Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sıcakkkkkkkkkkkk çokkk sıcakkkkkkk bunaldımmmmmm kaçıncı duş alışım bilmiyorummmmm rabbim yardım etsin bizeeeeeee ramazanda ne yapıcaz acabaaaaaaaa offffffffff çok sıcakkkkkkkkkkkkkk

bu sıcakta gezmeyemi gittiniz çıtırlarrrrrrrrr nerdesiniz yaaaa

ben de düşünüyorum kara kara ramazanda ne yapacağız diye seçilciğim ( şimdi duşa giriyorum ben de leslie ile 4 fast mil bitti :)) duştan sonra hemen geliyorum bademcim sakın kaybolma bir yerler :1hug:

kimsecikler yok cidden.kızlar çokkk cnm sıkıldı.ne yapsam diye düşünüyorum sabahtan beri.inemaya mı gitsem acaba.off poff..

bir de aklıma takılan kafamı kurcalayan tonlarca şey var.patlıycam şimdi.
bu arada dün başladıgım detoks diyeti sonucu 500 gr gitmiş bugün devam ediyorum tabi.canım sadece meyve istiyor.meyve ve detoks çorbası yiyorum.bişey olmaz herhallde meyveden.

Derin ablam 3 dilim böreğin üstüne hâlâ kaçamak yapma olasılığın var mı senin lmaz:

haklısın bademcik kaçamağın en büyüğünü yaptım daha ne olsun ama akşamüzeri ediğim diyet çubuk krakeri ve akşam yemeğindeki ekmeği yemeyeceğim artık yaa moalim bozuk oldumu ben böyleyim işte herkez morali bozuk oldumu yemez.şimdide canım soğuk soğuk bişeyler istiyor buzzzzzz gibi bana lazımklava:klava:klava:

zynpkr vallah,i bende patlamak üzereyim herke denize gidiyor ben evde yanıyorum kızım gittiğim hiçbiryerde durmuyor denizdede kumları ağzına alıyor eve kapandım ama uyansın önce migrosa gideyim oradanda anneme geçeceğim

Moralini bozma o zaman sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 Buuzzzzzzz gibi karbbuuZZZZZZZZZZZZ ye işte,kalorisi az hem :lepi:
Buarada ben canım sıkılsın istiyorum,yapacak bir şey bulamayayım istiyorum..Artık şuu tadilat işi bitsin istiyorumm :sinifsinif: Yapacak bir şey bulamayanları bize davet ediyorumm alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ankarada deniz de yok.neyse çıkıyım da bulurum bişiler herhalde.yolda karar veriyim.hadi grş.:a015:

bademcim karpuzun da fazlası zarar..kalorisi az olabilir ama şekeri diğer meyvelere göre yüksek glisemik endeksi yükseltip daha çabuk aç hissetmemize neden oluyor tatlım:1hug:

canım başlamaya karar vermek ve yapmak zor belki de duştan çıkınca ki keyif süper kaydirigubbakcemile2 hele spor yapmanın verdiği rahatlık :lepi:

bademciğim aynen karpuzunda 3 dilimden fazlası zarar evdede kalmamış zaten şimdi anneme gidiyorum çok vıdıvıdı yapmayın gelince zor oluyor okuması byyyyy

merak etme derincim kiiiiiiiimsecikler yok buralarda sempatiksalakcinni

bu arada pcyi yaptım sonunda regl oldum ama çok kötü oldum bir ara

spor yaparken zor bitince süper birşey benim için 1 buçuk sabah 10dan 11buçuğa kadar yükle yürüdüm vantilatör almıştık ayağını tutturamayınca bugün geri götürdük kuruldu getir bide 11buçuktu evdeydik hemen kurulduda öldüm getirene kadar sıcakta

ay canım ne takıyosun. maden iştahla yedin vicdan azabı duyma. mutlu ol ve tekrarlama.

selam kizlar bugunden itibaren yine sizlerleyim. 1 aylik tatil bitti. turiyede diyetime dikkat ettim ve 4 kilo verdim.suan 88.0 kiloyum.aslinda 86.5 kadar dustum hastaliktan. iyilestikten sonra geri aldim. tabi o verdigim kilo su kaybiydi....
Rabbim herkeze saglikli ve kalici kilo vermeyi nasip etsin.

kızlarrrrr ölüyorum yorgunluktannn

bildiğiniz gibi taşınma arefesindeyimmm ve evi topluyorum bir gün içinde nerdeyse bir şey kalmadı topladım bütün evi ama öldümmmm

bundan daha iyi spor olamazzz

ağırlık kaldırma var, ayakta durma var, yürüyüş var, offfff birde bunun yerleştirme aşaması varrr guclubacismile

amaninnnnnnn mafoldumben

ayrıyetten dün 91.400 çıkmıştım yaaa bugün 90,500 çıktım

benim vücudum cuma günlerini sevmiyor anlaşılannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…