Tarılar ramazanda pek bir oynak oluyor tabi en doğru sonuca bayram sabahı ulaşicizz bence aklinialirimsmileşu an itibarı ile 113.5 olmuşum şimdi biz neye göre karar vereceğiz kilomuza çözemedim sabah tostumu yumurtamı yedim bir kilo suyumuda içtim dün 115. 3 şimdi 113.5 akşamada 116 olmasın:))
bademcik evet canım bayram sabahı ve bayramın dördüncü günü sabahı göreceğiz çünki benim birde bayram ziyaretlerinde dayanamadığım tatlılar var birde ısrar etmezlermi allahaşkına bir dilim ye zaten dayanamamm
susuzluktan kurudum allahım günah yazma susuz bırakma sabaha kadar dayanabilirim açlığa ama suyaa
şu an itibarı ile 113.5 olmuşum şimdi biz neye göre karar vereceğiz kilomuza çözemedim sabah tostumu yumurtamı yedim bir kilo suyumuda içtim dün 115. 3 şimdi 113.5 akşamada 116 olmasın:))
15 haziranda başladımdı bayanssulusmile iki ay bitiyor bugün :jeyyar:
Şahsen çok kalorili şeyler yemiyorum börek falann:umursamaz: Ne koçluğu istiyorsun hemen yardımcı olalım ablaa!!lülülülülülübenimde 20 haziran başlangıcım beraber başlamış sayılırız kız rejime badem bana koçluk yap ya tutamıyorum kendimi börekler yiyip duruyorum sabahtan beri
Şahsen çok kalorili şeyler yemiyorum börek falann:umursamaz: Ne koçluğu istiyorsun hemen yardımcı olalım ablaa!!lülülülülülü
ne bilim bademcim çok saldım iki gündür
kaçırdığım zaman döv ez öldür beniiiii spor yaptır ne bilim öyle işteeee
Vicadanın dövmüyor mu seni yahu,hayallerin falan yerle bir etmiyor mu bana ne gerek..yerimseniben Spor yapma mevzuu bende de karışık yavriimm yyaaaw;ama bundan keri yapıcam hem de iftardan sonra bulaşıkları yücem kalkcam yürücem kaydirigubbakcemile2
Bir ara bi kaç gün giremedimdi evett..İyiyim çok şükür..Sen nassın??olumunekankayizsmilebadem seni uzun zamandır görmüyo muyum bana mı öyle geliyor.:) nasılsın cnm
Bir ara bi kaç gün giremedimdi evett..İyiyim çok şükür..Sen nassın??olumunekankayizsmile
Ne kaa zamanda gitti bu kilolar??iim ben de cnmm saol.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?