bademciğim aynen karpuzunda 3 dilimden fazlası zarar evdede kalmamış zaten şimdi anneme gidiyorum çok vıdıvıdı yapmayın gelince zor oluyor okuması byyyyy
selam kızlar a.s.
bende bugün akşam diyete başlıyorum. az önce tartıldım tam 90kg geliyorum :çok üzgünüm:
bilgilerimi, gelişmelerimi burada paylaşırım bende her gün sizlerle inşaallah.
şimdi internetten yiyecek ve içeceklerin kalorilerini araştırıcam canlarım...
hepimize kolay gelsin vereliniortak yerimseniben
opuyorumnanaktan
kızlarrrrr
bugün yemeği fazla kaçırdım ve 1458 kalori almışım ama
yaptığım işlerden dolayı 1510 kalori harcamışım ve harcamaya devam ediyorummm
beni işler bekliyorrrrr
Mercimek çorbasınıda çok severim ama kaloriside çok yüksek yaaaaaamafoldumben:2::bbo:
Kolay gelsin,evmi taşıyosunuz..? Yakında benide bekliyor taşınma işleri..Kara kara düşünüyorum...Kızımın okulu var bayağı karışık işler...
tombulkelebekim sen mutlu ol da tatlım 2 günlük diyet bozulsun önemli değil.hem zaten önüne geleni götürmemişsin.ama biraz sağlıksız olmuş.bişey olmaz 2 günden.toparlarsın sen.çok seviniyorum biliyomusun sevgilinle de böyle herşeyin güzel gitmesine.çok şanslısın bitanem.inş hep ama heppp mutlu olursunuz birlikte.a.s.
evet canım cumartesi sakin oluyor biliyorum bende regl oldum karnım davul gibimerak etme derincim kiiiiiiiimsecikler yok buralarda sempatiksalakcinni
bu arada pcyi yaptım sonunda regl oldum ama çok kötü oldum bir ara
güle güle kullanın canım mahsuru yoksa nereden ve kaça aldınız zalimi bende düşünüyorumdaişte bundan süper bişey
sorma canım zevkle yiyorum sonrasındada pişman oluyorum her zamanki gibiay canım ne takıyosun. maden iştahla yedin vicdan azabı duyma. mutlu ol ve tekrarlama.
ahahahah Derincim çok sinirli gördüm seni..:)))
sorma canım yaaa konuşmak istediklerimi konuşamadığım için çok gerginim iki gündür ama bugün biraz rahatladım annem içini dışını dökmüş akşam babamla beraber gitmişler çok sevindim hep susuyotrduk yine kötüydük mademki kadın konuşsun nasıl olsa istemiyor annemi
üzüldüğüm nokta kardeşimle özel güğnlerde birarada olamayacağımız artık
Hoşgeldin aramıza..
Kolay gelsin,evmi taşıyosunuz..? Yakında benide bekliyor taşınma işleri..Kara kara düşünüyorum...Kızımın okulu var bayağı karışık işler...
iyi gecelerrr.......
ancak girebildim nete misafirlerim vardı...
oğluşum geldi bugün....6 gün beraberiz sonra VAN merkez yolcusu askerim...
bugün ufak kaçamaklarım oldu...(((( düzensiz oldu öğünlerim...
KAHVALTI
1 dilim tb ekmek,peynir,domates,çay
ÖĞLE
salata,yoğurt,1 biber dolması...(((( 2 ısırık ıspanaklı börek
ara yok
AKŞAM
kuru fasülye,salata,ayran,1 patlıcanlı köfte ( beykoz kebabı )
su,soda,
bugün böyle oldu..yarın toparlarım...3 ay oldu oğlum askere gideli...3 ay sonra ilk defa pilav yaptım ve yemedim..
2 çeşit pasta yaptım...kek yaptım...yemedim...dolma ve beykoz kebabı kaçamak oldu 2 ısırıkta börek...((((((((((
İnşalllaaahhh canım :Saruboceq:
Teşekkür ediyorum güzel dileklerin için a.s.
Tek sorunum aşkımın boyunun kısa olması offff ben neden boy takıntılıyım ya :sinifsinif: benden 2 cm uzun ama kendimi onun yanında dev gibi hissediyorum senağlama halbuki o da 110 kilo adam :1no2: ama ben kilolarımdan dolayı galiba bunu kendime sorun ediyorum zayıflamam lazımmmmmm kötükedihüso
KAHVALTI
ekici tulum peyniri 15 gr. 38 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
ekmek - beyaz 3 dilim 270 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 3 çay bar. 60 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
2. ARA ÖĞÜN
AKŞAM YEMEĞİ
mercimek çorbası 2 por. 366 cal.
tavuklu patates yemeği 1 por. 270 cal.
kola 2 bardak 194 cal
bugünkü yediklerim bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?