kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler
meruseciğim bne de yatıyorum yarın iş için erken kalkmam gerek..yarın gel tamam mı ben burada olacağım opuyorumnanaktan
:lepi::lepi:KiloTakibi.com - Online Kilo ve Kalori Günlüğünüz :lepi::lepi:ya kızlar ben kaloriyi hesaplayamıorum :S
bugün kaç kalori aldım ki hesaplayabilen varmı?
birde benim bu diyetin kalorisi cokmu az
GünaydınlaRR!! opuyorumnanaktan Dün giremedim hiç arkadaşın yanına gittik kızlarla,teyzeme gittik sonra adet olduğumdan olsa gerek belim koptu hemen yattım zaten bilgisayarı da abim kullanıyordu iyi geceler bile diyemedim :bbo: Meruse,lunaazul ve siyaz beyaz kaynatmışsınız gece tam o saatlerde evdeydim;ama heyhattt katılamadım aranızaBugün ve yarın da böyle giremem sanırım Çok üzgünüm çoook Hepicunuzu öpüyorum,herkesler güzel güzel vermiş olur inşallah kilocukları :Saruboceq:
günaydınnn fıstıklarrrrrrr...hayırlı cumalarrrrrrrrr.......
başlangıç...117,1
geçen hafta...106
bu hafta........104,8
giden...1,200 grsositosositosositososito
hedef........90
:
yat guzelim uykusuz kalma.yarin ilk firsatta gelirim yine son gunlerde pek olmadi cocuklar esim evdeler evde bisuru is boya badana derken olmadi ama bitsin hele hergun burda olurum yarin icin hepimize basarilar:Saruboceq:
iyi geceler canim arkadasim tatli ruyalarolumunekankayizsmile:1hug:
Geçen hafta 84.9
Bugün 83.2
Giden 1.7
kaydirigubbakcemile2 790 dk
tebrik ederim yağmur gözlüm çok güzela.s.:hooray:
wawww bademcim bu haftadan hiç umutlu olmamana rağmen çok iyi gitmiş yine tebrik ederim tatlım:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?