Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım...

geçmiş olsun canım.:teselli:a.s.

gözünaydın canımŞeniz

başarılarının devamını dilerim canımŞeniz

nasıl ayrıntılı öyle herşey yukarda, çok şaşırttı beni çok ayruntuku olması:1shok::sm_confused:

merhaba...opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım aramızavereliniortakŞeniz

İyi geceler hanımlar..

Hoşgeldin AyTanem aramıza...a.s.

Ay Tanem hoşgeldin.
bir çıtır daha geldi aramıza,ramazanın bereketi,kimbilir daha nice canlar gelecek,can katacak topiğimize
a.s.

Deeeerinnnn naz prensesin nazlı annesi..kaydirigubbakcemile3

Demek hemşerilik işe yaradı beni affettin

bugünkü akşam menüsü;
tavuksuyu çorba 3 kaşık
kıymalı makarna 8 çatal
musakka 1 kepçe
helva 1 kaşık
1 dilim ekmek,yarım litre su

valla iyi oldu .komşularla yaşam merkezine gidip orda yiyoruz.hergün bir kişi yemek veriyor.evde yemek yapma derdi yok.ben ilk gün başkana gün için geldiğimizi söyledim.ama o hergün gelin dedi.bugünde eşimi karşısına oturttu.

kızlar ben günlük tartılıyordum vazgeçtim yaa günlük tartılmaktan, hergün tartılmak olmuyo bence, en azından benlik değil:umursamaz:
karar verdim bundan sonra 3günde 1 tartılıcam.

bugün tartıldım kilom hala 89kg, yerimde sayıyorum yaa:1no2::çok üzgünüm:

bu hafta bizim topiğin yarışına bende girdim, spor yapmıyorum ona değil ama normal kilo bölümüne girdim, bakalım bu haftanın sonuçları ne olacak:dance::dance::dance:

ben bugün erken yatıyorum kızlar, birazdan çıkıcam, dün 5te yattım çok kötü oldum yaaakafamçokkarıştı

şimdi 1bardak süt içip doğru yatmaya gidicem.
öpüyorum hepiniziiiopuyorumnanaktan görüşürüz
iyi geceleeer

biraz once cikmam gerekti dayanamadim isim bitince 5 dak daha ugrayim dedim esim eve gelince benim makinayi acmis isininca hemen onune durmam gerek o yuzden iyi geceler dilemeden cikmistim emme geri geldim yani simdilik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…