Bende neden süpersin dedi bu pregant teyzem diyordumm,kaloriyi görmemişsin kaydirigubbakcemile3 Dün ve bugün bir değişiktim maalesef..Yemek için çabaladım;ama ancak bu kaa yiyebildim :sm_confused: Yarın inşallah 900-1000 kalorili bir diyetle döniciiim inşallah sengözlerimebaksanab
Aşkım bana tartılmayı yasakladıpsikolojini bozuyorsun dedi mafoldumben
Yarın son kez tartılacağım bidaha 1 Eylülde tartılacağım :1no2: Bugün en sert konuşmasını yaptı benimle :gitme: 3 günde verdiğim 2 kilo 200 gr ın 1 kilosunu geri aldım. '' Demekki 1 kilo vucudundaki su kaybıymış içtiğin suyla onu geri aldın'' dedi :sinifsinif: Yarın sabah geliyor giderken baskülümü de alıp götürecek :1no2:
Temizlik yapıyorum belki bize de gelir ablamla tanıştırırım :kedi: Ama ikramlık hazırlık yapmıycam ben yiyemiyorum o da yemeyecek :umursamaz:
Acayip heyecanlıyım yaaa delikafadulden :asigim: opuyorumnanaktan:kedi:
cherry-pie nasılsın..? Diet durumun nasıl..?
aha da yakalandım sonunda kaydirigubbakcemile3
uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyorum sizleri, muhabbete atlasam mı atlamasam mı? geri dönsem mi dönmesem mi? kararsız kalıyorum bilmiyorumkismile
uuuf ben son bikaç aydır iyice saldım gitti, çok şükür kilo almadım ama veremiyorum da haliyle :1no2: yeniden bi gaz lazım bi motivasyon... geçen hafta tam bu motivasyonu yakaladığımı düşündüm pazartesiden cumaya süper dikkat ettim ama gelin görün ki cumartesi sabah kahvaltıya misafirlerin gelmesi ve benim biber kızartması ve börek kokularıyla uyanmam 5 günlük diyetimin sonunu getirdi...:2:
geçen sene 17 temmuzda başlamıştım diyete o zamandan beri en sıkı hali ilk 3 haftam oldu ötesi hep kaçamak hep kaçamak o yüzden yavaş gidiyor kilolar ama yoruldum sanırım artık ne tamamen boşlamaya vicdanım el veriyor ne de diyet yapmaya takatim var :1no2: öyle arada sıkıştım kaldım... versem de bitse artık yahuu... millt 1 senede 60 70 kilo veriyor bende tık yok hala :sinifsinif:
sizleri takip ede ede leslie 5 mil indirdim bikaç gün yapayım dedim ama çok sıkılıyorum ben ya yaparken... başka bişiler bulsam iyi olacak sanırım. şimdiye kadar hiç doğru dürüst spor yapmadım sanırım sporsuz kilo verme kotamı doldurdum veremiyorum da zaten spor şart... maşallah hepiniz süpersiniz spor konusunda beni de bi gaza getirin bi zahmet ya kaydirigubbakcemile3 inşallah sporla verdiğiniz için de vücudunuz cillop gibi olacak zayıfladığınızda ohhh olumunekankayizsmile
bi aralar burda ahh bi iki hanelileri görsem ahh bi 99 u görebilsem o zaman kendimi zayıf hissedicem diye didiniyodum o zaman da böyle diyet yapamıyorum kilo vermem durdu diye yakınıp duruyodum kaydirigubbakcemile3 ama çok şükür çaktırmadan 99 u da gördüm hatta geçen günkü diyet girişimimde 92 yi de gördüm hihoyyyt şimdi de bi 80 leri görsem diye dolanıyorum etrafımdakilerin beynini yiyorum :ecrin_bebek:
böyle işte kızlar benim gittiğim zaman ki kadrodan neredeyse eser kalmamış :1no2: ama sanırım onlar da biraz mola verdi benim gibi umuyorum ki geri gelecekler yerimseniben yeni kadro tanıştığıma memnun oldum bende cherry işte kaydirigubbakcemile3
bana da bi el atın lütfen...aklinialirimsmile
YENA seni de gördüğüme çok sevindim bu arada durum böyle işte sesimi çıkarmama da sen vesile oldun teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
Yaaa cherry sana inanamıyorum sen 37 kilo vermişsin ve burda bize örnek olacağına saklanıyorsun aşkolsunnnn :1no2:
Boyunu ve yaşını da yazarmısın merak ettimde çünkü bende 130dan başladım ve senin geldiğin yere gelebilmek İçin can atıyorum sen neler yaptın nasıl verdin 37 kiloyu :sinifsinif: delikafadulden
:) ben 2005 te 130 ları gördüm üniversiteye başladığım sene... hatta belki daha fazlasını da gördüm ama 130 dan sonra uzun bi süre tartıya çıkmadım... 1. sınıfı 130 larda kapattım maalesef2 ve 3. sınıfta yoğun tempodan 2 senede bi ver bi al ama diyet yapmadan toplamda 15 kiloya yakın verdim :) ve geçen sene mezun oldum 116.4 kiloyla diyete başladım bugün de 92 93 civarıyım. az önce de söylediğim gibi benim kaçamağım flan çok oldu o yüzden yavaş veriyorum çok sıkı en fazla 1 2 hafta dayanabiliyorum. o yüzden abur cuburu kesip az yediğim zaman diyet yapmış gibi düşünüyorum kendimi :)
ama kelebek sana tavsiyem bak kesinlikle sporsuz verme kesinlikle sarkarsın tamam mı?
hııı bu arada yazmayı unutmuşum yaşım 22 boyum 172... HAE
Bende 1 haftadır başladım spora zemuszemus sporla zayıflayacağım
Canım senin önceki sonraki resimlerin yokmu ekleyemezmisin acaba bilmiyorumkismile
ya bilgisayarım formatlandı hiç yok önceki resimlerim yeni halim var ama abimin bilgisayarından bulabilrsem eski hallerimden eklerim tamam mı? :)
tamam canım çok merak ediyorum boyumuzda hemen hemen aynı 93 olunca nasıl olurmuşum onu görmek istiyorum
benim üstte çok bişi yok alt cort şekerim kaydirigubbakcemile3
maşallah kalça bacak fenaa
Aynen bende öyle şekerim üstte birşey yok alt taraf almış başını gidiyor mafoldumben
kaç beden giyiyorsun canım alt ??? üst???
üstüm 44-46 arası kalıba göre değişiyo altım da 48-50 canım... en son 93 kiloda işte... sen?
yaa zaten gorusemiyoruz kac gundur cabuk postala yatililari biz ozleriz seni burda her firsatta gel tamam:gitme::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?