askerimiz hoş gelmiş.gözün aydın arkadaşım.benimkide gelinimle birlikte 6 gün önce geldi.pazartesi gidecekler.allah evlatlarımızı korusun......iyi gecelerrr.......
ancak girebildim nete misafirlerim vardı...
oğluşum geldi bugün....6 gün beraberiz sonra VAN merkez yolcusu askerim...
bugün ufak kaçamaklarım oldu...(((( düzensiz oldu öğünlerim...
KAHVALTI
1 dilim tb ekmek,peynir,domates,çay
ÖĞLE
salata,yoğurt,1 biber dolması...(((( 2 ısırık ıspanaklı börek
ara yok
AKŞAM
kuru fasülye,salata,ayran,1 patlıcanlı köfte ( beykoz kebabı )
su,soda,
bugün böyle oldu..yarın toparlarım...3 ay oldu oğlum askere gideli...3 ay sonra ilk defa pilav yaptım ve yemedim..
2 çeşit pasta yaptım...kek yaptım...yemedim...dolma ve beykoz kebabı kaçamak oldu 2 ısırıkta börek...((((((((((
Hoşgeldin aramıza..
teşekkür ederim canım benim..
benim diyette şuana kadar orta gitti bakalım.
karnım aç sayılır, 1bardak sütümü içip yatıcam bakalım.
iyiki varsınız..Şenizyerimseniben
selam bademciğ,m.ben çok kötü grip oldum.hapşırık tıksırık.allahım başım çatlıyor.aman dikkat edin size bulaşmasın
askerimiz hoş gelmiş.gözün aydın arkadaşım.benimkide gelinimle birlikte 6 gün önce geldi.pazartesi gidecekler.allah evlatlarımızı korusun......
hani meyve,hani salata?
kızlarrrrr ölüyorum yorgunluktannn
bildiğiniz gibi taşınma arefesindeyimmm ve evi topluyorum bir gün içinde nerdeyse bir şey kalmadı topladım bütün evi ama öldümmmm
bundan daha iyi spor olamazzz
ağırlık kaldırma var, ayakta durma var, yürüyüş var, offfff birde bunun yerleştirme aşaması varrr guclubacismile
amaninnnnnnn mafoldumben
ayrıyetten dün 91.400 çıkmıştım yaaa bugün 90,500 çıktım
benim vücudum cuma günlerini sevmiyor anlaşılannn
kızlar bugün çok yoruldum.oğlumla gelinim bugün öğleden sonra beni alışverişe götürdüler.eşime tek kişilik yatarlı salıncak aldık.sonra beni yapı marketlere mobilyacılara götürdüler.orda çek yat beğenmiştim.beni eve getirip geri gittiler.3 tane çekyat almışlar bana .birde doğum günü hediyesi diye .daha var ama onlar gidecek .hediye olunca ses çıkarmadım.zaten oğlan evdeki herşeyi atacam diyor.ya ben mutluydum.eski meski .şimdide baktım mutfağı ölçüyorlar.allahtan gösterdikleri hazır mutfakları beğenmedim.bana bir yığın iş çıkaracaklar.bu gençler niye böyle.her şey yeni olsun istiyor.
sabah sadece peynir grisini ve şekersiz çay,.öğle kaynadı.akşam ızgara tavuk ,salata karpuz.
ve bol su..bugün iyi gitti.ama yarın bütün salon ayağa kalkacak..
Günaydın Kızlaaarrr
Sabah dayanamayıp yine tartıldım 119,7yine su kaybıdır bu ama olsun baskülün bu şekilde beni motive etmesini çok seviyorum.
Kahvaltım içine 1 şeftali,1 armut doğradığım k-flex. öğleyi akşamı bilmiyorum ama aşkım tutturdu cağ kebabı yemeden gitmem diyeAllahtan paramız azaldı kebap falan yemiycez
Birazdan aşkımla buluşacağız bütün erzurumu gezip resim çekileceğiz. Umarım çok sıcak olmaz biz şapkalarımızı taktık ama yine de bunaltmazsa iyi olur.
Arkadaşlar Allah isteyen herkese böyle güzel bir aşk versin ...
Akşama görüşürüz ...
kızlar acill morale ihtiyacım var.2 günlük detoks diyetini dün akşama doğru dondurma ve akşam 1 parçacık tavuk dönerle kaçamak yaparak tamamladım.sabah bir baktım.300 gr fazla gösteriyor tartı.neden olabilir.nie böyle oldu.halbuki çok daha iyi bekliyordum.ağlayacağım yaaa.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?