Eveet nerdesiniz yahu?? CADIARZU
dünki menüm...
İFTAR
1 kepçe çorba,tavuk,salata,ayran
ARA
2 armut
SAHUR
denge ekmekli tost,1,2 çatal lor peyniri,domates,çay
3 3,5 litre su,1 bardak komposto,
iftarda soğuk 1şişe suyu içince dokundu sanırım iftarda yediklerimin hepsi sofradan kalkar kalkmaz ( afedersiniz ) çıktı...(((((
Şimdilik buralardayım canım, oruçtan dolayı pek burada yenilen içilenleri okuyup kendimi zorla acıktırmak istemiyorum...cokacimcoook
Şahesen sanki yıllardır su içmemişi gibi hissediyorum mafoldumben Açlık arada acuuk hissediyorum;ama susuzluk :sinifsinif:
O kaa açlığın üzerine soğuk su içilir mi yağmurgözlülmaz: Ben önce üç bardak normal soğuklukta su içtim,çorbadan sonra başladım soğuk suyayerimseniben
susuzluk aynen canum..ramazandan önce diyette olmanın artılarını açlık hissetmemek ile yaşıyorum :lepi:
bademcim...o kadar çok susamıştımki içim yanmıştı..sofrada sudan başka bişey görmedi gözüm...bu akşam aynı hatayı yapmam inş..en azından oda sıcaklığında içerim ilk bardağı...bu arada ilk iftar davetimi aldım bu akşam kuzenime davetliyiz...( teyze kızı )
menüde tatlı olmasın dedim..:)) pilavda yapmayacak...:)))))))keşke bütün davetler böyle olsa...
oda benim gibi troidli ve kilo sorunu var...
Ben de günde 4-5 lt su içmenin eksilerini yaşıyorum kafamçokkarıştı
Ben de günde 4-5 lt su içmenin eksilerini yaşıyorum kafamçokkarıştı
evet susuzlukta var tabi ağzım yapıştı açamıyorum :gitme: ama açlık hissediyorum ben hemde çooookkk fisfisfis
Bu akşam ablamın dersanesinde hocalara iftar veriliyormuş oraya gideceğim Allahtan o tarz yerlerde porsiyonlar çok küçük oluyor ama tatlı yemeden nasıl duracam bilmiyorum 3 gündür güllaç sayıklıyorum :kedi:
evet susuzlukta var tabi ağzım yapıştı açamıyorum :gitme: ama açlık hissediyorum ben hemde çooookkk fisfisfis
Bu akşam ablamın dersanesinde hocalara iftar veriliyormuş oraya gideceğim Allahtan o tarz yerlerde porsiyonlar çok küçük oluyor ama tatlı yemeden nasıl duracam bilmiyorum 3 gündür güllaç sayıklıyorum :kedi:
sempatiksalakcinniYarasın naniknanik
sorma bademcim ben de normalde su fazla içmem..diyete başladığımdan beri en az 2.5 -3 lt su içmeye başlamıştım ya zorluyor tabi
SlmlaRR pregant teyzemm!! Yerleştin mi evine??yaradı zaten. ama pazartesiden beri yemiyorum
Sofraya çok soğuk su getirme,getirtme aklinialirimsmile Biz de tatlı yapmıyoruz,ben yaptırmıyorum yanii zemuszemus Onlar yerken ben bakıp mazoşist olacağıma,onlara da yedirmeyip sadistlik yapıyorum sempatiksalakcinni
kızlar diyeti hiç bozmadıgım halde 600 gr aldım mutsuzlugumdan buraya da giresim gelmiyor.çok mahcubum kendime karşı.hoş bişi yapmadım ama.bilmiyourum yine de kötü hissediyorum.bilmiyorumkismile
merhaba kızlar bugün arkadaşımdan bir şey duydum sahurda maden suyu içiyormuş susuzluk hissettirmiyor hiç dedi..duydunuz mu öyle mi ki?
herkese iyi geceler bende oruç tutamayanlardanım regliye yakalandım cumartesiye inşallah başlıcam ama babam evde olduğundan oruç tutuyo gibiydim sadece arada su kaçırdım 1 dilimde ekmek iftar saati 1 kepçe çorba ve barbunya yedim 1 sigara böreği ufak bir parça pide tadımlık gibiydi 1 saatde yürüyüşümü yaptım yemekten sonraaa kahvemi içtim günü kapadım sahurda bişey yemicem ama geleneğği bozmayarak beklicem :):)
bu arada susuzluğa soda iyi gelirmi bilmem ama annem bana hep çay içirirdi susamazsın hararetini alır die hepde sahurda çay içeriz :):):) geçen sene susuzluk sorunu yaşamamıştım
hahahaa evet ya...Sanki o kadar kolay..birde iğrenç bir şeklide bağırıyorlar ya,bende ona tav oluyorum..Kızım diyoki anne sende böyle bağırdınmı..
hayır annecim benim gıkım çıkmadı diyorum..Gerçektende öyle..:)
SlmlaRR pregant teyzemm!! Yerleştin mi evine??
slm kızlar.ben de oruç tutamıyorum valla.malum çağrı merkezi.sürekli konuşmak zorundasın.dolayısıyla sürekli yudum yudum su içmem laızm.yoksa konuşamıyorum.2 senedir tutmuyorum.bu işe başlayalı.
aldıgım 600 gr ın 400 ü gitmiş bugn.çok şükür.bundan sonra burayı asla bırakmıcam da zaten.:) nerdeyse 20 ye yakın kilıyu buraya yazarak verdim.kalanı da öyle vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?