Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şu an itibarı ile 113.5 olmuşum şimdi biz neye göre karar vereceğiz kilomuza çözemedim sabah tostumu yumurtamı yedim bir kilo suyumuda içtim dün 115. 3 şimdi 113.5 akşamada 116 olmasın:))
Tarılar ramazanda pek bir oynak oluyor tabi en doğru sonuca bayram sabahı ulaşicizz bence aklinialirimsmile

bademcik evet canım bayram sabahı ve bayramın dördüncü günü sabahı göreceğiz çünki benim birde bayram ziyaretlerinde dayanamadığım tatlılar var birde ısrar etmezlermi allahaşkına bir dilim ye zaten dayanamamm

susuzluktan kurudum allahım günah yazma susuz bırakma sabaha kadar dayanabilirim açlığa ama suyaa

aşırı sıcakkkkk yanıyoruz resmen bugün belkide oruçlu olduğum için daha fazla sıcak geliyor şimdi 6. duşuma giriyorum...ve mutfağa geçiyorum yemek hazırlamaya

Bu oruçları neen tutuyoruz ablamm,nefsimi eğitcez o kaaaa Çok üzgünüm çoook Baklavalar,çikolatalar,şekerler,binbir çeşit tatlıya karşı koycezzz laelaelaelaelae

Burda acayippp yağmur yağıyor balkona çıkıp çamaşırları toplayamadım o kadar şiddetli yani...

Bol bol temizlik yaptım bugün bir de yürüdüm ama bi o kadarda yedim offf benim kesin oruca başlamam lazım yoksa çenem durmuyor inşallah yarına birşeyim olmaz bağırsaklarımdan yana da orucumu tutabilirim.

Ben uyku moduna geçiyorum mirmirmirmir 19a kaa uyuyayım biraz sonra iftar hazırlığına başlarıkk..Esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan

şu an itibarı ile 113.5 olmuşum şimdi biz neye göre karar vereceğiz kilomuza çözemedim sabah tostumu yumurtamı yedim bir kilo suyumuda içtim dün 115. 3 şimdi 113.5 akşamada 116 olmasın:))

canım şimdi miden boş susuzsun o yüzden 113.5 tir açlık kilon yani 500 gram koy üstüne su kaybın olsa 114 normal agırlığın kanımca

benimde 20 haziran başlangıcım beraber başlamış sayılırız kız rejime badem bana koçluk yap ya tutamıyorum kendimi börekler yiyip duruyorum sabahtan beri
Şahsen çok kalorili şeyler yemiyorum börek falann:umursamaz: Ne koçluğu istiyorsun hemen yardımcı olalım ablaa!!lülülülülülü

kızlar sonunda kilo alımı durdu.deliriyordum.dün 96.8 dim.bugün 96.1 :lepi: özüme döndüm oh be.çizelgemi değiştirmek bana ne kadar büyük keyif veriyormuş bugün onu farkettim.sositososito

ne bilim bademcim çok saldım iki gündür
kaçırdığım zaman döv ez öldür beniiiii spor yaptır ne bilim öyle işteeee

Vicadanın dövmüyor mu seni yahu,hayallerin falan yerle bir etmiyor mu bana ne gerek..yerimseniben Spor yapma mevzuu bende de karışık yavriimm yyaaaw;ama bundan keri yapıcam hem de iftardan sonra bulaşıkları yücem kalkcam yürücem kaydirigubbakcemile2

vicdanım rahat verse hiç durmam tatlılardan devam ederimde işteeee
aslında okulum 29unda açılıyor ya onun rehaveti çöktü üstümeeee herhalde
toparlıcam akşam sadece salata meyva takılırımbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…