Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çooooooooooook sevindim allah tamamına erdirsinzemuszemuszemuszemus
zaten seni begenmeyen kaynana olmaz yane:)
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:

Sağol canım benim olumunekankayizsmile

Ama senin daha yaşın genç boşver hayatını yaşa benim yaşıma gelinceye kadar zaten bulursun iyi birini yerimseniben Allaaah gönlüne göre versin :Saruboceq:

2010-2011 Eğitim-öğretim yılında da öğrenci olarak gidicem okula sonra Türkçe Öğretmeni olarak :Saruboceq::Saruboceq:

Aaa sen türkçe öğretmeni mi olacaksın canım aklinialirimsmile ben ilk kez duydum :kedi: benim ablamda edebiyat öğretmeni a.s umarım okulun biter bitmez atanırsın :Saruboceq: zira benim anlam 3 senedir atanmayı bekliyor :çok üzgünüm:

İnşallah bizim temennilerimiz de o yönde;ama bakalım hakkımızda hayırlsı :Saruboceq:

canımmm çok sevindim Allah birlikteliğinizi,mutluluğunuzu bozmasın canım

Amanin kim dedi,ne dedi,niye dedi, ne oldi?? :teselli:

Aman boşver başında selam sonunda hayırlı Ramazanlar dileği içinde ortası tam bir azar mesajı şeklinde gelince kızdım ya, boşver, girmicem takım falan, onlar hep sorumluluk istiyor, ben zaten tez yetiştirmeye çalışıyorum burda...

Kiminin uslübu sert olabilir tabi boşgeç..Allah kolaylık versin tezinin konusu ne??Mesleğin ne :kedi:

7li rakamları en son ne zaman görmüştüm acaba bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni İnşallah haftaya görmüş olurum ki daha 6 kilo var verilcek boshayallersmile

badem, deyzem dikkat ettim de sen süper kilo vermişin kız. ne kadar sürede verdin bunları

Türk filmimi?

sevindim canım çok iyi olmuş.

badem, deyzem dikkat ettim de sen süper kilo vermişin kız. ne kadar sürede verdin bunları
15 haziranda başladımdı bayanssulusmile iki ay bitiyor bugün :jeyyar:

Yokk kore,japon o taraflardan bir film..Hani hep o filmler kendine has bir hoşlukta olur yyaa o hoşlukta süper bir film :lepi:

kıslar amma çeneniz düşmüş. oku oku bitmedi. bıraktım ben de. bademcim helal olsun valla. süpersin.

kıslar amma çeneniz düşmüş. oku oku bitmedi. bıraktım ben de. bademcim helal olsun valla. süpersin.
18 gibi tartıldım muhtemelen su kaybı var;ama yine de 80.9u görmek güzel laelaelaelaelae Bayramın ilk günü göreceğiz artık ne kaa gitmiş ne kaa gitmemiş..sengözlerimebaksanab

şu an itibarı ile 113.5 olmuşum şimdi biz neye göre karar vereceğiz kilomuza çözemedim sabah tostumu yumurtamı yedim bir kilo suyumuda içtim dün 115. 3 şimdi 113.5 akşamada 116 olmasın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…