sen dalga geç aken benimle ben birinciyim bu hafta nihahaha
Merhaba arkadaslar, bende araniza katilabilirmiyim...opuyorumnanaktan
97 kiloyum. Diyete baslayali 1 ay oluyor. 1 ayda 3,5kilo verdim ama son günlerde yine kendimi saldim.. Of of.. Umarim buradaki arkadaslarin tecrübe ve destekleriyle eski motivasyonuma kavusurum
Merhaba arkadaslar, bende araniza katilabilirmiyim...opuyorumnanaktan
97 kiloyum. Diyete baslayali 1 ay oluyor. 1 ayda 3,5kilo verdim ama son günlerde yine kendimi saldim.. Of of.. Umarim buradaki arkadaslarin tecrübe ve destekleriyle eski motivasyonuma kavusurum
zeynep ablamizda geldi hosgeldi.
nasilsin ablacim?
blackandwhite hosgeldin bitanem nasilsin?
anacuum yakalandıkkkkkkkkkkk.
iyiyim fıstık.hepinize iyi geceler...,adamı balkona salıncağına yatırdım.artıkın sizlerele birlikteyim.[/QUOTE
iyi geceler ablacim allah sana kolaylik versin.
nasilsin orucunu tuta bildinmi
canımmm benim hoşbulduk yarın iş var ama ben geçmişi okumadan yatmak istemedim sen nasılsın?
anacuum yakalandıkkkkkkkkkkk.
iyiyim fıstık.hepinize iyi geceler...,adamı balkona salıncağına yatırdım.artıkın sizlerele birlikteyim.[/QUOTE
iyi geceler ablacim allah sana kolaylik versin.
nasilsin orucunu tuta bildinmi
ben orucumu bu sene tutamıorum.ilk gün denedim.boyumun ölçüsünü aldım.ayağa bile kalkamıyorum.
ben orucumu bu sene tutamıorum.ilk gün denedim.boyumun ölçüsünü aldım.ayağa bile kalkamıyorum.
canin sagolsun.oruc sadece sagligi yerinde olan kisilere ve sagliga zarar vermeden tutanlara farzdir.sen zaten okadar buyuk sevablar aliyosunki gercekten hayranim sana ve sabrina allahim guc kuvvet versin
iyi sayilirim fena yorgunum esimde camide sizlerde bagimlilik yaptiginiz icin uyumak yerine yazmayi sectim yine.olecem uykusuzluktankafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?