cnm ii geceler sana da.
merhaba yenacim sende gece kususun gunduzleri yoksun fazla gece burdasin benim gibi benim cocuklar olmasa sabaha kadar burdayimda iste:dance::dance:
ii geceler kızlar.. Çok uzun süredir takip ediyorum kk'yı ve bugün bu gruba katılmaya karar verdim:))
İyi sabahlar güzel hanımlar.....
Hayırlı ramazanlar diliyorum.....
Hepinizi öpüyorum.Yarın görüşmek üzere inşallah....
günaydın meyracım nasılsın?
günaydın kızlar...Şeniz
ben dayanamadım bu sabah her sabah olduğu gibi tartıldım yine, 500gr vermişim:teytey:
yani oldum88,5kg:dance:kaydirigubbakcemile3
ayyy süper çok sevindim adına inşallah böyle gider kilolar artık :lepi:
Kim,kimle,nerede,nasıl dalga geçiyor anlamadım;ama dalga geçmeyelim,geçenleri uyaralım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni Dün iftarda kayısı elma kabuklu suyu içtim zaten şiştim..Çorbayı bile gözüm görmedi döneri de dedemin zorlamasıyla yedim..Dün de erken yattığım için pek başka bişi yiyemedimaklinialirimsmile Gözümü dinlemiyorum artık :umursamaz: Midem de sağolsun hemencecik doyuyorvalla bravo ben korkarim anacim dalga gecmeye bu gidisle ya sen ya da badem olur birinci kiz nasil duruyorsunuz tum gun oructan sonra okadar az yemekle ben herseye banmassam olmaz gozum doymuyorboshayallersmile
Hoşgeldin AyTanem olumunekankayizsmile Burayı devamle takip edersen ooooooooooooooo motivasyonun şahına kavuşursun benden demesi lülülülülülüMerhaba arkadaslar, bende araniza katilabilirmiyim...opuyorumnanaktan
97 kiloyum. Diyete baslayali 1 ay oluyor. 1 ayda 3,5kilo verdim ama son günlerde yine kendimi saldim.. Of of.. Umarim buradaki arkadaslarin tecrübe ve destekleriyle eski motivasyonuma kavusurum
Sağolasın..Kilotakibi diye bir site var,orda ne yedin,ne kaa yedin,ne kaa kalori aldın ve ne kaasını verdin hepsini hesaplayabilirsin..Üye ol,hatta bu siteye üye olmayan kalmasıNN!! :lepi:başarılarının devamını dilerim canımŞeniz
nasıl ayrıntılı öyle herşey yukarda, çok şaşırttı beni çok ayruntuku olması:1shok::sm_confused:
Diyetteki bir insanın yapabileceği en iyi üç şey nedir??ii geceler kızlar.. Çok uzun süredir takip ediyorum kk'yı ve bugün bu gruba katılmaya karar verdim:))
Hoşgeldin AyTanem olumunekankayizsmile Burayı devamle takip edersen ooooooooooooooo motivasyonun şahına kavuşursun benden demesi lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?