zynpkr canım banada öyle oluyor ama sakın bırakma burayı yoksa 600 grmın devamı gelir bende kaçırdığım zaman giresim gelmiyor birşey yazmak istemiyorum ama burayı bırakmıyorum yoksa hemen alırım daha fazlasını
badem allah kabul etsin canım ben duramazdım 2 saat filan yiyip kalkacağım illaki
merhaba kızlar bugün arkadaşımdan bir şey duydum sahurda maden suyu içiyormuş susuzluk hissettirmiyor hiç dedi..duydunuz mu öyle mi ki?
Ben giderr..Şu saate kaa yapmadığım 5 mil yürüyüşümü 2 mile indirdim onu yürüyüp yatemm..İyi geceleRR,esen kalın şen kalıNN!!
evet var ya saçak saçak. ay ama çok saçmalamışlardı artık. bitmesi iyi oldu. bi de dizilerde hep normal doğum yaparlar ya ne kadar uyduruk. suyum geldi diyen hastaneye koşup pırt diye doğuruyo.:dilcikar:
Kızlar bugün hem Ramazan'ın 1. günü hem de benim doğum günümmmm opuyorumnanaktan , sizleri seviyorum...
Eveet çay susuzluğu alırmış biz de hep içeriz sahurda..AÇlık için bir haşlanmış yumurta,susuzluk için çay zemuszemus
Mutlu senelere..Hep mutlu ve sağlıklı ol..Yeni yaşın istediğin bebeğide kollarına almana vesile olur inşallah...
YENA'cığım hayırlı geceker.allah kabul etsin.ben suçluluk duyguları içindeim.ama tutamadım.bu yaşta insan daha çok utanıyor.ama tutuncada eşime bakamıyorum.
Allah razı olsun zeynepçim..
LÜtfen öyle düşünme,sen sebabların en büyüğünü yapıyorsun,kolaymı koca bir bedenin bakımını yapmak,hemde tek başına..
Kendin üzme lütfen,kıyamam ben sana..:teselli:.
sendende allah razı olsun.ama bir yandanda biraz daha zorlanabilirmiydim diye düşünüyorum.5 saat daha dayanabilseydim.geçen sene 20 gün tutmuştum.ama insan her sene aynı olmuyor.:çok üzgünüm:
Allah razı olsun zeynepçim..
LÜtfen öyle düşünme,sen sebabların en büyüğünü yapıyorsun,kolaymı koca bir bedenin bakımını yapmak,hemde tek başına..
Kendin üzme lütfen,kıyamam ben sana..:teselli:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?