Sporun bu kaa az olmasına rağmen ne güzel gitmiş kiloların,hayırlı olun darısı diğer fazlalıkların başına olumunekankayizsmile
evet sporun az ama kilo vermen süper canım tebrik ederim kaydirigubbakcemile2
37 kilo vermişsinDikkat edersen 80lere ne kalmış şurda,görürsün..Giden 37 kilonun hatrına dikkat et yyaaw,kalan fazlalıklar da giderse ohoh :dance::dance:
ama ben çok sıkı yapamadım hiçbi zaman ya en fazla 2 hafta sürüyo sıkı diyetimöyle olunca da yavaş veriyorum. mesela az önce baktım 1 martta 99 u görmüşüm şimdi 93 kiloyum nerdeyse 5 ayda 5 kilo vermişim
sen takip ettiğim kadarıyla maşallah istikrarlı gidiyosun hem diyet hem spor hızlı da verebiliyosun :)
ne kadar sürede verdin sen 14 kiloyu?
kızlar slmlar.ben de bugün hastanedeydim kontrol için.raporumu da aldım 1 gün.yarın da izin günüm.oohhh.aklinialirimsmile 2 gün izin bulmuşken detoks diyetine başlayım dedim.kahvaltımı geç yaptım ama hastaneden gelince.çorbam da hazır.
ayrıca da geçen hafta 99.6 idim.bu hafta 96.9.yani bu hafta 2.7 kg gitti.:lepi:spor pek yapamıyorum.en fazla 200 dk spor yapmışımdır.
alkisalkisalkis Maşallah darısı diğer fazlalıkların başına inşallah :Saruboceq:
Sıkı diyet değil de en azından haftada 4 gün birer saat yürüyüş falan ne âlâ gelir senin fazlalıklara :jeyyar: Ben 15 haziranda başladım yanlış hatırlamıyorsam,52 gün falan olyor kanımca 13.8 gitti darıı diğer fazlalıkların başına :Saruboceq: :lepi: Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
aminnn cnm :Saruboceq::Saruboceq:
oyhh hava çok sıcak ya.kalkıp spor yapıyım diyorum ama cıks.oturdugum yerde terliyorum zaten.kafamçokkarıştı
Sporunu yap gir banyoya,çıkarken de soğuk su tut bütün vücuduna sempatiksalakcinni Tamamdır,hep sporunu yaptığın için mutlu ol hem serin serin otur kaydirigubbakcemile5aminnn cnm :Saruboceq::Saruboceq:
oyhh hava çok sıcak ya.kalkıp spor yapıyım diyorum ama cıks.oturdugum yerde terliyorum zaten.kafamçokkarıştı
maşallaahhh süpersin benim o kadar kiloyu vermem yine bi 6 7 ayımı almıştıiradesiz miyim neyim ya :) bende bi sıksam aslında 2 ayda 10 15 kilo gitse süper olur geriye çok az bi fazlalığım kalır... ayy heyecanlandım valla gaza gelmem lazım ya :)
bu arada boylarımız da aynı sanırım seninle hedefimiz de :)
Maşallah günlük 2 saatten fazla yürümüşsün:lepi: Ve buna rağmen 100 gr az olmuş hakketCADIARZU..Adet olacaksındır belkibilmiyorumkismile Ben de bir hafta öğlen iki mil akşam 5+2 mil yaptığım hafta 500 gr vermiştim,hem de 20 kilo fazlalığa rağmen..Aslına bakarsan bence senin kilo vermene bile gerek yok siyahbeyazım,bki n 23 benm inmek istediğim bki ve ayrıca gerçekten zayıf bile duruyorsun boshayallersmile Bu kadar üzülme 100gr vrdim diye,moralini de hiç bozmaa lmaz:kaydirigubbakcemile5
Değil mi,tek başıma olsam ben de en çok 8-10 kilo verirdim iki haftada sonra eyvahedigeldismile Allahtan yazmaya başladım şu +90a lülülülülülü Tabi Leslieciimi de unutmayayım..kaydirigubbakcemile2kızlar kilo verdiğimde naısl zayıfladın diye soran herkese bu siteyi söylücem.kaydirigubbakcemile5
tek başıma hiç böyle hırslanamamıştım daha önce yaa.
canım benim..benim regl haftamdı zaten yeni bitti bu etkili sanırım değil mi?? ayrıca benim bünyem kilo almaya çok müsait eğer dikkat etmezsem kendimi 80 de buluveriyorum zaten..ömür boyu dikkat etmem gerek..şöyle düşündümmadem hep dikkat etmek zorundayım yani kilo koruma ozaman istediğim kiloya ineyim de öyle dikkat edeyim..hem daha evlenmedim doğum yapmadım( oof offff
ooo maşallahh hep böyle bol bol gider inşallah :) tebrikler...:)
:1shok: Ne yedin bu kaa teyzem yyaaw,+ 2 :1no2: Onu vermek için iki gün ne çile çekmiştin nasıl yedin o kaakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?