Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen haftaki kilom 121.9 bugün ki kilom 120.7 ...

Aşkım burda bırakmıyor kadınlar kulubune girmeme akşam girip okuyacağım millet görüşürüz.

çok üzüldüm.ama ne diyeceğimi de bilmiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım çok üzüldüm..böyle bir durumda ne denirki...hay Allahım yaa...:çok üzgünüm::teselli:

kızlar ben bugün erken çıkıcam yarın oğlum geliyor...müdürümüz sağolsun siz erken çıkın hazırlayacağınız şeyler vardır dedizemuszemushepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları...

selam kizlar bende kilomu bildirim
en son kilom 95.5 bugun malesef 96.5 iki hafatada 1 kilo aldim(

kilo veren butun citirlari kutluyorum devamini diliyorum.

spor olarak gunde 1 saat bazen yarim saat yurudum evde muzik actim oynadim.yani ortalama nekadar olur bi bakem:400 dak falan bu hafta.biseye yaramadi ya neyse ramazandada napacaksam bugun esimle konustum ramazanda diyete devam edecem dedim soylemedigini birakmadi herseyden yiyeceksin ama abartmadan dedi oruc zayiflamak icin kulanilmaz falan filan iste napacaksam.

hoşgeldin canım arkadaşım opuyorumnanaktan ben de ancak 100 gr verebilmişim ama bizim bu hafta regl haftamızdı belki ondandır moralini bozma sakın bize zaman lazım tatlım herşey çok güzel olacak

hoşgeldin canım arkadaşım opuyorumnanaktan ben de ancak 100 gr verebilmişim ama bizim bu hafta regl haftamızdı belki ondandır moralini bozma sakın bize zaman lazım tatlım herşey çok güzel olacak

bozmuyorum canim napalim yapacak bisi yok.sadece yola devam pes etmek yok.kimbilir haftayada tarti bizim yuzumuzu guldururopuyorumnanaktan :Saruboceq:

Ele karışmak kolay değil derin ablam,insan her şeyi yaşayabiliyor,Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq: Herkesi de ıslah etsin :Saruboceq: Ne denir ki bilmiyorumkismile

Ben de merakla seni bekliyordum meruseCAN,çizelge değiştirmek için ;ama anladığım kadarıyla değiştirmiyorum bu hafta CADIARZU Haftaya inşallah güzel güzel verirsin de değiştiririm yerimseniben
Ramazanda diyet işine de gelince zaten ramazanı diyet yapmak için kullanmıyacağız,zaten diyetteyiz ramazanda devam edeceğiz inşallah..Allah kabul olunandan etsin,ne orucumuzu aksatacağız ne kilo vermeyi bırakacağız.. sositososito

:lepi:"Her zorluğun sonunda doğan bir ışık vardır. Eğer elleriniz diken yaralarıyla kan revan içinde kaldıysa, güle dokunmanıza çok az kalmış demektir." Mevlâna :lepi:
Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

ßen gelllldddiiiimmmm

Aşkıma hava değişimi yaptı tabi 0 rakımdan birden 2000 rakıma çıkınca adamın bünye dayanmadı oteline uyumaya gönderdim :roflol: uykusu gelince babasını tanımıyor adam yaaaa aşkım kötü görünüyorsun otele git uyu dedim tamam dedi ve gitti benneyaptımki :mymeka: Yarına kadar iyileşir umarım :asigim:

Ben toplamda bu hafta 1 kg 200 gr vermiş oldum aşkım tekrarladı geçen hafta içinde giden diğer 1 kilo su kaybıymış ve geri gelmiş Çok üzgünüm çoook neysseeee buna da çok şükür :Saruboceq:

Bugün ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyorum bile :sinifsinif: 1 poğaça yedim sabah 6 buçukta uyandım heyecandan uyuyamadım.
1 tane milföy hamurundan yapılmış poğaça 2 tane de tatlı kurabiye bilmiyorumkismile
Saat 5buçuk yediğim herşey bundan ibaret neyse akşam k-flex yiyip rejimi daha fazla ihmal etmiycez lmaz: Bugün ki sporda gezmekten ibaret ne kadar spor sayılırsa işte naniknanik

Gözün aydın kelebekim yerimseniben Geri gelen 1 kiloyu unut da giden 1.2 ye sevinek hadi kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile

Gözün aydın kelebekim yerimseniben Geri gelen 1 kiloyu unut da giden 1.2 ye sevinek hadi kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile

Kesinlikle buna da şükür canım :Saruboceq:

Ama Berkan basküle el koydu en az 15 günde bir tartılmaya ikna edebildim :sinifsinif: ben rejimime sporuma devam edeyim de tartının ne dediği önemli değil yerimseniben aşkım şöyle dedi sen elinden gelenin en iyisini yap hiçbir emek karşılıksız kalmaz yerimseniben 15 gün sonra 4 kilo vermiş olurum inşallahhh :Saruboceq:

15 günde bir mi kaydirigubbakcemile3 Cuma günü yarışmam var benm her cuma tartılmam gerek diyeydin,tartıyı kafana fırlatır mıydı naniknanik Söz konusu yine bu +90 olunca :jeyyar: İnşallah gönlündeki kiloyu verirsin iki hafta içinde :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…