Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dört gündür ev taşıma telaşı içindeyimm

ne düzgün yemek yedim nede dinlenebildim

ama kesin kilo verdim

işten eve gidince tartılıcamm o zaman belli olur.....

eeee ben yokken siz ne yaptınız

evde henüz internetim yok

ancak böyle ara sıra işten yazabilicem ,

öptüüüüümmmmmmmm opuyorumnanaktan

greendreams doğum günün kutlu olsun tatlımmmm yeni yaşında sağlık mutluluk seninle olsun nice senelereee

hepinize hayırlı ramazanlar çıtırlarrrrr:):)

Doğum günün kutlu ve de mutlu olsun a.s.

doğum günün kutlu olsuna.s.

greendreams doğum günün kutlu olsun tatlımmmm yeni yaşında sağlık mutluluk seninle olsun nice senelereee

hepinize hayırlı ramazanlar çıtırlarrrrr:):)

iyiki dogdun fıstık kkdakilerde seni seviyor a.s.a.s.

Canım arkadaşlarım, hepinizi seviyor ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumm opuyorumnanaktan

İftarı yapalı 45 dakika oldu aama hala midem ağırıyor.

çorbadan sonra 3 saat ara verme olayı bana göre değil galiba bugün uygulayamadım.

İftar
1 kase süt çorbası
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık tavuklu bezelye
1 dilim karpuz
2 bardak su
yarım bardak ayran
2 kaşık kakaolu puding

ne çok şey yemişim ya yazınca anladım :S

kızlar bn oruç tutamadım bu gün ama iftar olalı 10 dk oldu bn çorbamı içtim fasulyemi yedim tıka basa doluyum oruç tutabilsem hayal edemiyorum kendimi

kızlar bn oruç tutamadım bu gün ama iftar olalı 10 dk oldu bn çorbamı içtim fasulyemi yedim tıka basa doluyum oruç tutabilsem hayal edemiyorum kendimi

bende oğleden sonra 3 te pes ettim.hem grip hemde şekerimin düşmesi.birde benim tuttuğum orucun pek faydası yok.çoğunlukla yatıyorum.adam da benden yemek ilaç ve bakım bekliyor.allahtan niyet etmedim.çünkü tuvalet olayında zorlanıyorum.

İftarımı bir kase un çorbası ve üç lokma karpuzla yaptım tabi içtiğim bardak bardak suyu saymıyorum..Midem ancak normale döndü..İki saat olmasını bekliyorum ki yemeğimi ve cacığımı yiyeyim..İki saat sonra da meyve yerim..Üç saat bekleyecektim;ama sonra saat geç oluyor baya..İki saat ara da iyi kanımca..

kızlar diyeti hiç bozmadıgım halde 600 gr aldım mutsuzlugumdan buraya da giresim gelmiyor.çok mahcubum kendime karşı.hoş bişi yapmadım ama.bilmiyourum yine de kötü hissediyorum.bilmiyorumkismile

zynpkr canım banada öyle oluyor ama sakın bırakma burayı yoksa 600 grmın devamı gelir bende kaçırdığım zaman giresim gelmiyor birşey yazmak istemiyorum ama burayı bırakmıyorum yoksa hemen alırım daha fazlasını

badem allah kabul etsin canım ben duramazdım 2 saat filan yiyip kalkacağım illaki

kızlar diyeti hiç bozmadıgım halde 600 gr aldım mutsuzlugumdan buraya da giresim gelmiyor.çok mahcubum kendime karşı.hoş bişi yapmadım ama.bilmiyourum yine de kötü hissediyorum.bilmiyorumkismile

Ben şahsen burayı takip ettikçe daha bir aşkla şevkle devam ediyorum dşyete..Sen de bırakma konuyu lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…