ben de oruç tuttuğum için diyetten kopuyorum gibi canım..yazdıklarımı okuduysan biraz önce canım..geçmiş olsun sana da ilaç kullanıca olmaz tabii..ama bir an önce dön diyete de kendini huzurlu hissedersin hiç olmazsa opuyorumnanaktan
ramazanda olacak okadar bademciğim ..afiyet olsun tatlım yedikten sonra pişman olmazsak kilo olarak dönmez herhalde yerimseniben
badem13
teşekkürler canım video için, dinledim, faydalandım.Şeniz
Üç çatal yedim elma kabuğu ve kayısı kürünü hazırladım,soyulmuş elmemı da yedim geldim..zemuszemusBen bu elma kayısı suyunu sahurda içiyorum,siz??
canım benim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
en yakın vakitte diyetime başlicam...
sanada ramazan boyunca ALLAH kolaylık versin inşaallah canım.:1hug:
aman kızlar ben geldim a.s.
rejim falan kalmadı bozdum yaaa:çok üzgünüm: üfff
kendimi tekrar toparlamak ümidindeyim:gitme:
siz nasılsınız?
birde ben oruç tutamıyorum, bu sene hiç tutamicam galiba, çünkü ilaç kullanıyorum.
badem13 bir video koymuş onu bi izleyim tekrar dönicem kızlar burayaŞeniz
sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..hedef kilolarımıza da ulaşalım hayırlısı ile yerimseniben
Boğazımı tutuyorum da kıçımı kaldıramıyorum :sinifsinif:ayrıca iradene hayranım canım 3 çatal sadece :lepi:
Sahur,iftar??evde olunca ben de içiyorum tatlım..iş yerinde iken yapamıyorum buraya getirmediğim için( aklıma da gelmedi gelse buraya da getirirdim
Geçmiş olsun meyra ilaç kullananlar içn oruç mümkün değil tabii..Ramazan beni de vurdu mafoldumben sporlarım :sinifsinif:
İyi ve hayırlı akşamlar...Hayırlı Ramazanlar diliyorum... opuyorumnanaktan
Haber neyin vermeden epey bi uzak kaldığım için mazur görün...
Yoğun bir yaz mevsimi geçti bugüne kadar sanırım bundan sonrasıda aynı şekilde devam edicek.
Bayramdan sonra inşallah yeniden burdayım.
Rabbim şu sıcak günlerde nerde oruç tutan varsa hepsini kabul eylesin ve son ana kadar sabrını bol bol versin....Amin
saol canım.
kıyamam ağlama:tesellipuyorumnanaktan
Boğazımı tutuyorum da kıçımı kaldıramıyorum :sinifsinif:
Sahur,iftar??
sahurda yapıyorum tatlım
Ben de öyle yapıyorum da,iftar mı sahur mu emin değilim..Carnivale de yok bilmiyorumkismile
Normalde gece yatarken mi yapıodu??Geceden hazırlayıp sabah içmiyor muydu??sempatiksalakcinnigece yatarken yapıyordu normalde o..ama iftarda içsek üstüne yemek yiyorus şimdi sahurda içsek yine yemek offf :uhm:
Normalde gece yatarken mi yapıodu??Geceden hazırlayıp sabah içmiyor muydu??sempatiksalakcinni
pardon canım yaa tabi :kedi: gece hazırlayıp sabah aç karnına içiyordu..eee bu durmda midemizin en boş olduğu zaman iftar öncesi olduğuna göre iftar öncesi mi içeceğiz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?