Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de oruç tuttuğum için diyetten kopuyorum gibi canım..yazdıklarımı okuduysan biraz önce canım..geçmiş olsun sana da ilaç kullanıca olmaz tabii..ama bir an önce dön diyete de kendini huzurlu hissedersin hiç olmazsa opuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
en yakın vakitte diyetime başlicam...

sanada ramazan boyunca ALLAH kolaylık versin inşaallah canım.:1hug:

ramazanda olacak okadar bademciğim ..afiyet olsun tatlım yedikten sonra pişman olmazsak kilo olarak dönmez herhalde yerimseniben

Üç çatal yedim elma kabuğu ve kayısı kürünü hazırladım,soyulmuş elmemı da yedim geldim..zemuszemusBen bu elma kayısı suyunu sahurda içiyorum,siz??

Üç çatal yedim elma kabuğu ve kayısı kürünü hazırladım,soyulmuş elmemı da yedim geldim..zemuszemusBen bu elma kayısı suyunu sahurda içiyorum,siz??

evde olunca ben de içiyorum tatlım..iş yerinde iken yapamıyorum buraya getirmediğim için ( aklıma da gelmedi gelse buraya da getirirdim

Geçmiş olsun meyra ilaç kullananlar içn oruç mümkün değil tabii..Ramazan beni de vurdu mafoldumben sporlarım :sinifsinif:

Amin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…