Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de 2 yıl çalıştım çağrı merkezinde 11 saat sürekli çağrı aldığımı bilirim :sinifsinif: ve o durumda bile tutuyordum Allah kabul etsin herkesinkini ama çok zor tatlım ben seni çok iyi anlıyorum yutkunacak tükürüük bulamazdık konuşmak için :çok üzgünüm:

günler de çok uzun ve ben bugün kolumu kaldıracak güç bulamıyorum kendimde Allaha güç gitmesin dakikaları sayıyorum artık :çok üzgünüm:

cnm gerçekten Allah sabır versin.öyle oluyor.sen hangi çağrı merkezindeydin.merak ettim.

İftarda yalnızdım ablamın dersanesine gidecektim ama çok kötü hissediyordum kendimi gidemedim.
dünden kalan yemeklerle geçirdim iftarımı =))

İftar menüm
4 kaşık çorba
3 kaşık bezelye
7-8 tane yaprak sarma
1 kibrit kutusu kadar pide
4 bardak su
1 maden suyu
1 kase kakolu puding

tıka basa doydum yine çok şükür açlıktan konuşamaz duruma gelmiştim valla. Allah kimseyi aç bırakmasın...

tombulkelebekim afiyet olsun allah kabul etsin tatlım bende zati oruçlu deildim regl müsade etmiyor tutmama çok üzülüyorum öğle 1 tanecik içinden aldığım eti elbette 1 kornişon 1 armut yedim bebek armutlarından akşamda makarna ve patates salataları vardı oruçlu bayanlar istedi diye yaptım makarna salatası soğuk makarna yiyemediğim için yemedim patates salatası yedim

SAHUR kepekli tost ekmeğiyle peynirli tost domates salatalık çay
İFTAR 10 kaşık çorba,8 bamya,iki kibrit kutusu kaa pizza,bir bardak ayran

Bugün çorbadan sonra ara vermedim hem kendi isteğimle hem de meyveye falan vakit kalmıyor yiyemiyorum ondan..

kızlar ben iftarda çok yedim :kedi:
size de yazayım
1 tabak mercimek çorbası
4 kaşık makarna
4 kaşık domatesli biberli tavuk yemeği
1 kase cacık
üstüne bir de 2 lokma ekmek kadayıfı

İyi ve hayırlı akşamlar...Hayırlı Ramazanlar diliyorum... opuyorumnanaktan

Haber neyin vermeden epey bi uzak kaldığım için mazur görün...
Yoğun bir yaz mevsimi geçti bugüne kadar sanırım bundan sonrasıda aynı şekilde devam edicek.
Bayramdan sonra inşallah yeniden burdayım.

Rabbim şu sıcak günlerde nerde oruç tutan varsa hepsini kabul eylesin ve son ana kadar sabrını bol bol versin....Amin

Hiç de çok değil bence,tatlıyı yemesen iimiş;ama sempatiksalakcinni

ayyyy ben tatlıya hiç dayanamıyorum bademcimm başıma ne geldi ise bu tatlılar yüzünden geldi ( ramazandan önce çok güzel çözümler buluyordum kan şekerim düşünce KABUK TARÇIN vazgeçilmezim..arkadaşlar hepinşize tavsiye ederim bitki çaylarınızın içine atın mükemmel dengeliyor kan şekerini..ama ramazanda iftar sonrası kalabalık olunca herkes tatlı yerken kalkayım da bitki çayı içine tarçınla idare edeyim diye düşünemiyorum tatlıyı da deli gibi severken..:kedi:

Ben de şimdi kadayıf yemeye niyetleniyorum;ama az acukk aklinialirimsmile

aman kızlar ben geldim a.s.
rejim falan kalmadı bozdum yaaa:çok üzgünüm: üfff
kendimi tekrar toparlamak ümidindeyim:gitme:

siz nasılsınız?

birde ben oruç tutamıyorum, bu sene hiç tutamicam galiba, çünkü ilaç kullanıyorum.

badem13 bir video koymuş onu bi izleyim tekrar dönicem kızlar burayaŞeniz

badem13
teşekkürler canım video için, dinledim, faydalandım.Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…