Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sporun bu kaa az olmasına rağmen ne güzel gitmiş kiloların,hayırlı olun darısı diğer fazlalıkların başına olumunekankayizsmile

sagol tatlım senin kilolarda iyi gitmiş gitsin kilolarrrrrrkaydirigubbakcemile2

evet sporun az ama kilo vermen süper canım tebrik ederim kaydirigubbakcemile2

ewet sporum az ama oturmuyorum yerimde evde işler bni bekliyor sempatiksalakcinni

37 kilo vermişsin Dikkat edersen 80lere ne kalmış şurda,görürsün..Giden 37 kilonun hatrına dikkat et yyaaw,kalan fazlalıklar da giderse ohoh :dance::dance:

ama ben çok sıkı yapamadım hiçbi zaman ya en fazla 2 hafta sürüyo sıkı diyetim öyle olunca da yavaş veriyorum. mesela az önce baktım 1 martta 99 u görmüşüm şimdi 93 kiloyum nerdeyse 5 ayda 5 kilo vermişim
sen takip ettiğim kadarıyla maşallah istikrarlı gidiyosun hem diyet hem spor hızlı da verebiliyosun :)
ne kadar sürede verdin sen 14 kiloyu?

kızlar slmlar.ben de bugün hastanedeydim kontrol için.raporumu da aldım 1 gün.yarın da izin günüm.oohhh.aklinialirimsmile 2 gün izin bulmuşken detoks diyetine başlayım dedim.kahvaltımı geç yaptım ama hastaneden gelince.çorbam da hazır.
ayrıca da geçen hafta 99.6 idim.bu hafta 96.9.yani bu hafta 2.7 kg gitti.:lepi:spor pek yapamıyorum.en fazla 200 dk spor yapmışımdır.

Sıkı diyet değil de en azından haftada 4 gün birer saat yürüyüş falan ne âlâ gelir senin fazlalıklara :jeyyar: Ben 15 haziranda başladım yanlış hatırlamıyorsam,52 gün falan olyor kanımca 13.8 gitti darıı diğer fazlalıkların başına :Saruboceq: :lepi: Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

alkisalkisalkis Maşallah darısı diğer fazlalıkların başına inşallah :Saruboceq:

maşallaahhh süpersin benim o kadar kiloyu vermem yine bi 6 7 ayımı almıştı iradesiz miyim neyim ya :) bende bi sıksam aslında 2 ayda 10 15 kilo gitse süper olur geriye çok az bi fazlalığım kalır... ayy heyecanlandım valla gaza gelmem lazım ya :)

bu arada boylarımız da aynı sanırım seninle hedefimiz de :)

kızlar kilo verdiğimde naısl zayıfladın diye soran herkese bu siteyi söylücem.kaydirigubbakcemile5
tek başıma hiç böyle hırslanamamıştım daha önce yaa.

aminnn cnm :Saruboceq::Saruboceq:
oyhh hava çok sıcak ya.kalkıp spor yapıyım diyorum ama cıks.oturdugum yerde terliyorum zaten.kafamçokkarıştı
Sporunu yap gir banyoya,çıkarken de soğuk su tut bütün vücuduna sempatiksalakcinni Tamamdır,hep sporunu yaptığın için mutlu ol hem serin serin otur kaydirigubbakcemile5

Evet ben de fark ettim boyumuz 172 kanımca ikimizin deolumunekankayizsmile,hatta yaşımız da aynı sayılır haziran 89luyum ben :ecrin_bebek:
Ben bu 50 günde hiç kaçamak yapmadım desem yeridir..Çikolatamı da yedim,dondurmamı da,hamur işimi de;ama hep az yedim ve en geç 8de bitirdim yeme faslını,sonra hiçbir şey yemedim a.s Sporumu da hiç aksatmadım Diyetteki ilk 10 gün falan açıp müzik oynupdum kendimce egzersiz yapıyordum ki Leslieciimle tanıştım :asigim::asigim: 40 gündür sadece 1 veya iki kez yapmamışımdır kalan günlerde en az 30 dk yürüdüm çılgın hatunla :lepi: Giden 37 kilo için yaşadığın mutluluğu düşünsene yavriim daha ii gaz mı olur durmak yok Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

