çok teşekkür ederim ...valla bende şaşkınlık içindeyim...bir o kadar mutluyum.....daha önce iki hafta üst üste kilo verdiğim görülmemiştir...monti çok iyi geldi bana...şimdi tek düşüncem önümüzdeki hafta nasıl geçecek...yarın oğlum askerden izine geliyor...ve bir hafta önceden siparişler verildi...(((( mantı,ıspanaklı börek,bisküvi pastası,şekerpare,çatal,açma,krep ( trakyada akıtma derler )birde patlıcan ve köfteyle yapılan yemek varya çöp kebabı veya beykoz kebabı deniyor...:))))))
günaydın hanımlar kilo veren veremeyen bu yola baş koymuş bütün hanımları tebrik ediyorumolumunekankayizsmile
geçen haftaki kilom 99.6
bu haftaki 97.5
fark 2.1
spor 120 dk
Evet adetim 1 kilo bile gitmez dyordum,çok şükür sositososito Sağolasın olumunekankayizsmile
günaydın hanımlar kilo veren veremeyen bu yola baş koymuş bütün hanımları tebrik ediyorumolumunekankayizsmile
geçen haftaki kilom 99.6
bu haftaki 97.5
fark 2.1
spor 120 dk
canım sen bu kadar spor yaptıkça kilolar sana dayanamayacak inşallah..ben her hafta badem bu hafta takılacak çok hızlı gitti vücut direnecek diyorum sen yine kilo verdiğini yazıyorsun zemuszemusartık senin kilo vermenin duracağını düşünmüyorum tatlım:hooray:
:1shok: Ne yedin bu kaa teyzem yyaaw,+ 2 :1no2: Onu vermek için iki gün ne çile çekmiştin nasıl yedin o kaakafamçokkarıştıgeçen haftaki kilom 72
bu hafta 74
fark -2
Ağzından yel alsın yavriim ne takılmasıakannehir ,Allah korusun :Saruboceq: Bayrama kaa 75 olayım inşallah,inşallah :Saruboceq::Saruboceq: Çılgın gibi bir bayram alışverişi yapıp öle gidem okuluma alkisalkisalkis
geçen haftaki kilom 72
bu hafta 74
fark -2
sonunda gittiiiiiiiiiiiiiii yuppiyyyyyyyyyyy zemuszemus
82,6 geçeb haftaki kilom 84 (listede öyleydi azıcık fazlaydım:):):)) fark 1,4
335 dak egzersiz
inşallah tatlım kişi kendinden bilir işi diye bir söz var ya benim kilom hep takıldığı için böyle düşündüm zaten..dedim ya senin için artık böyle düşünmeyeceğim..inşallah istediğin kiloya ulaşıp da çılgın gibi bir alış-veriş yaparsın tatlım :Saruboceq::lepi:alkisalkisalkis
olumunekankayizsmile Hele bir de 68 oldum mu delikafadulden İnşallah beraber de yaparuk alış-veriş iki çıtır olaraktan kaydirigubbakcemile5
Hayırlı Cumalar hanımlar
geçen hafta yoktum fakat 91,8 di kilom
şuan 90 spor yapamadım ama bu gün inşaallah başlayacagım
Hayırlı cumalaRR!!
Sporsuz 1.8 kiloBir de spor yapsan alkisalkisalkis
inşallah canımm vallahi süper olur..ben ancak 100 gr verebilmişim bademcim ya oysa bu hafta hergün leslie ile 3 mil yapmış ve her gün en az 1.5 saat da dışarıda tempolu yürüyüş yapmıştım..ben daha fazla umut ediyordum biraz hayal kırıklığı oldu :çok üzgünüm:
huuuff bende bayrama kadar bi 80 leri görebilsem süper olur ya
nasıl görceksem diyet yok spor yok ooff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?