hic farketmez ekmek arasi olur bi parca cikolata aksamdan kalan yemek cips hersey olabilir.yani gercekten acta degilim ne bu yine uufff.
bol bol su iç canım..istersen bir de yeşil çay demle kendine ohhh..unut o cıss şeyleriklava: yok onlardan yemek
canımm sakın moralini bozma biliyorsun ben de 66 dan aşağı kaç hafta inememiştim ama sen kilo vereceğime inanmamı moralimi bozmamamımı söyleyip beni motive ettin hep :Saruboceq: vee haklısın bizim bünyelerimiz zorlu ne yzaık ki ama onlar inatçı ise biz daha da inatçı olacağız bitanem sakın üzülme kıyamam ben sana :1hug::asigim:
bende senin gibiyim normalde
boş kalınca ne yapacağımı bilmez habire gereksiz şeyler yerdimmm
ama kendini tut ve yeme canımmm
karpuz yee tıkar seni birazzz
bol bol su iç canım..istersen bir de yeşil çay demle kendine ohhh..unut o cıss şeyleriklava: yok onlardan yemek
Huuuuu komşu yarın ne yiyorsun öğlene cokacimcoook
yemicam canim benim sizler sagolun olmasaydiniz simdi ye ooohooooooooo neler yutardim koca bogaz ben.guzelim sendemi.ayni isi yapiyorsun lunaazul gibi?
bugün fazla kaçırdım yarın dengelemek için meyve yiyeceğim öğlecokacimcoook
yokkkkk o farklı bir iş yapıyor
ama aynı iş yerinde çalışıyoruzzzz
onun kurumu başkaa
o rahat yaaa boshayallersmile
yemicam canim benim sizler sagolun olmasaydiniz simdi ye ooohooooooooo neler yutardim koca bogaz ben.guzelim sendemi.ayni isi yapiyorsun lunaazul gibi?
ah canim arkadasim rahat olsun kiyamam ona ben!
sende rahat olursun insallah allahim emeklerinizi karsiliksiz birakmasin:Saruboceqlumunekankayizsmile
bende fazla kaçırdımmm bugün 1400 cal
aman yarın buluruz bişeyler yerizzz
standart salatalık, domates, peynir,simit,çayyyyy
aslinda 1400 fazla degilmis.tam bilgileri p.tesi tekrar doktorumdan alirim insallah sen okadar ayakta durmakla bunyenin yaktigi kaloriyle coktaan eritmissindir canim uzulme.birde dusun diyet yapmadan nekadar alirdik dimi aklimiza gelirmiydi atiyorum 1magnum kac kalori nekadar harekette yakariz diye nerdeeee
Aynen hiç dikkat etmezdim aman bugün çok yedim yarın az yemem gerek falan hayatta düşünmezdim
Ne zamandır dondurma yemedim ve aklıma bile gelmiyor
gerçi son 4/5 gündür herşeyi yiyorum ama bakalım tartı ne diyecek
geçen haftaki diyetimin çok düşük kalorili olmasından dolayı diye anlatmıştım
bu hafta artırdım zamanla düzene sokacam
o yüzden bu hafta düşüş beklemiyorum :kedi:
yavas gitsin tek gitsinlerde gelmesin kilolar.biktirdilar bizi!sende evlisin dimi canim yenimi?
yarın büyük gün yine bildirimler olacak ama ben de çok bişey beklemiyorum reglden sonra
Evliyim canım
yeni evli değilim 9. senemiz bitecek zemuszemusbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?