canım benim..benim regl haftamdı zaten yeni bitti bu etkili sanırım değil mi?? ayrıca benim bünyem kilo almaya çok müsait eğer dikkat etmezsem kendimi 80 de buluveriyorum zaten..ömür boyu dikkat etmem gerek..şöyle düşündümmadem hep dikkat etmek zorundayım yani kilo koruma ozaman istediğim kiloya ineyim de öyle dikkat edeyim..hem daha evlenmedim doğum yapmadım ( oof offff

bugünki menüm...
yolda 1 şişe su
KAHVALTI
3 dilim denge ekmek,peynir,salatalık,çay

ÖĞLE
zyağlı fasülye,salata,ayran

ARA
armut

AKŞAM
semizotu,yoğurt,söğüş salata

bol su,bitki çayı

15 dk sabah,15 dk akşam yürüyüş..

kızlar kilo verdiğimde naısl zayıfladın diye soran herkese bu siteyi söylücem.kaydirigubbakcemile5
tek başıma hiç böyle hırslanamamıştım daha önce yaa.
Değil mi,tek başıma olsam ben de en çok 8-10 kilo verirdim iki haftada sonra eyvahedigeldismile Allahtan yazmaya başladım şu +90a lülülülülülü Tabi Leslieciimi de unutmayayım..kaydirigubbakcemile2

Adet olursun şişersin,doğum da zaten XXXL şişersin,doğum sonrası,emzirirken kafamçokkarıştı Makus kaderimiz şişmek :1no2: Neyse ki bünyemizi az yemeye ve spora alıştırıyoruz :jeyyar: Ben de hemencecik kilo alıyorum,nasıl bir nefsim varsa yerken sanki dünyayı yese ancak doyacak,şimdi de hiçbir şy yiyesim gelmiyor sırnaşık şey Neyse ki bu hlimden memnunum Allah bozmasın :Saruboceq::Saruboceq: İştahlı halim olsa benm 130u 150yi görmem bile iç zaman almaz maalesef :1no2:

kızlar kime bildirim yapıyoruz benim moralim çok bozuk bildirim için geç kaldım ama geçen hafta 116 bugün 115 yani bir kilo gitmiş dün öğle yemeğinde bir yere gitmiştim orada kaçamk yaptım birde akşam doğum gününde br dilim pasta yedim demekki daha fazla gidecekti

akşam sabaha kadar uyumadım kimse yktu burada dertleşmek için girdim ama.ilk defa uykusuz kaldım akşam kardeşimin kızının birinci yaşgünüydü nasıl hevesle gittik gelinimiz yapmadığını bırakmadı .çok terbiyesizlikler yaptı annemde bende haketmedik çünki annemde bende hiçbirşeyine karışmayız bizlere gidip gelmez zaten .bütün akrabalarını çağırmış doğum gününe bizlerden kimse yok 4 senelik evliler hep tutuyordum kendimi dün ilk defa tutamadım onu seviyesine indim ama haketmişti o bunu çok tan ama üzüldüğüm nokta yeğenimi göremeyeceğim artık .birde kardeşime üzülüyorum biz yaktık onu zorla avlendirdik öyle bir kadını ömür boyu çekecek kardeşim allahın insanı ağzını açıpta ona neden yapıyorsun diyemez bile ...

neyse başınızı şişirdim çok doluyum anlatsam sayfalar yetmez dört senedir olanları kızım uyumuşken bende uzanayım biraz

:1shok: Ne yedin bu kaa teyzem yyaaw,+ 2 :1no2: Onu vermek için iki gün ne çile çekmiştin nasıl yedin o kaakafamçokkarıştı

iki haftada geri aldım. sınırsız yedim içtim işte. bol bol pide, aşırı dondurma, çikolata, gofret, sınırsız aklına ne gelirse yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…