sen nereye taşınıyorsun canım hayırdır?
iyi geceler kızlaropuyorumnanaktan
iyiy geceler bakıyorum keyfin yerinde Allah bozmasın
" pregant " canım seni hiç tanımıyom ama bişey dicem tutamicam içimde, avatar resmin çok garibe gidiyo her gördüğümde nedense...
çokmu seviyorsun o avatarını yoksa? CADIARZU
bademciğim sen nerelerdesin ?meruse de yok zaten(
SlmlaRR ahali,bir kaç gündür giremedim konuya ve bir kaç gün daha yokum..hoşçakalın,esen kalın şen kalıNN!! :a015:
Selam Bademcim,işlerden dolayımı yoksun..?
dikkat et kendine..
Sünnet düğünümüz vardı yakın bir akrabamızın iki gündür,yarın da liseden arkadaşları görmeye gidicem olumunekankayizsmile Şimdi onlara sarma sarmaya gidiyorum söylemesi ayıp aklinialirimsmile Nasılsın;??
Şimdilik düğün,eğlence vb vs durumlarda yokum..Ustalar bir hafta falan daha bizde sanırım..Sonra başlıo iş faslı,on günde ancak biter herhalde,yaz bayram ve tadilat temizliğini birleştireceğiz artık,hepsi bir çıkacak aradan sempatiksalakcinni
slm kızlar dün gece biraz gergindim yemeğe oturduğumda ekmek yemekten vazgeçtim aslında babamın yanında yemek buna etkendi yumurtalı patates te vardı laf söyler diye yiyemedim neyse iyiyde oldu bir yandan biraz zytinyağlı taze fasulye ve biraz patates salatası vardı onları çatalla yedim yağlarını süzerek yicek meyve falanda yoktu akşama uzun zamandır yemediğimden zeytin yedim bol su içtim akşam yemeğim böyleydi
gelelim bugün yaptklarıma iki dilim kadar mısır ekmeğine çok kuru olduğu için kızartılmış ekmeğe zeytinyağı sürdüm bol biber ve tost makinesinde kızarttığım 1-2 dilim kadar peynir yedim tulum peyniri şimdi bana bir akıl verin berberlerle şeylerle geçiştirmeye çalışsamda vücudum direniyor bu hafta baya gitti ama ayrıca cuma reglde oldum bayadır doğru düzgün kilo veremedim ve çok sıkıldım artık 75e düşebilsem oooooooof offf
biraz önce bebek maması diyeti gördüm bebek mamasını severim milupalar falan güzel oluyor aslında ama kastettikleri farklı bişeymiş patates elma muz sebze meyve püreleri hazırlayıp iyi kilolar verdiriyormuş doğruluğu şöyle olabilir ne kadar çiğnersen o kadar zayıfarsın kuralı
hiç acıktığımı hissetmiyorum ama öğün atlamakta iyi değil ne yapsam nasıl yesem sabah 12-akşam 11 yesem yetecek ama zayıflamak için aradaki 4 öğünü de yemem lazım ayrıca 3ten 4ten aşşa yatmıyorum
yok canım yaa kilolarım yerinde daha çok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?