Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Üç bardak suyla açınca orucumu midem yeter dedi hemen zemuszemus Aslında yesem ben de yerdim;ama sonra mide ağrısı çekerdim,ağırlık çökerdi hemen sempatiksalakcinniŞimdi cacığımı yiyeli de iki saat oldu..Çayın yanında küçük bir parça pide yiyiroum kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün arkadaşımdan bir şey duydum sahurda maden suyu içiyormuş susuzluk hissettirmiyor hiç dedi..duydunuz mu öyle mi ki?

merhaba kızlar bugün arkadaşımdan bir şey duydum sahurda maden suyu içiyormuş susuzluk hissettirmiyor hiç dedi..duydunuz mu öyle mi ki?

Şu sıcakta susuzluk hissetmiyen bir yöntemm kaydirigubbakcemile5 İnşallah doğrudur zemuszemus Hiç duymadım böle bişi bilmiyorumkismile

herkese iyi geceler bende oruç tutamayanlardanım regliye yakalandım cumartesiye inşallah başlıcam ama babam evde olduğundan oruç tutuyo gibiydim sadece arada su kaçırdım 1 dilimde ekmek iftar saati 1 kepçe çorba ve barbunya yedim 1 sigara böreği ufak bir parça pide tadımlık gibiydi 1 saatde yürüyüşümü yaptım yemekten sonraaa kahvemi içtim günü kapadım sahurda bişey yemicem ama geleneğği bozmayarak beklicem :):)

bu arada susuzluğa soda iyi gelirmi bilmem ama annem bana hep çay içirirdi susamazsın hararetini alır die hepde sahurda çay içeriz :):):) geçen sene susuzluk sorunu yaşamamıştım

Eveet çay susuzluğu alırmış biz de hep içeriz sahurda..AÇlık için bir haşlanmış yumurta,susuzluk için çay zemuszemus

Ben giderr..Şu saate kaa yapmadığım 5 mil yürüyüşümü 2 mile indirdim onu yürüyüp yatemm..İyi geceleRR,esen kalın şen kalıNN!!

İyi geceler...

Nasıl geçti ilk gününüz,Allah kabul etsin..

Ben çok zorlandım..Öğleden sonra dışarıda işlerim vardı,bir saat güneşte yürüyünce feci bir başağrısı ve sususluk beni bayağı sarstı...
Neyse atlattık..İlk günlerde böyle olması çok normal..bünye alışıncaya kadar...

Bizde sıcak pideyi görünce dayanamadık yemekleri bırakıp eşimle kahvaltı ettik..Kahvaltı dediğim,çay peynir pide birde azıcık tereyağı,:kedi:sıcacık pideye sürdükten sonra eriyişi muhteşemdi hehehehe..

evet var ya saçak saçak. ay ama çok saçmalamışlardı artık. bitmesi iyi oldu. bi de dizilerde hep normal doğum yaparlar ya ne kadar uyduruk. suyum geldi diyen hastaneye koşup pırt diye doğuruyo.:dilcikar:

hahahaa evet ya...Sanki o kadar kolay..birde iğrenç bir şeklide bağırıyorlar ya,bende ona tav oluyorum..Kızım diyoki anne sende böyle bağırdınmı..
hayır annecim benim gıkım çıkmadı diyorum..Gerçektende öyle..:)

Kızlar bugün hem Ramazan'ın 1. günü hem de benim doğum günümmmm opuyorumnanaktan , sizleri seviyorum...

Mutlu senelere..Hep mutlu ve sağlıklı ol..Yeni yaşın istediğin bebeğide kollarına almana vesile olur inşallah...

Eveet çay susuzluğu alırmış biz de hep içeriz sahurda..AÇlık için bir haşlanmış yumurta,susuzluk için çay zemuszemus

sahurda yumurta iyi oluyorda,ertesi gün ağzımda oluşan tat beni rahatsız ediyor,sizdede öyle oluyormu,o yüzden pek tercih etmiyorum..:)

YENA'cığım hayırlı geceker.allah kabul etsin.ben suçluluk duyguları içindeim.ama tutamadım.bu yaşta insan daha çok utanıyor.ama tutuncada eşime bakamıyorum.

Son düzenleme:
YENA'cığım hayırlı geceker.allah kabul etsin.ben suçluluk duyguları içindeim.ama tutamadım.bu yaşta insan daha çok utanıyor.ama tutuncada eşime bakamıyorum.

Allah razı olsun zeynepçim..

LÜtfen öyle düşünme,sen sebabların en büyüğünü yapıyorsun,kolaymı koca bir bedenin bakımını yapmak,hemde tek başına..
Kendin üzme lütfen,kıyamam ben sana..:teselli:.

sendende allah razı olsun.ama bir yandanda biraz daha zorlanabilirmiydim diye düşünüyorum.5 saat daha dayanabilseydim.geçen sene 20 gün tutmuştum.ama insan her sene aynı olmuyor.:çok üzgünüm:

sendende allah razı olsun.ama bir yandanda biraz daha zorlanabilirmiydim diye düşünüyorum.5 saat daha dayanabilseydim.geçen sene 20 gün tutmuştum.ama insan her sene aynı olmuyor.:çok üzgünüm:

Birde günler çok uzun zeynepçim..
İstersen tekrar dene,belki dayanırsın...

allah senden de razı olsun.her zaman ki gibi naif ve anlayışlısın.her şey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…