bir zalim bana çok zulüm etti meyracım zaliminzulmü olarak alırdım genelde ama kayıtlı olmayan pclerde yazmak zor gelmeye başladı zalim yazdım kabul etmedi zalimin kabul edilmedi n harfini en baştan yazmaya kalktım zalimi yazdığımda okeyledi bende öyle bıraktım ve diğer bir çok sitede de artık zalimi olarak almaya başladım değiştircem aslında nereden olduğunu bilmiyorum
Canım ben de anlamadım ki sıcak diye kısacık bir gecelikle ceryanda kalmışım uyurken onun acısı çıkıyor muhtemelen üşütmüşüm yani içimde volkanlar patlıyor gaz sıkıştırması çok kötü ya bebek sancısı gibi ( daha önce kaç kere doğurduysam kaydirigubbakcemile3 ) bugün de tutamadım azıcık spor yapayım bari :1no2:
Anaaaammmm delikafadulden
Sevgilim beni anasına anlatmış resimlerimi göstermiş '' ahannn gelinin '' demiş delikafadulden ayh çok heyecanlandım bilmiyorumkismile :kedi: kaynanam da beni çok beğenmiş karadenizli olmama da sevinmiş çünkü kendisi de ordulu sositososito ayhhhh ne kadan mutlu oldum :asigim:
Aşkım askere gitmeden önce ilişkinin adını koyarız söz yaparız dedi opuyorumnanaktan çok heyecanlıyımmm delikafadulden
kızlar sonunda kilo alımı durdu.deliriyordum.dün 96.8 dim.bugün 96.1 :lepi: özüme döndüm oh be.çizelgemi değiştirmek bana ne kadar büyük keyif veriyormuş bugün onu farkettim.sositososito
cokacimcoook
Kahvaltı 232 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
kepekli ekmek (kepek ekmeği) 1 dilim 60 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
domates 0.75 ad. 10 cal.
salatalık 0.5 ad. 5 cal.
Akşam Yemeği 236 cal.
döner 0.5 por. 105 cal.
salatalar (yağsız) 0.5 por. 35 cal.
Ara öğün niyetine artık
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 2 tane 36 cal.
çay
Ara öğün
şeftali 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 468 cal.
kaydirigubbakcemile2
30 dk Leslie -200 kalori
hosgeldin aytanem aldik gitti aramiza.
kac yasindasin boy kac
yurtdisindasin sende gordugum kadar nerden?
Merhaba arkadaslar, bende araniza katilabilirmiyim...opuyorumnanaktan
97 kiloyum. Diyete baslayali 1 ay oluyor. 1 ayda 3,5kilo verdim ama son günlerde yine kendimi saldim.. Of of.. Umarim buradaki arkadaslarin tecrübe ve destekleriyle eski motivasyonuma kavusurum
merhaba...opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım aramızavereliniortakŞeniz
İyi geceler hanımlar..
Hoşgeldin AyTanem aramıza...a.s.
Ay Tanem hoşgeldin.
bir çıtır daha geldi aramıza,ramazanın bereketi,kimbilir daha nice canlar gelecek,can katacak topiğimize
a.s.
aytanem hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5
yena, zeynep957 ve zynpkr hepinize iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
yena, zeynep957 ve zynpkr hepinize iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?