bademcim hoşgeldinn..seni çoook özledimopuyorumnanaktan
kızlar slmlar.
acilll yardımınıza ihtiyacım var.
Ankarada büyük beden aynı zamanda 22 yaş grubuna uyabilecek elbise modellerini nerden bulabilirim.bildiğiniz büyük beden olan güzel mağazalar var mı?pazar günü kuzenimin düğünü var ama hiçbişey bulamadım.eğer bulamazsam gitmeyeceğim.öyle gideceğime hiç gitmem daha iyi.mafoldumben
ben de bugün niyetlenmedim dişçiye gittim film falan çekildi pazartesi için randevu verdi..diş etlerim problemli ve iltihap varmış antibiyotik,gargara ve ağrı kesici verdi pazartesiye kadar düzenli kullanmamı istedi..antibiyotik sahur ve iftarda olur belki de gargara düzenli olarak günde 4 kez..ne yapacağım bilmiyorum..bugün dolgu kesin yapar diye sahura falan kalkmamıştım..tabi morfin vuracak olsa ben açım bişeyler yeyim demek olmaz diye..ama boşu boşuna gitti bugün orucum( dişçime söyledim dedim bugün dolgu falan olur diye niyetlenmemiştim bugün yapsak..yaparım ama diş etlerin kırmızı yani kesin kanama yapar ve dolgu bu şekilde sağlıklı olmaz dedi
Çok çok geçmiş olsun yavriim..Oruçlrını sonra kaza edersin artık,önce sağlık olumunekankayizsmile
eğer abiye istiyorsan Kızılayda Ekol, Mine, Seçil ve Atatürk bulvarı üzerinde bir çok büyük beden mağazası var. eğer biraz daha spor bişiler istersen ama aynı zamanda şık Antares'te C&A ve MAX süper elbiseler var a.s.
Senin siyah elbiseni nerden aldın onu deyive bbak bayanssulusmile
kelebek'cim sen tiroidine baktırdın mı?Kızlar saçlarımı kestirmeme rağmen hala saçım dökülüyor ne yapacağım ben yaaa kel kalıyorum :gitme: bana bir akıl verin lütfennnn :1no2:
internette bulduğum bütün saç maskelerini yapıyorum 2 gün arayla saçıma iyi gelsin diye :sinifsinif: az önce de sarımsak yağı+badem yağı+zeytinyağı+yumurta sarısı karıştırıp sürdüm 40 dakika beklettim acayip sarımsak kokuyorum yaaa senağlama
En komik yaklaşım aşkımdan geldi tabi :çok üzgünüm: '' Sarımsaklı Pamuk Prensesim benim '' Çok üzgünüm çoook
ben onu mezuniyetimde almıştım aslında kaydirigubbakcemile3 ozamanlar biraz dar oluyodu korse flan ne var ne yok zar zor sıkıştıra sıkıştıra giymiştim Kızılay'dan aldım da hangi mağaza hatırlamıyorum ya sanırım Selin'di. bu sene abimin kınasında giydim bir de her yerinden daralttık tabi süperdi... :asigim:
Antareste söylediğim yerlerde cidden çok güzel büyük beden kıyafetler var sadece elbise abiye flan değil yaşımıza uygun çok tarz kıyafetler varaklinialirimsmile
kelebek'cim sen tiroidine baktırdın mı?
Kızlar benim tiroid üst sınırda b da saçı döker mi acaba?
Kızlar saçlarımı kestirmeme rağmen hala saçım dökülüyor ne yapacağım ben yaaa kel kalıyorum :gitme: bana bir akıl verin lütfennnn :1no2:
internette bulduğum bütün saç maskelerini yapıyorum 2 gün arayla saçıma iyi gelsin diye :sinifsinif: az önce de sarımsak yağı+badem yağı+zeytinyağı+yumurta sarısı karıştırıp sürdüm 40 dakika beklettim acayip sarımsak kokuyorum yaaa senağlama
En komik yaklaşım aşkımdan geldi tabi :çok üzgünüm: '' Sarımsaklı Pamuk Prensesim benim '' Çok üzgünüm çoook
canım ablamında aşırı dökülüyordu saçları bioxcin şampuan iyi geldi sıklaştı bilee bi dene istersen kaydirigubbakcemile5
evet canım tiroid saç döker bnm bildiğim kadarıylaabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?