Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canimsin ya!bozmicam evet moralimi hayirlisi bakalim ramazan ayinida bi atlatsakta o gune kadar biraz daha rahat birakacam diyet yapmicam sadece tatlilar hamur isi onlardan uzak durucam insallah cocuklar biraz uzuluyorlar anne niye bizimle ayni yemiyorsun iste bak anne gobusun gitti biraz uzulme diyorlar canlarim benim zaten ramazan sonrasi okulda baslicak o yuzden biraz onlarla yiyim icim egleni diorm ya tabiki abartmadan.iftarlarida corba salata 1 dilim ekmek dusunuyorum bakalim dayanabilirsem sahurda zaten bisi yemem ben.

bende senin gibiyim normalde

boş kalınca ne yapacağımı bilmez habire gereksiz şeyler yerdimmm

ama kendini tut ve yeme canımmm

karpuz yee tıkar seni birazzz

simdilik yemedim insallahda yemem iyiki varsiniz simdiye mutfagi yol etmistim 1 sigara ictim 1 bardak su bakalim opuyorumnanaktan

bende fazla kaçırdımmm bugün 1400 cal

aman yarın buluruz bişeyler yerizzz

standart salatalık, domates, peynir,simit,çayyyyy

aslinda 1400 fazla degilmis.tam bilgileri p.tesi tekrar doktorumdan alirim insallah sen okadar ayakta durmakla bunyenin yaktigi kaloriyle coktaan eritmissindir canim uzulme.birde dusun diyet yapmadan nekadar alirdik dimi aklimiza gelirmiydi atiyorum 1magnum kac kalori nekadar harekette yakariz diye nerdeeee

Aynen hiç dikkat etmezdim aman bugün çok yedim yarın az yemem gerek falan hayatta düşünmezdim

Ne zamandır dondurma yemedim ve aklıma bile gelmiyor

gerçi son 4/5 gündür herşeyi yiyorum ama bakalım tartı ne diyecek

geçen haftaki diyetimin çok düşük kalorili olmasından dolayı diye anlatmıştım

bu hafta artırdım zamanla düzene sokacam

o yüzden bu hafta düşüş beklemiyorum :kedi:

yavas gitsin tek gitsinlerde gelmesin kilolar.biktirdilar bizi!sende evlisin dimi canim yenimi?

yarın büyük gün yine bildirimler olacak ama ben de çok bişey beklemiyorum reglden sonra

benim durum zaten belli ama uzulmek yok bu hafta bende reglidim oyuzden uzulmuyorum p.tesi doktora gitcem diyetisyene gondermesini isticem kafaya koydum saglikli bir sekilde zayiflamak istiyorum ramazan sonrasida burda bir arkadasla spor salonuna yazilcaz bakalim menu falanda veriyorlarmis.bahsetigi arkadas 110 kilodan 65 inmisti saglik sorunlarindan dolayi 80 olmus tekrar baslicak 65 gormek ah ah darisi basim isteyen herkesin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…