Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de şimdi 3 mil yaptım hemen size yazıp duşa gireceğim..lunaazul mu göründü gözüme...sen ne yaptın sporu bugün canım ve yarın kilo bildirimi ya baskül neler diyor ?opuyorumnanaktan

bende bende:asigim::1hug:a.s.

nasılsın canım geçmişi biraz okudum kilo aldım demişsin ama arada öyle artışlar oluyor anladığım kadarı ile..ben geçen cuma 64.8 idim cumartesi 66.4 kafayı yiyecektim neredeyse sonra düzene girdi tekrar..sakın üzülme ve kafana takma zaman zaman vücut ödem falan topluyor herhalde

siyahbeyazim nasilsin canim diyet nasil gidiyor?benim okadar dikkat etmeme ramen 1 kilo almam alt ust etti moralimi!ama yola devam birakmak yok yalniz haftaya oruc o yuzden birazcik rahatlamak istiyorum cok fazla diyet yapmicam.

90 altini goremicem mi ne? kabusum oldu bu kilolar son zamanda baya bir uykusuz kaldim ondanmi ki dedim benim yerime baskasi bukadar kostursa uykusuz kalsa igneden iplige donerdi ne bunyeymis bendeki anlamadim vallamafoldumben

ben de şimdi 3 mil yaptım hemen size yazıp duşa gireceğim..lunaazul mu göründü gözüme...sen ne yaptın sporu bugün canım ve yarın kilo bildirimi ya baskül neler diyor ?opuyorumnanaktan

Bugün görevdeydimmmmmm öldümmmmm kafamçokkarıştı

bacaklarım çok ağrıyorrrrrrr

12:30 dan akşam 21.00 e kadar dışarıda ordan oraya ordan oraya mahvoldum yaaaa

gerçi bu arada imkansızlıktan dolayı yediğim pideden ötürü 1400 kalori aldımmm

ancak o kadar saat ayakta durmak ve yürümekten dolayıda 463 kalori harcamışım

ama bittik kızlar yaaa

birde görevdeyken acayip bir yağmur yağdı ve biz o yağmurun altında kıpırdamadan beklemek zorunda kaldıkk

ardından gömlekler üstümüzde kurudu inşallah hasta olmam

yani çokkk yorucu bir gündü......

kizlar canim neler istiyor suan deli cinler kalk ne varsa ye diyorlar.allahim bize sabir ver neoluuuuuuuur

canım yaaaa

aklından geçen şeyler ne şimdi yemek için

bir ara bende öyleydimmm karnım tok ama habire canım bişeyler yemek istiyordu senin canın ne istiyor şimdiii....

slm canim ne is yapiyorsun sen?

canım yaaaa

aklından geçen şeyler ne şimdi yemek için

bir ara bende öyleydimmm karnım tok ama habire canım bişeyler yemek istiyordu senin canın ne istiyor şimdiii....

hic farketmez ekmek arasi olur bi parca cikolata aksamdan kalan yemek cips hersey olabilir.yani gercekten acta degilim ne bu yine uufff.

yeme canım benimm

su iç, soda iç, ne bileyim senin tıkayan ne varsa onlardan yeee

ama kar etmez biliyorum

yemicem insallah da iste esimde cikti disarida firsat kolluyo gibiyim eskiden birazda oyle yapardim daha cok yalniz kalinca yerdim uzulunce sevinince hersey yemek icin bahane degilmi....

siyahbeyazim nasilsin canim diyet nasil gidiyor?benim okadar dikkat etmeme ramen 1 kilo almam alt ust etti moralimi!ama yola devam birakmak yok yalniz haftaya oruc o yuzden birazcik rahatlamak istiyorum cok fazla diyet yapmicam.

canımm sakın moralini bozma biliyorsun ben de 66 dan aşağı kaç hafta inememiştim ama sen kilo vereceğime inanmamı moralimi bozmamamımı söyleyip beni motive ettin hep :Saruboceq: vee haklısın bizim bünyelerimiz zorlu ne yzaık ki ama onlar inatçı ise biz daha da inatçı olacağız bitanem sakın üzülme kıyamam ben sana :1hug::asigim:

yemicem insallah da iste esimde cikti disarida firsat kolluyo gibiyim eskiden birazda oyle yapardim daha cok yalniz kalinca yerdim uzulunce sevinince hersey yemek icin bahane degilmi....

bende senin gibiyim normalde

boş kalınca ne yapacağımı bilmez habire gereksiz şeyler yerdimmm

ama kendini tut ve yeme canımmm

karpuz yee tıkar seni birazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…