Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba yenacim sende gece kususun gunduzleri yoksun fazla gece burdasin benim gibi benim cocuklar olmasa sabaha kadar burdayimda iste:dance::dance:

:)))) Evet haklısın, gece çocuklar uyuduktan sonra rahatça oturmak çok hoşuma gidiyor..

Hele şimdi sahuru bahane edip oturuyorum..yiyip öyle uyuyorum,eşim bu durumdan pek memnun değil tabii..:))))

İyi sabahlar güzel hanımlar.....

Hayırlı ramazanlar diliyorum.....

Hepinizi öpüyorum.Yarın görüşmek üzere inşallah....

günaydın kızlar...Şeniz

ben dayanamadım bu sabah her sabah olduğu gibi tartıldım yine, 500gr vermişim:teytey:
yani oldum88,5kg:dance:kaydirigubbakcemile3

valla bravo ben korkarim anacim dalga gecmeye bu gidisle ya sen ya da badem olur birinci kiz nasil duruyorsunuz tum gun oructan sonra okadar az yemekle ben herseye banmassam olmaz gozum doymuyorboshayallersmile
Kim,kimle,nerede,nasıl dalga geçiyor anlamadım;ama dalga geçmeyelim,geçenleri uyaralım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni Dün iftarda kayısı elma kabuklu suyu içtim zaten şiştim..Çorbayı bile gözüm görmedi döneri de dedemin zorlamasıyla yedim..Dün de erken yattığım için pek başka bişi yiyemedimaklinialirimsmile Gözümü dinlemiyorum artık :umursamaz: Midem de sağolsun hemencecik doyuyor

Hoşgeldin AyTanem olumunekankayizsmile Burayı devamle takip edersen ooooooooooooooo motivasyonun şahına kavuşursun benden demesi lülülülülülü

başarılarının devamını dilerim canımŞeniz

nasıl ayrıntılı öyle herşey yukarda, çok şaşırttı beni çok ayruntuku olması:1shok::sm_confused:
Sağolasın..Kilotakibi diye bir site var,orda ne yedin,ne kaa yedin,ne kaa kalori aldın ve ne kaasını verdin hepsini hesaplayabilirsin..Üye ol,hatta bu siteye üye olmayan kalmasıNN!! :lepi:
http://www.kilotakibi.com/kilo.asp şutarafagitti

ii geceler kızlar.. Çok uzun süredir takip ediyorum kk'yı ve bugün bu gruba katılmaya karar verdim:))
Diyetteki bir insanın yapabileceği en iyi üç şey nedir??
Yediklerine dikkat etmek,spor yapmak ve +90a katılmak sırnaşık şey
Buarada hoşgeldinn a.s.

Hoşgeldin AyTanem olumunekankayizsmile Burayı devamle takip edersen ooooooooooooooo motivasyonun şahına kavuşursun benden demesi lülülülülülü

Hosbulduk Bademopuyorumnanaktan

Ay Insallah dedigin gibi olurkaydirigubbakcemile2

Vallah tek basina diyet olmuyor, sürekli insan yemegi düsünüyoralsanaalsanasmile

Hepinizede masallah, cizelgelerinizden görüyorum ne güzel kilo vermissiniz

Darisi benim basima:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…