Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim hamur işinden ibaretti 3-4 poğaça ve 3-4 kurabiye yedim sadece valla kaç kalori aldım bilmiyorum ama yarın en iyi şekilde besleneceğim inşallaaahhh yani...
Erzurum çok sıcaaaaakkkk su kesmiyor beni Allah batıda olanların yardımcısı olsun biz bu kadar yandıysak oralarda millet kavrulmuştur.
İyi geceler tombulkelebeklerrr ...

Ben çok çok yorgunum ve bel-sırt o bölgelerimde bir ağrı var :sinifsinif: Adet olduğum içindir diyorum,inşallah öyledir eyvahedigeldismile Şimdilik tüm+90 ahalisine İİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan

hepinize selam.kilo verenleri tebrik ederim.benim gibi vermeyip birde alanlara yapılacak tek şey var..klava:

Zeynepçim 100gr. vermişsin ya...:)))

benimmmmm kardeşimmmdeee artık burdaaaaaaa bebişim hoşgeldin aramızaaaaaaa:):)

Hoşgeldin seçiil'in kardeşi aramıza...a.s.

Beğendiğine çok sevindim.:1hug:.

bende bu kadar güzel v e ozenerek hazırlanmış listeden dolayı seni kutluyorum.:lepi:

:1hug:

Tombulkel mi sempatiksalakcinni aşkolsun :dilcikar: :roflol:

Ben bunu yarın aşkıma söylüyim o tombul bir kel

Ama çok uzun nickin var seninde..:))))) Sığmaz diye düşünmüştüm ama sığdı,

Düzelttim bak tombulkelebek yaptım..:)))

zeynep abla pregant nasılsınız cok sevındım sızı gorunce.ama cıkmak zorundayım.sızı cok ozledım....su an tatıldeyım antalyada.yarın sabah bursaya donuyorum inş.

ah kızlar ah hep kocamın yüzünden. ama o da benle aynı şeyleri yediği halde gram almamış. sinir oldum. onun yüzünden tatile erken çıktık ve ben spor yapamadığım için boğazımı da tutamadım. habire kıymalı pide, peynirli pide yedirdiler bana.

zeynep abla pregant nasılsınız cok sevındım sızı gorunce.ama cıkmak zorundayım.sızı cok ozledım....su an tatıldeyım antalyada.yarın sabah bursaya donuyorum inş.

merhaba canım. en kısa zamanda seni bekliyoruz. çabulk gel a.s.

iyiyim fıstık.tam ben yazdım.senin cevabın geldi.hadi size iyi tatiller.bana bak 4 çocukla nasıl başediyorsun.hayranım sana..

yena selam. beni şişko ilan etmişsin sempatiksalakcinni aslında daha fenasını hakediyorum.

zeynepçim nasıl geçti arkadaşınla görüşmeniz..?

yena selam. beni şişko ilan etmişsin sempatiksalakcinni aslında daha fenasını hakediyorum.

Selam canım,ben geçen hafta kendimi topiğin yüz karası ilan ettim..

Size çekindim onu söylemeyi..:)) ama ben hakkaten haketmiştim..:)

Sen neden taşınıyorsun,iş nedeniylemi..??

Selam canım,ben geçen hafta kendimi topiğin yüz karası ilan ettim..

Size çekindim onu söylemeyi..:)) ama ben hakkaten haketmiştim..:)

Sen neden taşınıyorsun,iş nedeniylemi..??

evet canım malesef. beni de yüz karası ilan et. heralde en çok ben kilo aldım bu hafta

Pregant ayrıca 2 kilo az bile almışsın bence..Çünkü yazdığına göre hiiç dikkat etmemişsin birde sen şok diet yapmıştın diimi..
Üzme kendini o bakımdan...

Erkeklerin kilo almaması benide delirtiyor,eşim ve ailesi çok ekmek severler pilavla ekmek yenirmi yaw.. işte öyleler..Lİtrelerce kola içerler,zaten onların yüzünden kolakolik oldum..Çok üzgünüm çoook
yok anacım banamısın demiyorlar..Ama ben anında kilo olarak bünyeme dahil ediyorum kalorileri..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…