- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
slm kızlar.ben de oruç tutamıyorum valla.malum çağrı merkezi.sürekli konuşmak zorundasın.dolayısıyla sürekli yudum yudum su içmem laızm.yoksa konuşamıyorum.2 senedir tutmuyorum.bu işe başlayalı.
aldıgım 600 gr ın 400 ü gitmiş bugn.çok şükür.bundan sonra burayı asla bırakmıcam da zaten.:) nerdeyse 20 ye yakın kilıyu buraya yazarak verdim.kalanı da öyle vericem.
Ben de 2 yıl çalıştım çağrı merkezinde 11 saat sürekli çağrı aldığımı bilirim :sinifsinif: ve o durumda bile tutuyordum Allah kabul etsin herkesinkini ama çok zor tatlım ben seni çok iyi anlıyorum yutkunacak tükürüük bulamazdık konuşmak için :çok üzgünüm:
günler de çok uzun ve ben bugün kolumu kaldıracak güç bulamıyorum kendimde Allaha güç gitmesin dakikaları sayıyorum artık :çok üzgünüm:
ne güzel canımm ya devam et tabiii.. gözün aydın
cnm gerçekten Allah sabır versin.öyle oluyor.sen hangi çağrı merkezindeydin.merak ettim.
bizede son 20 dk bi geceydi zaman bi su iceydim :)
badem senin burcun ne :)
tahmin ettim ikiz oldugunu seni okumak cok güzel :)
seni severek sey ediyorum okuyorum yani
kızlar ben iftarda çok yedim :kedi:
size de yazayım
1 tabak mercimek çorbası
4 kaşık makarna
4 kaşık domatesli biberli tavuk yemeği
1 kase cacık
üstüne bir de 2 lokma ekmek kadayıfı
Hiç de çok değil bence,tatlıyı yemesen iimiş;ama sempatiksalakcinni
ayyyy ben tatlıya hiç dayanamıyorum bademcimm başıma ne geldi ise bu tatlılar yüzünden geldi( ramazandan önce çok güzel çözümler buluyordum kan şekerim düşünce KABUK TARÇIN vazgeçilmezim..arkadaşlar hepinşize tavsiye ederim bitki çaylarınızın içine atın mükemmel dengeliyor kan şekerini..ama ramazanda iftar sonrası kalabalık olunca herkes tatlı yerken kalkayım da bitki çayı içine tarçınla idare edeyim diye düşünemiyorum tatlıyı da deli gibi severken..:kedi:
Ben de şimdi kadayıf yemeye niyetleniyorum;ama az acukk aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?