sıcakkkkkkkkkkkk çokkk sıcakkkkkkk bunaldımmmmmm kaçıncı duş alışım bilmiyorummmmm rabbim yardım etsin bizeeeeeee ramazanda ne yapıcaz acabaaaaaaaa offffffffff çok sıcakkkkkkkkkkkkkk
bu sıcakta gezmeyemi gittiniz çıtırlarrrrrrrrr nerdesiniz yaaaa
Derin ablam 3 dilim böreğin üstüne hâlâ kaçamak yapma olasılığın var mı seninlmaz:
haklısın bademcik kaçamağın en büyüğünü yaptım daha ne olsun ama akşamüzeri ediğim diyet çubuk krakeri ve akşam yemeğindeki ekmeği yemeyeceğim artık yaa moalim bozuk oldumu ben böyleyim işte herkez morali bozuk oldumu yemez.şimdide canım soğuk soğuk bişeyler istiyor buzzzzzz gibi bana lazımklava: klava: klava:
zynpkr vallah,i bende patlamak üzereyim herke denize gidiyor ben evde yanıyorum kızım gittiğim hiçbiryerde durmuyor denizdede kumları ağzına alıyor eve kapandım ama uyansın önce migrosa gideyim oradanda anneme geçeceğim
Moralini bozma o zaman sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 Buuzzzzzzz gibi karbbuuZZZZZZZZZZZZ ye işte,kalorisi az hem :lepi:
Buarada ben canım sıkılsın istiyorum,yapacak bir şey bulamayayım istiyorum..Artık şuu tadilat işi bitsin istiyorumm :sinifsinif: Yapacak bir şey bulamayanları bize davet ediyorumm alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de düşünüyorum kara kara ramazanda ne yapacağız diye seçilciğim( şimdi duşa giriyorum ben de leslie ile 4 fast mil bitti :)) duştan sonra hemen geliyorum bademcim sakın kaybolma bir yerler :1hug:
inşallah bugünki ilk ve son kaçamağım olur 3 dilim börekyedim öğle yemeğinde ayranla beraber sabah lesliemlede yürümüştüm neyse kızım uyusun uyansın anneannemize gidelim pusetimizle hareket olsun biraz yiyorum sonrada pişman oluyorum her zaman olduğu gibi::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?