Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftanın şişkolarını ayrıca tebrik ediyoruz...)))

Pregant
MEruse ve lenaazul..

Son düzenleme:

mrb kızlar moralim cok bozuk :S
çünkü sbah mide baş ağrısından ölüyordum.ellerim falan titriyordu.göözlerim karardı yere yığıldım kaldım :S
annem-babam diyet yaptırmıyolar napıcam ben ya tamda kilo verirken.ama midemde çok fena ağrıyo
bu arada tam tamına 2 kilo vermişim :) şimdi muz yedimde tartıldım

Son düzenleme:
Haftanın 1.Zynpkr....:hooray: :lepi: a.s.

Haftanın 2.urbi-seher.:hooray: a.s.

Haftanın 3.badem13..:hooray: a.s.

Haftalık spor listesi

Badem13....790dk.:hooray: :lepi: a.s.

Meruse.......400dk.:hooray: a.s.

seçil...........335dk.:hooray: a.s.

Zeynep957..300dk.

YENA.........260dk.

:lepi:alkisalkisalkis Kilo veren veremeyen,kendini haftaya saklayan cümle aleme tebrik tebrik!!

5 mil Leslieciimle yürüdük,cıbı bıcımı yaptım,cicilerimi giydim,nişan yolu bizi bekler bayanssulusmile Gece konuya girecek halim olursa görüşürükk!! opuyorumnanaktan

birinci gelen arkadaşları tebrik ederim
yenacım senide ayrıyetten tebrik ediyorum kaç haftadır verememiştin çünki

Sağol canım aslında hiiç sevinesim yok...verdiğim kiloları aldım şimdi tekrar vermek için uğraşıyorum...

Senin anlattığın olaya çok üzüldüm..Aslında olmasa iyi olurmuş..sonuçta yabancı değilsiniz..KArdeşsiniz,iyi günde kötü günde yine sizler birbirinize koşucaksınız..

Maalesef herkes bizim gibi ince düşünemiyor..Üzme kendini canım..Ergeç aklı başına gelicektir..

Arkadaşlar hazırladığım listede ayın birinciside belli olucak..Daha çok motive olmamızı sağlayacak bu olay...

Tüm kilo verenleri tebirk ediyorum...

cherry,yeniden hoşgeldin...Dediğin doğru farklı bir kadroyla yarışıyoruz şu an..Ama bayağı hırslı bir kadro..:jeyyar:

Bizim eskiler pes etti,yoklar artık..Kimi izinde,dilencii habersizce çekip gitti..Çok kızgınım ona..
ama sohbetini çok özlüyorum ..:asigim:
Ben de sürüne sürüne devam ediyorum işte..:)))) Seni tebrik ediyorum 93 olmuşsun...alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…