slm kızlar bende diyet grubunuza katılmak istiyorum.111 kiloyum ve 1.62 boyundayım 26 yaşındayım.Çocukluğumdan beri kilolarımla başım belada.Buyıl 5 Haziranda diyetisyene başladım 117.5 kiloydum bu sefer başparmak istiyorumve sizleden kuvvet almak istiyorum:)Önce diyet günlüğü yazdım bu sitede sonra anladım ki tek başına değilm grupla başarmak daha kolay bu arada ismimi yazmayı unuttum herkese mrb ben ünzile
iftarı yaptık allah kabul etsin :) ama ben bugün maşallah baya abarttım bakalım nasıl toparlıcam :):)
bi kaç gündür gelemiyorum gelenler oldu saolsunlar başsağlığı biraz ihmal ettim kusura bakmayın beyzus ablam dönmüşşşşşşşşşşş öyle duydumm:):)
Canım geçen sene bütün hormonlarımı falan incelettim bir sorun yoktu benim kilom aileden genetik yengem var baba tarafından yakın akrabamız 150 kilo falandır herhalde ben bu halde 120ysem o kaç kilodur bilemiyorum yani halam da öyle :çok üzgünüm:
7 yıl önce üniyi kazandığımda 30 kilo vermiştim rejim yapınca dökülmeye başlıyor saçlarım o zaman da çok dökülmüştü saçımın 3te 2si gitti öyle bende eskiden bir saç vardı toka tutmazdı saçımı patlardı :1no2: şimdiyse saç kalmadı :gitme:
Sınırda benim ya doktor gizli guatr dan şüphelendiği için her ay zorunlu baktırtıyo, bi ay doldu ben yine baktırayım olmazsa yarın delikafadulden
lunaazul kiz oyunmu oynuyorsun yine?
süpersinnnn hemen anladınnn
ama bu akşam sarmıyor
içim daralıyor nedense bu akşam
sıkıntılıyım yaniii
neyse beni boşver sen nasılsın canımm?
Kızlar saçlarımı kestirmeme rağmen hala saçım dökülüyor ne yapacağım ben yaaa kel kalıyorum :gitme: bana bir akıl verin lütfennnn :1no2:
internette bulduğum bütün saç maskelerini yapıyorum 2 gün arayla saçıma iyi gelsin diye :sinifsinif: az önce de sarımsak yağı+badem yağı+zeytinyağı+yumurta sarısı karıştırıp sürdüm 40 dakika beklettim acayip sarımsak kokuyorum yaaa senağlama
En komik yaklaşım aşkımdan geldi tabi :çok üzgünüm: '' Sarımsaklı Pamuk Prensesim benim '' Çok üzgünüm çoook
eh iste iyi diyelim iyi olalim.hayirdir canini sIkan bisimi oldu seni bosver olurmu canim arkadasim opuyorumnanaktan
selamlar beyzuş ablaa.s.Şeniz
bi sen onlien olunca bi merhaba diyim dedimyerimseniben
Sebepsiz olur ya bazen öyle işte....
merhaba kızlar opuyorumnanaktan
merhaba canim nasilsin biraz daha iyi oldun insallahopuyorumnanaktan
Kızlar saçlarımı kestirmeme rağmen hala saçım dökülüyor ne yapacağım ben yaaa kel kalıyorum :gitme: bana bir akıl verin lütfennnn :1no2:
internette bulduğum bütün saç maskelerini yapıyorum 2 gün arayla saçıma iyi gelsin diye :sinifsinif: az önce de sarımsak yağı+badem yağı+zeytinyağı+yumurta sarısı karıştırıp sürdüm 40 dakika beklettim acayip sarımsak kokuyorum yaaa senağlama
En komik yaklaşım aşkımdan geldi tabi :çok üzgünüm: '' Sarımsaklı Pamuk Prensesim benim '' Çok üzgünüm çoook
geçmişi okuduysan bugün dişçiye gittim antibiyotik,gargara ve ağrı kesici verdi..pazartesiye kadar düzenli kullanmam gerek paartesi de randevu verdi dolgu ile başlayacak..sonrasında 3 tane de kaplama var sökülüp tekrar yapılacak...çürüklerim hayli yanii..bayramı dişçide kutlarım gibi bu gidişle :çok üzgünüm:
canim ya insallah cabuk gecer disciden korktugumu hic bireyden korkmam neler cektim allahim yardimcin olsun:1hug:
sağol bitanem olumunekankayizsmileŞeniz inşallah çok acı çekmeden biter gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?