Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeynepçim çay demliyorum hadi gel içelim birlikte..:))))

Saate baktım geç olmuş bayağı,hem bişeyler yerim..Sahurda sadece eşimi uyandırım bende uyurum hemen..:)

Zeynepçim iyi geceler,tatlı rüyalar sana...Çaya bekledim ama gelmedin..:)))

Ben azıcık mama yiyip uyuyayım...

YENA'cığım ben kaçıyorum.yapacağım dualar var.hergece belirli bir saatte enbüyük aşkımla başbaşa geçirdiğim bir zaman ve ona edeceğim hamd ve senalar var.

merhaba kızlar bugün arkadaşımdan bir şey duydum sahurda maden suyu içiyormuş susuzluk hissettirmiyor hiç dedi..duydunuz mu öyle mi ki?

Ben hiç duymadım ama dün gece sahurda ablama maden suyu içelim dedim o da yediğimiz herşeyi eritir çabuk acıkırız dedi bilmiyorumkismile bende içmedim ama keşke içseymişim çünkü çok susadım :umursamaz:

Günaydın Kızlar

Ramazan rejimimi altüst etti :tomato: Allahtan erken aklım başıma geldi dün gece sahurda tost ekmeğiyle yapılmış tost yedim hem de 3 tane :1no2: sabah yine çok erken uyandım ama tekrar uyuyabilmek için yatakta döndüm durdum o arada şunu düşündüm ramazan gelmiş olabilir ama benim rejimime devam etmem lazım sahurda k-flex yiyeceğim artık iftarda da bademin dediği gibi önce çorba 2 saat sonra azıcık yemek yatmadan öncede en az 1 saat spor leslie ve kondisyon bisikleti guclubacismile zayıflamam lazım 3-4 ay sonra aşkımın ailesiyle tanışacağım belki de daha erken onun için olabildiğim kadar zayıf olmam lazım kaybedecek zamanım yok lmaz: hatta gün içinde bile leslie yürüyüşü yapayım diyorum çok susayacağım biliyorum ama Allah sabrını verir umarım :Saruboceq:

YENA'cığım hayırlı geceker.allah kabul etsin.ben suçluluk duyguları içindeim.ama tutamadım.bu yaşta insan daha çok utanıyor.ama tutuncada eşime bakamıyorum.

Zeynep abla yaşını bilmiyorum ama belli ki yaşın bizden çok büyük bilmiyorumkismile şeker hastası olanlar tutmasınlar diyor bütün doktorlar sen sıkma canını ablacım benim annemde de tansiyondan tut panik atağa kadar herşey var biz anneme tutturmuyoruz çünkü sağlık herşeyden önemli Allah hiçbir kulunun kendi bedenine eziyet etmesini istemez ki siz zaten zamanında sağlıklıyken yapmışsınız görevinizi. hem Yenanın dediği gibi sen eşine bakarak en büyük sevaba giriyorsun Allah ayırmasın Allah her ikinize de sağlık sıhhat versin :Saruboceq:

evet canım gün boyu dinçlik de verip, tükettiğimiz mineralleri geri almamızı sağlıyormuş dün Ender Saraç da söyledi tv de

tatlım oruçlu iken leslie ye falan dayanamazsın benden sana tavsiye iftardan sonra leslie yi yap..bademin dediği gibi iftarı hafif yaparsan spor yapman güç olmayacaktır sanki..ben yapamıyorum ama akşamları ingilizce kursum olduğu için..aşkının ailesi ile de tanışmana az kaldı diye panik olma sakın göreceksin kilolar güzel güzel gidecek tatlımmopuyorumnanaktan

Gün içinde Leslie yapmak mı?? akannehir Zaten 16 saat susuz kalıyoruz,bir de terle attığın su lmaz: İftarı hafif yap önce Leslie'yle yürü yemeğini sonra ye yerimseniben Ben öyle düşünmüştüm;ama annem sağolsun inşaatta temizliğe giriştim,sonra nete daldım falan saati 12ye vurdum yapamadım :kedi:

ya orası öyle de ne yapayım badem şurda verdiğim 8 kilo falan onu da geri almak istemiyorum :çok üzgünüm: dün iftardan sonra yerimden kalkıp sofrayı toplamak bile gelmedi içimden Allahım yardım et ya :Saruboceq:

İftardan sonra evet insanın üzerine nasıl bir rehavet çöküyor :sinifsinif: Ama onu atmamız lazım CADIARZU Ne yapsak ne etsek..Zaten dün 6buçuk gibi tartıldım 82 dedi tartı ohaoldumsmile Bir de 80 olacaktım ramazan başlayana kaa :bbo: O hedefime ulaşamadım bayrama 75 olma hedefime ulaşmam gerek lülülülülülü

Şuan kendimi 50 kilo gibi hissediyorum midem sırtıma yapıştı galiba siz de acıktınız mı yoksa bende mi anormallik var ?

dünki menüm...
İFTAR
1 kepçe çorba,tavuk,salata,ayran

ARA
2 armut

SAHUR
denge ekmekli tost,1,2 çatal lor peyniri,domates,çay

3 3,5 litre su,1 bardak komposto,

iftarda soğuk 1şişe suyu içince dokundu sanırım iftarda yediklerimin hepsi sofradan kalkar kalkmaz ( afedersiniz ) çıktı... (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…