Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün iki halıyı 2 saatte yıkadık,annemin çeyiz halısıymış ve halamlar dokumuş Isparta halısıymış,anneme vermiyorum kendime ayırdım Bugün de badana işine başladık..Hee buarada oruçlu değilim dün bir teneke parçası elimi kestiydi,içim rahat etmedi tetanos açısı yaptırdım bugün oruçlu değilim..Ama doğru dürüst öğün falan yok (

eğer abiye istiyorsan Kızılayda Ekol, Mine, Seçil ve Atatürk bulvarı üzerinde bir çok büyük beden mağazası var. eğer biraz daha spor bişiler istersen ama aynı zamanda şık Antares'te C&A ve MAX süper elbiseler var a.s.

ben de bugün niyetlenmedim dişçiye gittim film falan çekildi pazartesi için randevu verdi..diş etlerim problemli ve iltihap varmış antibiyotik,gargara ve ağrı kesici verdi pazartesiye kadar düzenli kullanmamı istedi..antibiyotik sahur ve iftarda olur belki de gargara düzenli olarak günde 4 kez..ne yapacağım bilmiyorum..bugün dolgu kesin yapar diye sahura falan kalkmamıştım..tabi morfin vuracak olsa ben açım bişeyler yeyim demek olmaz diye..ama boşu boşuna gitti bugün orucum ( dişçime söyledim dedim bugün dolgu falan olur diye niyetlenmemiştim bugün yapsak..yaparım ama diş etlerin kırmızı yani kesin kanama yapar ve dolgu bu şekilde sağlıklı olmaz dedi

Çok çok geçmiş olsun yavriim..Oruçlrını sonra kaza edersin artık,önce sağlık olumunekankayizsmile

Senin siyah elbiseni nerden aldın onu deyive bbak bayanssulusmile

Kızlar saçlarımı kestirmeme rağmen hala saçım dökülüyor ne yapacağım ben yaaa kel kalıyorum :gitme: bana bir akıl verin lütfennnn :1no2:

internette bulduğum bütün saç maskelerini yapıyorum 2 gün arayla saçıma iyi gelsin diye :sinifsinif: az önce de sarımsak yağı+badem yağı+zeytinyağı+yumurta sarısı karıştırıp sürdüm 40 dakika beklettim acayip sarımsak kokuyorum yaaa senağlama
En komik yaklaşım aşkımdan geldi tabi :çok üzgünüm: '' Sarımsaklı Pamuk Prensesim benim '' Çok üzgünüm çoook

Senin siyah elbiseni nerden aldın onu deyive bbak bayanssulusmile

ben onu mezuniyetimde almıştım aslında kaydirigubbakcemile3 ozamanlar biraz dar oluyodu korse flan ne var ne yok zar zor sıkıştıra sıkıştıra giymiştim Kızılay'dan aldım da hangi mağaza hatırlamıyorum ya sanırım Selin'di. bu sene abimin kınasında giydim bir de her yerinden daralttık tabi süperdi... :asigim:

Antareste söylediğim yerlerde cidden çok güzel büyük beden kıyafetler var sadece elbise abiye flan değil yaşımıza uygun çok tarz kıyafetler varaklinialirimsmile
kelebek'cim sen tiroidine baktırdın mı?

Canım geçen sene bütün hormonlarımı falan incelettim bir sorun yoktu benim kilom aileden genetik yengem var baba tarafından yakın akrabamız 150 kilo falandır herhalde ben bu halde 120ysem o kaç kilodur bilemiyorum yani halam da öyle :çok üzgünüm:

7 yıl önce üniyi kazandığımda 30 kilo vermiştim rejim yapınca dökülmeye başlıyor saçlarım o zaman da çok dökülmüştü saçımın 3te 2si gitti öyle bende eskiden bir saç vardı toka tutmazdı saçımı patlardı :1no2: şimdiyse saç kalmadı :gitme:

canım ablamında aşırı dökülüyordu saçları bioxcin şampuan iyi geldi sıklaştı bilee bi dene istersen kaydirigubbakcemile5

iftarı yaptık allah kabul etsin :) ama ben bugün maşallah baya abarttım bakalım nasıl toparlıcam :):)

bi kaç gündür gelemiyorum gelenler oldu saolsunlar başsağlığı biraz ihmal ettim kusura bakmayın beyzus ablam dönmüşşşşşşşşşşş öyle duydumm:):)

slm kızlar bende diyet grubunuza katılmak istiyorum.111 kiloyum ve 1.62 boyundayım 26 yaşındayım.Çocukluğumdan beri kilolarımla başım belada.Buyıl 5 Haziranda diyetisyene başladım 117.5 kiloydum bu sefer başparmak istiyorumve sizleden kuvvet almak istiyorum:)Önce diyet günlüğü yazdım bu sitede sonra anladım ki tek başına değilm grupla başarmak daha kolay bu arada ismimi yazmayı unuttum herkese mrb ben ünzile

canım ablamında aşırı dökülüyordu saçları bioxcin şampuan iyi geldi sıklaştı bilee bi dene istersen kaydirigubbakcemile5

Canım ben kullandım bioxcin şampuanını da balsamını da kullanmadığım birşey kalmadı gibi zaten ama bana fayda etmedi ama yine de tekrar deneyeceğim madem etkili diyorsun çıkmadık candan ümit kesilmez :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…