Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim ablacım :) evet dilenciden ses soluk yok bende özledim bakın bende neyi inceliyodum ya süper olmuşlar:
MiniMins.com - Inspiration

kızlar ben bugün erken çıkıcam yarın oğlum geliyor...müdürümüz sağolsun siz erken çıkın hazırlayacağınız şeyler vardır dedizemuszemushepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları...

gözün aydın.ne anlayışlı müdürün varmış.oğulcuğunla doya doya vakit geçir.benimkide geldi.allahım ne büyük mutluluk.allah herkesin evladınına sAĞLIK VE UZUN ÖMÜR VERSİN.

yenacığımmmmm ellerine sağlık cnmmmmm liste süper olmuş egzersizden dereceye girebilmişim barii :):):) bu arada seni tbrk ediyorummmmmmmmmm

Geçmiş olsun ZzZzeynep yyaaw,dikkat et,tamam kilo vermek ii güzel hoş da önce sağlık lmaz: Ne yiyiorsun,ne yemiyorsun,ne yapıyorsun ona göre bir şeyler derdik onları yazsana yerimseniben Hata nerde bulak çözek,bayılmadan ver kilocuklarını sositososito

çok teşekkür ederim ablacım :) evet dilenciden ses soluk yok bende özledim bakın bende neyi inceliyodum ya süper olmuşlar:
MiniMins.com - Inspiration

akannehir Ne halden ne hale gelmişler,eline sağlık vişnali turtam sempatiksalakcinni Bunlara bakan daha nasıl bozar diyeti-sporu :lepi: Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Arkadaşlar hazırladığım listede ayın birinciside belli olucak..Daha çok motive olmamızı sağlayacak bu olay...

Tüm kilo verenleri tebirk ediyorum...

Ellerine,emeğine sağlık çıtır YENAm olumunekankayizsmile O kadar uğraşmışsın,çok da mantıklı olmuş tablo :lepi: Bundan sonra bildirimleri sana yapalım özelden,tek tek bildirim arama bütün sayfalarda,öyle olmaz mı??CADIARZU

canım ya ben biraz abarttım bu kilo verme işini her hafta 2 kilo standart veriyorum bu normalmi acaba
3 gündür leslie 3 mil yapıyorum
basenlerimi duvara vuruyorum
sirke+su+bal karışımını uyguluyorum ama midemi agrıtmaya başladı bugünden itibaren kullanmıycam artık.
yediklerimde burda yazıyo canım.bugün daha düzenli yedim akşam yemeğini fln.

ZzZzeynep'in Diyet Günlüğü

aslında yapılacak şey belli:sizin azminizin ve hırsınınızın peşine takılıp kilo vermeye gerçekten karar vermek.bahanelere sığınmakm değğil?ohaoldumsmile

yaa kızlar ne bu ya !!!!iki tane meme gözüme girecek nerdeyse.......
bende bunların alası var.ihtiyacı olan siteye aktarsınlar bu reklamı!!!!!!!!!!öffff yediklerimi kusacağım.

aslında yapılacak şey belli:sizin azminizin ve hırsınınızın peşine takılıp kilo vermeye gerçekten karar vermek.bahanelere sığınmakm değğil?ohaoldumsmile

:lepi::lepi:Sen bu konunun azim ve hırsının peşine takıldın mı ooo delikafadulden Haftaya birinci belli,ikinci kim?? kaydirigubbakcemile3

Kırmızı biberli yoğurt deyince aklıma geldi,evde kırmızı biber bitmiş olacak iş mi yediğim yoğurda bir tatlı kaşığı karıştırıyordum,bünyemi %23 hızlı çalıştırıyordum :sinifsinif: En kısa zamanda almam lazım;ama ustalar,inşaat :sinifsinif:

Tombulkel mi sempatiksalakcinni aşkolsun :dilcikar: :roflol:

Ben bunu yarın aşkıma söylüyim o tombul bir kel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…