Zeynepçim iyi geceler,tatlı rüyalar sana...Çaya bekledim ama gelmedin..:)))
Ben azıcık mama yiyip uyuyayım...
merhaba kızlar bugün arkadaşımdan bir şey duydum sahurda maden suyu içiyormuş susuzluk hissettirmiyor hiç dedi..duydunuz mu öyle mi ki?
YENA'cığım hayırlı geceker.allah kabul etsin.ben suçluluk duyguları içindeim.ama tutamadım.bu yaşta insan daha çok utanıyor.ama tutuncada eşime bakamıyorum.
Ben hiç duymadım ama dün gece sahurda ablama maden suyu içelim dedim o da yediğimiz herşeyi eritir çabuk acıkırız dedi bilmiyorumkismile bende içmedim ama keşke içseymişim çünkü çok susadım :umursamaz:
Günaydın Kızlar
Ramazan rejimimi altüst etti :tomato: Allahtan erken aklım başıma geldi dün gece sahurda tost ekmeğiyle yapılmış tost yedim hem de 3 tane :1no2: sabah yine çok erken uyandım ama tekrar uyuyabilmek için yatakta döndüm durdum o arada şunu düşündüm ramazan gelmiş olabilir ama benim rejimime devam etmem lazım sahurda k-flex yiyeceğim artık iftarda da bademin dediği gibi önce çorba 2 saat sonra azıcık yemek yatmadan öncede en az 1 saat spor leslie ve kondisyon bisikleti guclubacismile zayıflamam lazım 3-4 ay sonra aşkımın ailesiyle tanışacağım belki de daha erken onun için olabildiğim kadar zayıf olmam lazım kaybedecek zamanım yoklmaz: hatta gün içinde bile leslie yürüyüşü yapayım diyorum çok susayacağım biliyorum ama Allah sabrını verir umarım :Saruboceq:
Badem başladınmı leslieye:))
Günaydın Kızlar
Ramazan rejimimi altüst etti :tomato: Allahtan erken aklım başıma geldi dün gece sahurda tost ekmeğiyle yapılmış tost yedim hem de 3 tane :1no2: sabah yine çok erken uyandım ama tekrar uyuyabilmek için yatakta döndüm durdum o arada şunu düşündüm ramazan gelmiş olabilir ama benim rejimime devam etmem lazım sahurda k-flex yiyeceğim artık iftarda da bademin dediği gibi önce çorba 2 saat sonra azıcık yemek yatmadan öncede en az 1 saat spor leslie ve kondisyon bisikleti guclubacismile zayıflamam lazım 3-4 ay sonra aşkımın ailesiyle tanışacağım belki de daha erken onun için olabildiğim kadar zayıf olmam lazım kaybedecek zamanım yoklmaz: hatta gün içinde bile leslie yürüyüşü yapayım diyorum çok susayacağım biliyorum ama Allah sabrını verir umarım :Saruboceq:
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Gün içinde Leslie yapmak mı?? akannehir Zaten 16 saat susuz kalıyoruz,bir de terle attığın sulmaz: İftarı hafif yap önce Leslie'yle yürü yemeğini sonra ye yerimseniben Ben öyle düşünmüştüm;ama annem sağolsun inşaatta temizliğe giriştim,sonra nete daldım falan saati 12ye vurdum yapamadım :kedi:
ya orası öyle de ne yapayım badem şurda verdiğim 8 kilo falan onu da geri almak istemiyorum :çok üzgünüm: dün iftardan sonra yerimden kalkıp sofrayı toplamak bile gelmedi içimden Allahım yardım et ya :Saruboceq:
Şahesen sanki yıllardır su içmemişi gibi hissediyorum mafoldumben Açlık arada acuuk hissediyorum;ama susuzluk :sinifsinif:Şuan kendimi 50 kilo gibi hissediyorum midem sırtıma yapıştı galibasiz de acıktınız mı yoksa bende mi anormallik var ?
Eveet nerdesiniz yahu?? CADIARZUKızlar tünaydın, bademcim tombul kelebeğim hepinizle yazışmayı baya özlemişim yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?