Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sonunda gittiiiiiiiiiiiiiii yuppiyyyyyyyyyyy zemuszemus
82,6 geçeb haftaki kilom 84 (listede öyleydi azıcık fazlaydım:):):)) fark 1,4

335 dak egzersiz

gözün aydın canım..oğlun gelince de çok abartma ama herşeyi de ye..o gidince kaldığın yerden devam edersin hiç bir şey olmaz hiç merak etme opuyorumnanaktan

Evet adetim 1 kilo bile gitmez dyordum,çok şükür sositososito Sağolasın olumunekankayizsmile

canım sen bu kadar spor yaptıkça kilolar sana dayanamayacak inşallah..ben her hafta badem bu hafta takılacak çok hızlı gitti vücut direnecek diyorum sen yine kilo verdiğini yazıyorsun zemuszemus artık senin kilo vermenin duracağını düşünmüyorum tatlım:hooray:

günaydın hanımlar kilo veren veremeyen bu yola baş koymuş bütün hanımları tebrik ediyorumolumunekankayizsmile
geçen haftaki kilom 99.6
bu haftaki 97.5
fark 2.1
spor 120 dk

Sporun bu kaa az olmasına rağmen ne güzel gitmiş kiloların,hayırlı olun darısı diğer fazlalıkların başına olumunekankayizsmile

Ağzından yel alsın yavriim ne takılmasıakannehir ,Allah korusun :Saruboceq: Bayrama kaa 75 olayım inşallah,inşallah :Saruboceq::Saruboceq: Çılgın gibi bir bayram alışverişi yapıp öle gidem okuluma alkisalkisalkis

inşallah tatlım kişi kendinden bilir işi diye bir söz var ya benim kilom hep takıldığı için böyle düşündüm zaten..dedim ya senin için artık böyle düşünmeyeceğim..inşallah istediğin kiloya ulaşıp da çılgın gibi bir alış-veriş yaparsın tatlım :Saruboceq::lepi:alkisalkisalkis

olumunekankayizsmile Hele bir de 68 oldum mu delikafadulden İnşallah beraber de yaparuk alış-veriş iki çıtır olaraktan kaydirigubbakcemile5

Hayırlı Cumalar hanımlar

geçen hafta yoktum fakat 91,8 di kilom
şuan 90 spor yapamadım ama bu gün inşaallah başlayacagım

olumunekankayizsmile Hele bir de 68 oldum mu delikafadulden İnşallah beraber de yaparuk alış-veriş iki çıtır olaraktan kaydirigubbakcemile5

inşallah canımm vallahi süper olur..ben ancak 100 gr verebilmişim bademcim ya oysa bu hafta hergün leslie ile 3 mil yapmış ve her gün en az 1.5 saat da dışarıda tempolu yürüyüş yapmıştım..ben daha fazla umut ediyordum biraz hayal kırıklığı oldu :çok üzgünüm:

Hayırlı cumalaRR!!
Sporsuz 1.8 kilo Bir de spor yapsan alkisalkisalkis

Sağ ol canım umarım hepimiz istedigimiz kiloya ineriz

40 gün içinde en az10 kilo vermeyi hedefliyorum İnşaallah eylülün ikinci haftası kız kardeşimin düğünü var ve iyice incelmiş olmak istiyorum

Maşallah günlük 2 saatten fazla yürümüşsün :lepi: Ve buna rağmen 100 gr az olmuş hakketCADIARZU..Adet olacaksındır belkibilmiyorumkismile Ben de bir hafta öğlen iki mil akşam 5+2 mil yaptığım hafta 500 gr vermiştim,hem de 20 kilo fazlalığa rağmen..Aslına bakarsan bence senin kilo vermene bile gerek yok siyahbeyazım,bki n 23 benm inmek istediğim bki ve ayrıca gerçekten zayıf bile duruyorsun boshayallersmile Bu kadar üzülme 100gr vrdim diye,moralini de hiç bozmaa lmaz:kaydirigubbakcemile5

Siyazbeyaz kaç beden giyiyorsun sen??:jeyyar: Hadi söyle de taşlayak seni şurda klava: naniknanik

huuuff bende bayrama kadar bi 80 leri görebilsem süper olur ya
nasıl görceksem diyet yok spor yok ooff

huuuff bende bayrama kadar bi 80 leri görebilsem süper olur ya
nasıl görceksem diyet yok spor yok ooff

37 kilo vermişsin Dikkat edersen 80lere ne kalmış şurda,görürsün..Giden 37 kilonun hatrına dikkat et yyaaw,kalan fazlalıklar da giderse ohoh :dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…