Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

askerimiz hoş gelmiş.gözün aydın arkadaşım.benimkide gelinimle birlikte 6 gün önce geldi.pazartesi gidecekler.allah evlatlarımızı korusun......

kızlar bugün çok yoruldum.oğlumla gelinim bugün öğleden sonra beni alışverişe götürdüler.eşime tek kişilik yatarlı salıncak aldık.sonra beni yapı marketlere mobilyacılara götürdüler.orda çek yat beğenmiştim.beni eve getirip geri gittiler.3 tane çekyat almışlar bana .birde doğum günü hediyesi diye .daha var ama onlar gidecek .hediye olunca ses çıkarmadım.zaten oğlan evdeki herşeyi atacam diyor.ya ben mutluydum.eski meski .şimdide baktım mutfağı ölçüyorlar.allahtan gösterdikleri hazır mutfakları beğenmedim.bana bir yığın iş çıkaracaklar.bu gençler niye böyle.her şey yeni olsun istiyor.
sabah sadece peynir grisini ve şekersiz çay,.öğle kaynadı.akşam ızgara tavuk ,salata karpuz.
ve bol su..bugün iyi gitti.ama yarın bütün salon ayağa kalkacak..

selam bademciğ,m.ben çok kötü grip oldum.hapşırık tıksırık.allahım başım çatlıyor.aman dikkat edin size bulaşmasın

Günaydın Kızlaaarrr

Sabah dayanamayıp yine tartıldım 119,7 yine su kaybıdır bu ama olsun baskülün bu şekilde beni motive etmesini çok seviyorum.

Kahvaltım içine 1 şeftali,1 armut doğradığım k-flex. öğleyi akşamı bilmiyorum ama aşkım tutturdu cağ kebabı yemeden gitmem diye Allahtan paramız azaldı kebap falan yemiycez

Birazdan aşkımla buluşacağız bütün erzurumu gezip resim çekileceğiz. Umarım çok sıcak olmaz biz şapkalarımızı taktık ama yine de bunaltmazsa iyi olur.

Arkadaşlar Allah isteyen herkese böyle güzel bir aşk versin ...

Akşama görüşürüz ...

kızlar acill morale ihtiyacım var.2 günlük detoks diyetini dün akşama doğru dondurma ve akşam 1 parçacık tavuk dönerle kaçamak yaparak tamamladım.sabah bir baktım.300 gr fazla gösteriyor tartı.neden olabilir.nie böyle oldu.halbuki çok daha iyi bekliyordum.ağlayacağım yaaa.mafoldumben

selamlar nasılsınız ben tembelliğimden oturdum oturdum şimdi bulaşıkları yıkıcam sabah 2 dilimm kızartılmış zeytinyağı sürdüğüm ekmek bol biber ve eritilmiş 1 dilim peynir 1 şeftali

ben de bugün sabah yani 11 gibi 1 dlm çavdar ekmeği az beyaz peynir domates ve biber yedim-yeşil çay içtim
şimdi corn flakes yiyorum sütle
akşam 6 gibi 3 tane erik yicem
ve akşam 8 de akşam yemeğim var iş yerinde ne varsa ona göre oldukça hafif birşeyler yicem
yarım saat aerobic yaptım saat 12 gibi öğlen
gece 1 de işten çıkıyorum o saate kadar başka birşey yemiycem.
gelip hemen uyucam.
umarım yarın biraz veririm.sabah 300 gr fazla çıktım.2 gün boyunca detoks çorbası içmeme rağmen.hala mutsuzum.2 hafta sonra kuzenimin düğünü var ne yapacagım bilmiyorum.ardından en yakın arkadaşım ve diğer kuzenimin de düğünleri var.vermem lazım.en azından 89 lara inebilseydim mutlu olacaktım.oof.of.

Mutlu pazarlar....

Çoooook sıcaaakkk...:gitme:

teşekkür ederim canım benim..
benim diyette şuana kadar orta gitti bakalım.
karnım aç sayılır, 1bardak sütümü içip yatıcam bakalım.
iyiki varsınız..Şenizyerimseniben

Meyra,yarışta olmak istiyorsan cuma günü kilonu bildirirsin senide listeye ekleriz canım...

selam bademciğ,m.ben çok kötü grip oldum.hapşırık tıksırık.allahım başım çatlıyor.aman dikkat edin size bulaşmasın

Çok geçmiş olsun zeynepçim...

menüm
KAHVALTI
2 dilim tb ekmek,peynir,domates,salatalık,çay

ÖĞLE
kavrulmuş ıspanak ,yoğurt,1 avuç badem..

ARA
armut,5,1 yerde çay

AKŞAM
ton balıklı salata,ayran

spor yok malesef...(((((

bu haftasonu yürüyüşlerimi yapamadım...(( müdürümüz bu hafta beraber vakit geçirmemiz için....oğlum gidene kadar işten erken çıkabileceğimi söyledi...akşamları yürümeyi düşünüyorum...

sen nereye taşınıyorsun canım hayırdır?

güle güle kullan canım. oğlun ve gelininle beraber mi yaşıyorsunuz?

hergün bu kadar su kaybedilir miş yavrum sen kilo veriyor olmayasın :))

aa çok ilginç. sen ayran çorbalı detoks mu yapmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…