Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Midemin doluluk oranı %90a vurdu resmen kaydirigubbakcemile3 İki bardak da su içtim miydi %100.. Yarın iftara kaa ancak eğitir,öğütür,sindiririm ben bunları..

canım zeynep957 sana bir şeyler anlatıyordur.21 ağustosta 53 olacağım.ama hiç göstermiyorum.(bu aralar bende megolamany belirtileri var.haydi hayırlısı)ben hastayı ve hastalığı farkında olmadan kullanıp işin kolayına mı kaçıyorum diye sorguluyordum.bilinç altımı iyicene gözden geçireyim.yoksa arabistan çöllerinde ne insanlar var oruç tutan..

kızlar yardım! tartılıp yena'ya bildirim yapacaktım.tartıyaçıkıyorum.Lo yazıyor.daha evvel de olmuştu.2 hafta tartılamamıştım.sonra kendiliğinden düzeldi.şimdi en son ki kilomu yazayım.burda tartılacağım yer çok uzak.bu sıcakta da gidemem.sizcs sorun ne olabilir.medisana diye dijital bir alet.

günaydınnn fıstıklarrrrrrr...hayırlı cumalarrrrrrrrr.......

başlangıç...117,1

geçen hafta........104,8
bu hafta..............103,8
giden..................1 kg:lepi:
hedef .................90

dünki menüm...misafirlikteydim...

İFTAR
1kepçe çorba, izmir köfte ( ben sadece köftelerini yedim ),salata,komposto
iftar sonrası 3 bardak şekersiz çay

ARA
2 armut

SAHUR
1 minik sigara böreği,bir ısırık tost,lor peyniri ,çay

3,3,5 litre su,çay,sodalı ayran
spor yok malesef yemekten sonra dayak yemiş gibi oluyorum...:elim kolum kalkmıyor...((((((((

SAHUR kepekli tost ekmeğiyle peynirli tost domates salatalık çay
İFTAR 10 kaşık çorba,8 bamya,iki kibrit kutusu kaa pizza,bir bardak ayran

badem yevrum sadece 2 öğün mü yiyon? kıs uzmanla demio mu önce çorba yin, ardından ara virin diye.

badem yevrum sadece 2 öğün mü yiyon? kıs uzmanla demio mu önce çorba yin, ardından ara virin diye.

Uzmanlar öle diyo da işte pizza olunca sempatiksalakcinni 2 öğün değil elbet iftardan 3 saat kaa sonra 3 çatal kadayıf ve yarım elma,2 saat sonra yine bir elma ve salatalık yedim..zemuszemus

Geçen hafta 83.2 bu hafta 82 giden 1.2
Spor bildirmi yapmayı tümden unutmuşum ( Geçtiğimiz haftaki spor dakikam 105 ( mafoldumben

Son düzenleme:
Bir de bu şimdiki tartıldığım kilom,dün 18de tartılmıştım o 81.5ti sempatiksalakcinni Hangisini diyeyim bilemedim;ama..

Geçen hafta 83.2 bu hafta 82 giden 1.2
Spor bildirmi yapmayı tümden unutmuşum ( Geçtiğimiz haftaki spor dakikam 105 ( mafoldumben

tebrik ederim bademcim spor olmaksızın iyi kilo vermişsin :lepi: Allah sabrının sonunu hep böyle verir inşallah canım :Saruboceq: ben gram gram yaaa 64.4 çıktı kilom bu sabah mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…