Ciddi zira işin içinde +90 ağırlığı var :jeyyar:canım her cuma kilonu ve yaptığın sporlar ne yaptıysan ve ne kadar yaptıysan YENA arkadaşımıza özelden bildiriyorsun.şimdi ramazan diye iftardan evvel bildirimde bulunuyorsun..anlaşıldı değilmi?diğerlerinde de var.ama bizimki daha ciddi!!!!!
ooffoofff gidecekte bu kglar ama nasil gidecek valla okadar kiziyorumki neden daha önce dikaat etmedigime! cok aci
GünaydınlaRR!!
Kelebekim ne oluyor senin bağırsaklarına yahu,yağdan dolayı mı öyle acep?? Geçmiş olsun a.s.
annem alisverisden gelirdi ben daha kücügüm ozaman :) sucuk alirdi ben acar icinden iki sucugu sayisiz ekmekle yerdim annem bir dur yeter yeme demezdi diyemezdi kiyamazdi :) istedigimiz saatde ne istersek yiyebilirdik gecen kizdimanneme saka yoluyla anne nyie dur demedin hic bana diye :)) kiyamam ya nasil diyim seni üziyim dio annem benim canim annem
kücükden dikkat etmek lazim ben simdi kendi kizima diyorum yeter bu kadar kizim gec oldu kizim diye oda anliyo kendimi örnek gösteriyorum cektigim zorluklari anlatiyorum oda benim icin üzülüyo simdi bu 15 kg verdim anne cok güzelsin diyo bana :))) ne tatli demi
Gaz sıkışması mı,amaan dostlar başından ırakk..Hadi doğumda sancıyı çekion da eline mis gibi bebe geçio bunda sempatiksalakcinni:roflol:Canım ben de anlamadım ki sıcak diye kısacık bir gecelikle ceryanda kalmışım uyurken onun acısı çıkıyor muhtemelen üşütmüşüm yani içimde volkanlar patlıyor gaz sıkıştırması çok kötü ya bebek sancısı gibi ( daha önce kaç kere doğurduysam kaydirigubbakcemile3 ) bugün de tutamadım azıcık spor yapayım bari :1no2:
Gaz sıkışması mı,amaan dostlar başından ırakk..Hadi doğumda sancıyı çekion da eline mis gibi bebe geçio bunda sempatiksalakcinni:roflol:
Kolla kendini yavriim sen de,o ceryanları falan da bana gönder aklinialirimsmile Suyumuz çıkıyor burda :bbo:vallaaa aynen öyle şekerim ama hep benim suçum bir kendimi kolluyamıyorum insan erzurum gibi bir yerde ceryanda çıplak yatar mılmaz: yorgan falan hak getire yerlerden topluyorum zaten Çok üzgünüm çoook
Kolla kendini yavriim sen de,o ceryanları falan da bana gönder aklinialirimsmile Suyumuz çıkıyor burda :bbo:
alkisalkisalkis Ne kadaan mutlu olduğunu görebiluyukk sırnaşık şey Allah hiç bozmasın mutluluğunuzu inşallahAnaaaammmm delikafadulden
Sevgilim beni anasına anlatmış resimlerimi göstermiş '' ahannn gelinin '' demiş delikafadulden ayh çok heyecanlandım bilmiyorumkismile :kedi: kaynanam da beni çok beğenmiş karadenizli olmama da sevinmiş çünkü kendisi de ordulu sositososito ayhhhh ne kadan mutlu oldum :asigim:
Aşkım askere gitmeden önce ilişkinin adını koyarız söz yaparız dedi opuyorumnanaktan çok heyecanlıyımmm delikafadulden
Anaaaammmm delikafadulden
Sevgilim beni anasına anlatmış resimlerimi göstermiş '' ahannn gelinin '' demiş delikafadulden ayh çok heyecanlandım bilmiyorumkismile :kedi: kaynanam da beni çok beğenmiş karadenizli olmama da sevinmiş çünkü kendisi de ordulu sositososito ayhhhh ne kadan mutlu oldum :asigim:
Aşkım askere gitmeden önce ilişkinin adını koyarız söz yaparız dedi opuyorumnanaktan çok heyecanlıyımmm delikafadulden
canım çooooooooooook sevindim allah tamamına erdirsinzemuszemuszemuszemus
zaten seni begenmeyen kaynana olmaz yane:)
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:
Sen kaç yaşındaydın seher?? ve ne okuyordunn?? Acuk meraklıyımdır da bilmiyorumkismile
yaş 19 canım bende meraklıyımdır kıss bide ben diyince darısı başıma diye normal merakınhukuk okuyorum canım
Ben de hukuk istiyordum lakiin mat2 isteklerimi yerle bir etti sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?