Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynepçim nasıl geçti arkadaşınla görüşmeniz..?

mutlu ama bir okadarda hüzünlü..annesini,babasını.eşini ve 3.5 aylık evli oğlunu kaybetmiş.canım arkadaşım.kendini kaybetmiş bir haldeydi.teselli etmek pek kolay değil..
preganta yazdığım mesaj silindi.gönderdikten sonra int.bağlantım gitti.o da silinmiş herhalde

zeynepçim seni de mi uyku tutmadı?

yok pregantım.ben mecburiyetten.sabah namazını kılıp öyle yatıyorum.malum eşim özellkle gece tuvalete çok sık çıkıyor.bez istemiyor.götür getir.işim tuvalet bekciliği.demim yazdıklarım silindi.internet çok yavaş.birde sürekli kesiliyor.
ancığım dert etme tatide gönlünce eğlenmişsin.sen azimlisin kolay verirsin..

Aman Allahım neler yaşamış...Çok şükür halimize...Ne dertler var,bazen ufacuk sorunları büyütüp büyütüp ahlayıp duruyoruz...Çok üzüldüm hakikaten..:çok üzgünüm:

Oğlunu neden kaybetmiş,kazamı..??

evet ya. ne sinir. benim eşimin ailesinde herkes obez. ama eşim zapzayıf. maşallah diyim bari. şok diyet yaptım ama orda verdiğim kilolar kalıcı oldu aslında. ben yiyerek aldım.

çok sağol canım. veririm inşallah. bu arada noldu ya çok şaşırdım.

bende kendimi hala toplayamadım.eşini akciğer kanserinden,oğlunu da trafik kazasından.babası ölünce annesi üzüntüden 9 ay sonra ölmüş.eşinin şirketi vardı.ve evleri arabası.hepsini bir bir satmak zorunda kalmış.canlar giderken mal düşünmek acxımasızlık gibi geliyor da.yılların birikimi..kızını okutmak ve oğlunu evlendirmek için harcamış.şimdi okul öncesi öğretmeni kız ve torunuyla avunuyor.damadını oğlunun yerine koymuş.torunu onu bayağı oyalıyor.2 yaşında bir cimcime.öyle zeki ve tatlı ki...şimdi eşlerimize ailemize kızmak kolay..ama allah onların acısıyla karşılaşırmasın.en kötü anı bile önemsiz oluyor..

Arkadaşınız için üzüldüm Rabbim sabır versin hayattaki her şey bizim için

Resmen film gibi...:çok üzgünüm:Allah evlat acısıyla sınamasın hiç bir anneyi..:Saruboceq:

Arkadaşınız için üzüldüm Rabbim sabır versin hayattaki her şey bizim için
sağolcanım.evet bazen unutsak ta hayatta en gerçek olan şey bunlar.

Resmen film gibi...:çok üzgünüm:Allah evlat acısıyla sınamasın hiç bir anneyi..:Saruboceq:
.amin canım.bende aynı duygular içerisindeyim.rabbim sevdiklerimizin kaybıyla sınamasın..senağlama

günaydın arkadaşlar

yenacım baştan beri yapıyordu gelinimiz huysuzluklarını ama biz alttan alıyorduk küsmeme için ama buraya kadarmış şeker hastası kendisi aşırı sinirli kimseyle görüşmezler anne kız çok huysuzlar biz kardeşimin hatırına idare ediyorduk ama bitti artık bizim için kendi kaybetti ama onunda istediği buydu zaten dahası kardeşimide bizden koparmaya çalışıyor ama beceremiyor söylemek istediğim çok şey vardı söyleyemedim ama ,çimde kalsın onun seviyesine inmeyeceğim

zeynep abla hemşerim gecelri uyumuyorsun demek allah yardımcın olsun

bademcim bende çok severim kırmızı biberi yoğurtlu her hafta alıyorum hem metabolizmam çalışması içinde dün bir tepsi fırınladım bugünde yerim yarın yine pazarımız alırım . sende şleriniz bitince alırsınız

2 mill lesliemi yaptım oturdum ama 25. daki,kada pes ettim aşırı sıcak taytımın ve tişörtümün üzerinde kuru yer yoktu her yerimden sular akıyordu okadar huzurlu oluyorumki sporumu yaptıktan sonra ama üzüldüğüm nokta benim kayınvalide börek yapıyor yine öğleye 2 dilim yerim heralde inşallah akşama yemem

yenacım sorma benimkilerde sürekli hamurişi mantı börek çörek hepside incecikler akşam söyledim onlara zaten kıskanıyorum sizi diye:))

nerdesiniz kızlar yaaa
bu sabah çok zordu bnm için bir saate arkadaşlarla toplanıcaz bakalım farkedicekler mi bendeki kayıpları:) inşşşş
vee dua edin benim için inşş rejimi kaçırmam alışveriş merkezlerinde malum saglıklı birşey bulmak zor

inşallah bugünki ilk ve son kaçamağım olur 3 dilim börekyedim öğle yemeğinde ayranla beraber sabah lesliemlede yürümüştüm neyse kızım uyusun uyansın anneannemize gidelim pusetimizle hareket olsun biraz yiyorum sonrada pişman oluyorum her zaman olduğu gibi::gitme:

Derin ablam 3 dilim böreğin üstüne hâlâ kaçamak yapma olasılığın var mı senin lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…