2010-2011 Eğitim-öğretim yılında da öğrenci olarak gidicem okula sonra Türkçe Öğretmeni olarak :Saruboceq::Saruboceq:mat2 fena ya beni ed sos kurtarmıştı sen ne okuyosun fıstık:hulya:
2010-2011 Eğitim-öğretim yılında da öğrenci olarak gidicem okula sonra Türkçe Öğretmeni olarak :Saruboceq::Saruboceq:
canım çooooooooooook sevindim allah tamamına erdirsinzemuszemuszemuszemus
zaten seni begenmeyen kaynana olmaz yane:)
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:
2010-2011 Eğitim-öğretim yılında da öğrenci olarak gidicem okula sonra Türkçe Öğretmeni olarak :Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah bizim temennilerimiz de o yönde;ama bakalım hakkımızda hayırlsı :Saruboceq:Aaa sen türkçe öğretmeni mi olacaksın canım aklinialirimsmile ben ilk kez duydum :kedi: benim ablamda edebiyat öğretmeni a.s umarım okulun biter bitmez atanırsın :Saruboceq: zira benim anlam 3 senedir atanmayı bekliyor :çok üzgünüm:
Anaaaammmm delikafadulden
Sevgilim beni anasına anlatmış resimlerimi göstermiş '' ahannn gelinin '' demiş delikafadulden ayh çok heyecanlandım bilmiyorumkismile :kedi: kaynanam da beni çok beğenmiş karadenizli olmama da sevinmiş çünkü kendisi de ordulu sositososito ayhhhh ne kadan mutlu oldum :asigim:
Aşkım askere gitmeden önce ilişkinin adını koyarız söz yaparız dedi opuyorumnanaktan çok heyecanlıyımmm delikafadulden
Kızlar selam naslsınız, moraller nasıl, oruç etkileşimleri nasıl?a.s.
AslemlaRR!! Moraller iyi yyaaw,sen nassın??olumunekankayizsmile
Amanin kim dedi,ne dedi,niye dedi, ne oldi?? :teselli:Valla benim bozuldu şimdi yaw. Bu takımlara katılayım dediydim ama böyle azarlar gibi bi mesaj geldi özelden bende sinirim bozuldu kendimi zorla diskalifiye ettirdim...
Amanin kim dedi,ne dedi,niye dedi, ne oldi?? :teselli:
Aman boşver başında selam sonunda hayırlı Ramazanlar dileği içinde ortası tam bir azar mesajı şeklinde gelince kızdım ya, boşver, girmicem takım falan, onlar hep sorumluluk istiyor, ben zaten tez yetiştirmeye çalışıyorum burda...
7li rakamları en son ne zaman görmüştüm acaba bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni İnşallah haftaya görmüş olurum ki daha 6 kilo var verilcek boshayallersmile
Hee buarada aklıma geldi,nerden geldiyse bayanssulusmile
"Sola dön sağa dön" süper bir film,izlemenizi şiddetle tavsiye ederim..Hani kader kısmet olayı bu kaa güzel anlatılabülüüüdü,anlatmışlarR!! yerimseniben
vay canına olabiler...bilmiyorumkismileşimdi işin yoksa al tatrıyı 1 km.yürü pil değiştir.2 pil 20tl.YENA'cığım ben bildirim yapamadım.ana vericide arıza varmış.akşam 11 de internet açıldı.
kızlar belediye 50 metre ötede yaşam merkezi açtı ve bizlere iftar verdi.sonra başkan ve yardımcısı tek tek masalara gelip tokalaştı.ben arkadaşların yardımıyla eşimide götürdüm.ramazan boyunca da götüreceğim.başkan yardımcısı getir dedi.hiç olmazsa bu sıcakta yemek derdim olmayacak.yemekte plav,mercimek çorbası,orman kebabı.cacık ,hurma kola ve pide vardı.en çok eşimin insan içine çıkmasına sevindim.50 metre de olsa yürütebildik.çok şükür ramazanın hikmeti
15 haziranda başladımdı bayanssulusmile iki ay bitiyor bugün :jeyyar:badem, deyzem dikkat ettim de sen süper kilo vermişin kız. ne kadar sürede verdin bunları
Türk filmimi?
Haftanın 1. Badem13...2.300:hooray: :lepi: a.s.
Haftanın 2. Lunaazul..1.900 :hooray: :lepi: a.s.
Haftanın 3. glikoz......1.400 :hooray: a.s.
18 gibi tartıldım muhtemelen su kaybı var;ama yine de 80.9u görmek güzel laelaelaelaelae Bayramın ilk günü göreceğiz artık ne kaa gitmiş ne kaa gitmemiş..sengözlerimebaksanabkıslar amma çeneniz düşmüş. oku oku bitmedi. bıraktım ben de. bademcim helal olsun valla. süpersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?