bugün kimsecikler yok anlaşılan.ben de gidip bi duş alıp yatayım bari.:gitme:
selam kizlar ne var ne yok
pek bir sessiz buralar gecmisi okudumda fazla bir gemis de yok?
hoşgeldin canım..seni çoook özledim ben a.s.
bende bende:asigim::1hug:a.s.
nasılsın canım geçmişi biraz okudum kilo aldım demişsin ama arada öyle artışlar oluyor anladığım kadarı ile..ben geçen cuma 64.8 idim cumartesi 66.4 kafayı yiyecektim neredeyse sonra düzene girdi tekrar..sakın üzülme ve kafana takma zaman zaman vücut ödem falan topluyor herhalde
ben de şimdi 3 mil yaptım hemen size yazıp duşa gireceğim..lunaazul mu göründü gözüme...sen ne yaptın sporu bugün canım ve yarın kilo bildirimi ya baskül neler diyor ?opuyorumnanaktan
kizlar canim neler istiyor suan deli cinler kalk ne varsa ye diyorlar.allahim bize sabir ver neoluuuuuuuur
Bugün görevdeydimmmmmm öldümmmmm kafamçokkarıştı
bacaklarım çok ağrıyorrrrrrr
12:30 dan akşam 21.00 e kadar dışarıda ordan oraya ordan oraya mahvoldum yaaaa
gerçi bu arada imkansızlıktan dolayı yediğim pideden ötürü 1400 kalori aldımmm
ancak o kadar saat ayakta durmak ve yürümekten dolayıda 463 kalori harcamışım
ama bittik kızlar yaaa
birde görevdeyken acayip bir yağmur yağdı ve biz o yağmurun altında kıpırdamadan beklemek zorunda kaldıkk
ardından gömlekler üstümüzde kurudu inşallah hasta olmam
yani çokkk yorucu bir gündü......
canım yaaaa
aklından geçen şeyler ne şimdi yemek için
bir ara bende öyleydimmm karnım tok ama habire canım bişeyler yemek istiyordu senin canın ne istiyor şimdiii....
slm canim ne is yapiyorsun sen?
hic farketmez ekmek arasi olur bi parca cikolata aksamdan kalan yemek cips hersey olabilir.yani gercekten acta degilim ne bu yine uufff.
ne sen sor ne ben söyleyeyimmmmm
(özelden yazarım)
yeme canım benimm
su iç, soda iç, ne bileyim senin tıkayan ne varsa onlardan yeee
ama kar etmez biliyorum
siyahbeyazim nasilsin canim diyet nasil gidiyor?benim okadar dikkat etmeme ramen 1 kilo almam alt ust etti moralimi!ama yola devam birakmak yok yalniz haftaya oruc o yuzden birazcik rahatlamak istiyorum cok fazla diyet yapmicam.
yemicem insallah da iste esimde cikti disarida firsat kolluyo gibiyim eskiden birazda oyle yapardim daha cok yalniz kalinca yerdim uzulunce sevinince hersey yemek icin bahane degilmi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?