tebrik ederim bademcim spor olmaksızın iyi kilo vermişsin :lepi: Allah sabrının sonunu hep böyle verir inşallah canım :Saruboceq: ben gram gram yaaa 64.4 çıktı kilom bu sabah mafoldumben
Hayırlı cumalar..
Bilidirimler çok az, listeyi iftardan sonra yayınlıycam...
Ben acaip susuyorum kızlar..Allah günah yazmasın çok zorlanıyorum..Sanırım alışamadım daha..Akşamları deli gibi su içiyorum hemde soğuk su...
yağmugözlü yazını okuyunca korktum inan..Bende geçen yıl öyle olmuştum..
Bugün zaten boğaz ağrısı hissediyorum,sanırım faranjitim azmak üzere..:)))
tebrik ederim bademcim spor olmaksızın iyi kilo vermişsin :lepi: Allah sabrının sonunu hep böyle verir inşallah canım :Saruboceq: ben gram gram yaaa 64.4 çıktı kilom bu sabah mafoldumben
kızlar yardım! tartılıp yena'ya bildirim yapacaktım.tartıyaçıkıyorum.Lo yazıyor.daha evvel de olmuştu.2 hafta tartılamamıştım.sonra kendiliğinden düzeldi.şimdi en son ki kilomu yazayım.burda tartılacağım yer çok uzak.bu sıcakta da gidemem.sizcs sorun ne olabilir.medisana diye dijital bir alet.
Canım senin zaten kilon çok az,gram,gram vermen çok normal...Üzülmene hiiç gerek yok..
hayırlı cumalar yenacım..
susuzluk hepimiz için problem tatlım hem sıcak hem de diyette olduğumuz için zaten önceden de çok içtiğimiz için zorluyor bizi..sen akşamları yine de ılık su içmeye dikkat et en azında çok soğuk olmaasın sonra bir de hastalıkla uğraşma tatlım
Hayırlı cumalar..
Bilidirimler çok az, listeyi iftardan sonra yayınlıycam...
Ben acaip susuyorum kızlar..Allah günah yazmasın çok zorlanıyorum..Sanırım alışamadım daha..Akşamları deli gibi su içiyorum hemde soğuk su...
yağmugözlü yazını okuyunca korktum inan..Bende geçen yıl öyle olmuştum..
Bugün zaten boğaz ağrısı hissediyorum,sanırım faranjitim azmak üzere..:)))
aksam 95.5dim ac karnima simdi 96,8ne var sanki 95de kalaymisim
16 saat boş kalan mideye soğuk su içirilir mi yyaaw insaf çıtır YENAm..yerimseniben Listeyi de merakla bekliyoruz sırnaşık şey
Bademcim çok eksik var listede en iyisi akşam yayınlamak..
Bir de bu şimdiki tartıldığım kilom,dün 18de tartılmıştım o 81.5ti sempatiksalakcinni Hangisini diyeyim bilemedim;ama..
Canım senin zaten kilon çok az,gram,gram vermen çok normal...Üzülmene hiiç gerek yok..
ay ne güzel kıskar maşallah size. ben de yerimde saymıyorum aslında. haftasonu 75 olmuştum. haftaiçi onu verdim aynı kiloma geldim ama sonuç sıfıra sıfır oluyo dabilülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?