- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
cherry,yeniden hoşgeldin...Dediğin doğru farklı bir kadroyla yarışıyoruz şu an..Ama bayağı hırslı bir kadro..:jeyyar:
Bizim eskiler pes etti,yoklar artık..Kimi izinde,dilencii habersizce çekip gitti..Çok kızgınım ona..
ama sohbetini çok özlüyorum ..:asigim:
Ben de sürüne sürüne devam ediyorum işte..:)))) Seni tebrik ediyorum 93 olmuşsun...alkisalkisalkis
kızlar ben bugün erken çıkıcam yarın oğlum geliyor...müdürümüz sağolsun siz erken çıkın hazırlayacağınız şeyler vardır dedizemuszemushepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları...
mrb kızlar moralim cok bozuk :S
çünkü sbah mide baş ağrısından ölüyordum.ellerim falan titriyordu.göözlerim karardı yere yığıldım kaldım :S
annem-babam diyet yaptırmıyolar napıcam ben ya tamda kilo verirken.ama midemde çok fena ağrıyo
bu arada tam tamına 2 kilo vermişim :) şimdi muz yedimde tartıldım
çok teşekkür ederim ablacım :) evet dilenciden ses soluk yok bende özledimbakın bende neyi inceliyodum ya süper olmuşlar:
MiniMins.com - Inspiration
Arkadaşlar hazırladığım listede ayın birinciside belli olucak..Daha çok motive olmamızı sağlayacak bu olay...
Tüm kilo verenleri tebirk ediyorum...
hoşgeldin canım..umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın opuyorumnanaktan
hepinize selam.kilo verenleri tebrik ederim.benim gibi vermeyip birde alanlara yapılacak tek şey var..klava:
benimmmmm kardeşimmmdeee artık burdaaaaaaa bebişim hoşgeldin aramızaaaaaaa:):)
Arkadaşlar hazırladığım listede ayın birinciside belli olucak..Daha çok motive olmamızı sağlayacak bu olay...
Tüm kilo verenleri tebirk ediyorum...
Geçmiş olsun ZzZzeynep yyaaw,dikkat et,tamam kilo vermek ii güzel hoş da önce sağlıklmaz: Ne yiyiorsun,ne yemiyorsun,ne yapıyorsun ona göre bir şeyler derdik onları yazsana yerimseniben Hata nerde bulak çözek,bayılmadan ver kilocuklarını sositososito
görüşürüz canım iyi eğlenceler..bugün ben hep buradayım
aslında yapılacak şey belli:sizin azminizin ve hırsınınızın peşine takılıp kilo vermeye gerçekten karar vermek.bahanelere sığınmakm değğil?ohaoldumsmile
yaa kızlar ne bu ya !!!!iki tane meme gözüme girecek nerdeyse.......
bende bunların alası var.ihtiyacı olan siteye aktarsınlar bu reklamı!!!!!!!!!!öffff yediklerimi kusacağım.
sağolun arkadaşlar kendime gelmeye çalışıyorum aslında yapılanların çoğu annemeydi ama onun adına üzüldüm birde şimdiye kadar yaptığım fedakarlıklara
ben bugün spor yapamadım ama 4 ten beri koşturuyorum temizlikti yemekti derken yeni oturuyorum ter içinde kaldım
sabah kepek ekmekli tost domt salt 4 siyah zeytin
öğle
kuskus pilavı ayran
akşam
kıymalı taze fasulye salata cacık ve kırmızı biber yoğurtlu bir dilim kepek ekmeği
aralarda karpuz capuccino ve nektarin yedim birde yarım mısır
[table="head"]No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta ( Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|95.4|-100gr
2|zynpkr|96.9|-2.700
3|zalimi|79|
4|badem13|83.2|-1.700
5|yağmurgözlü|104.8|-1.200
6|Blackandwı|64.7|-400gr.
7|urbi-seher|97.5|-2.100
8|Seçil00|82.6|-1.400
9|Pregant|74|+2000
10|Glikoz|90|
11|Gülser00|110.3
12|Derin|115|-900gr.
13|Tombulkel|120.7|-1.200
14|Meruse|96.5|+1000
15|YENA|94|-1000
16|Ekincik| İzinli
17|Tombisim|İzinli
18|Lenaazul|91.4|+400gr.
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?