Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ciddi zira işin içinde +90 ağırlığı var :jeyyar:

annem alisverisden gelirdi ben daha kücügüm ozaman :) sucuk alirdi ben acar icinden iki sucugu sayisiz ekmekle yerdim annem bir dur yeter yeme demezdi diyemezdi kiyamazdi :) istedigimiz saatde ne istersek yiyebilirdik gecen kizdimanneme saka yoluyla anne nyie dur demedin hic bana diye :)) kiyamam ya nasil diyim seni üziyim dio annem benim canim annem
kücükden dikkat etmek lazim ben simdi kendi kizima diyorum yeter bu kadar kizim gec oldu kizim diye oda anliyo kendimi örnek gösteriyorum cektigim zorluklari anlatiyorum oda benim icin üzülüyo simdi bu 15 kg verdim anne cok güzelsin diyo bana :))) ne tatli demi

GünaydınlaRR!!
Kelebekim ne oluyor senin bağırsaklarına yahu,yağdan dolayı mı öyle acep?? Geçmiş olsun a.s.

Canım ben de anlamadım ki sıcak diye kısacık bir gecelikle ceryanda kalmışım uyurken onun acısı çıkıyor muhtemelen üşütmüşüm yani içimde volkanlar patlıyor gaz sıkıştırması çok kötü ya bebek sancısı gibi ( daha önce kaç kere doğurduysam kaydirigubbakcemile3 ) bugün de tutamadım azıcık spor yapayım bari :1no2:

Annem bize kıyar ve derdi "yemeyin pis kiloların içinde kalcaanız" diye;ama TtIıNn!! :çok üzgünüm: Şimdi ablama giderken komşumuz gördü "Çiğdem sen hakkaten çok kilo vermişin" dedi.. Ben de kadını ve algı yeteneğini tebrik ettim 16 kilodan sonra fark edebildi kaydirigubbakcemile3

Gaz sıkışması mı,amaan dostlar başından ırakk..Hadi doğumda sancıyı çekion da eline mis gibi bebe geçio bunda sempatiksalakcinni:roflol:

Gaz sıkışması mı,amaan dostlar başından ırakk..Hadi doğumda sancıyı çekion da eline mis gibi bebe geçio bunda sempatiksalakcinni:roflol:

vallaaa aynen öyle şekerim ama hep benim suçum bir kendimi kolluyamıyorum insan erzurum gibi bir yerde ceryanda çıplak yatar mı lmaz: yorgan falan hak getire yerlerden topluyorum zaten Çok üzgünüm çoook

vallaaa aynen öyle şekerim ama hep benim suçum bir kendimi kolluyamıyorum insan erzurum gibi bir yerde ceryanda çıplak yatar mı lmaz: yorgan falan hak getire yerlerden topluyorum zaten Çok üzgünüm çoook
Kolla kendini yavriim sen de,o ceryanları falan da bana gönder aklinialirimsmile Suyumuz çıkıyor burda :bbo:

yena aşkolsun yani alt tarafı +300 grla insan haftanın şişkosu ilan edilirmimafoldumbensenağlama çok darıldım alt tarafı yediğim :icecream:yüzünden gerçi hafta sonu 117 lere çıkıyorum tekrar hafta başı uğraş dur 115e inmek için ben bunuhep yapıyorumalsanaalsanasmile neyse affettim seni hemşerimsinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

akşam sahura kalktım sonrada mukavele takip ettim 6 30da yattım kızımda 8 de uyandı o kadar uykum varki ama uyuyamıyorum şu anda kızım uyuyor halbuki ama aşırı sıcak var...şimdilik iyi gidiyor ilk günümde oruç ama bademciklerimde parazit var yanıyor heralde faranjit oldum

akşamada annemleri davet etmiştim yemeğe birde misafir gelmiş erzincandan onlarda gelecekler orucun ilk gününde inşallah zorlanmam birde bebekle....

Kolla kendini yavriim sen de,o ceryanları falan da bana gönder aklinialirimsmile Suyumuz çıkıyor burda :bbo:

Tabiii canım göndereyim ne demek hatta imkanı olupta soğuk biryere gitmek isteyen varsa aranızda erzuruma beklerim gelin misafirim olun hihoyyyt olumunekankayizsmile

Anaaaammmm delikafadulden

Sevgilim beni anasına anlatmış resimlerimi göstermiş '' ahannn gelinin '' demiş delikafadulden ayh çok heyecanlandım bilmiyorumkismile :kedi: kaynanam da beni çok beğenmiş karadenizli olmama da sevinmiş çünkü kendisi de ordulu sositososito ayhhhh ne kadan mutlu oldum :asigim:

Aşkım askere gitmeden önce ilişkinin adını koyarız söz yaparız dedi opuyorumnanaktan çok heyecanlıyımmm delikafadulden

alkisalkisalkis Ne kadaan mutlu olduğunu görebiluyukk sırnaşık şey Allah hiç bozmasın mutluluğunuzu inşallah olumunekankayizsmile

canım çooooooooooook sevindim allah tamamına erdirsinzemuszemuszemuszemus
zaten seni begenmeyen kaynana olmaz yane:)
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…