15 günde bir mi kaydirigubbakcemile3 Cuma günü yarışmam var benm her cuma tartılmam gerek diyeydin,tartıyı kafana fırlatır mıydı naniknanik Söz konusu yine bu +90 olunca :jeyyar: İnşallah gönlündeki kiloyu verirsin iki hafta içinde :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar geçen ayın 9 undan bugüne kadar 6 kg vermişim.doktora gittim de bugün.görmemiştim rapora yazdıgını.az vermişim ya.bu ay hırslanıyım.kaçamak yapmayım bari.geçen ay çünkü 10.8 vermiştim.harikaydıı.doktor şaşırmıştı.
gülser00 hoşgeldinSeçil'in kardeşisin daa??
Valla canım cumadan cumaya ikna edemedim ama daha 2 gün daha burda sempatiksalakcinni bu 2 gün içinde ikna etmeye çalışacağım ama psikolojin bozuluyor diyor mafoldumben haklı adam ben önceden basküle çıkmazdım en son ne zaman tartıldığımı bile hatırlamıyordum ama 2 aydır baskül almış durumdayım en az 3 günde bir tartılıyorum boshayallersmile psikoloji kafayı yedi kafamçokkarıştı aşkım diyorki kendine bir rejim ve spor listesi ayarla o şekilde devam et herkesin dediği şeyi deneme sen hiç bir erkeğin günde 80 kere rejim listesini değiştirdiğini gördün mü dedi '' YOOOOOKKK :1shok: '' dedim bak işte ondan kadınlar daha çok kafayı yiyor dedi kaydirigubbakcemile3
tşk ederim hoşbuldumm a.s.
tşk ederim hoşbuldumm a.s.
bademcim bugün kalori miktarın çok iyi ve her gün leslie ile 5 mil yapıyor olmana da hayranım
şimdi 5 mil ve Leslie beni bekleRR kaydirigubbakcemile2
bende geç kaldım ama yinede yazayımmm
başlangıç kilom : 94
geçen haftaki kilom: 91
şimdi : 91.400
Tabiki bunda rejim tutumu değiştirmemim etkisi var
Ama bir yandanda sevindim demekki benden giden kilolar su değilmişşş
Bu arada kilo veren vermeyen tüm arkadaşlarımı kutluyorummm
darısı haftaya şekerlerr az olsun ama öz olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?