Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin aramiza

amin canim!
merak etme tek degilsin ramazan bana da hic yaramadi corba icip kalkcam diyorum ama nerdee az sundan az bundan derken :CüvCüv:

canim gecmis olsun birara benimde cok dokuluyordu saclarim avuc avuc hemde turkyeden bir yag almistim cok faydasini gordum birde vitaminlerine baktir vitamin B eksikligi sac dokulmesi yapar ozaman ilacta almistim B vitaminleri iceren

tatlım bilmiyoum ne diyeceğimi bioxin benim saçlarımı kazık gibi ve tülü tülü yaptı yani kötü geldi bana saçlarımda oldukça değişiklik var resimlered bakarsan anlarsın bunu albüm var burda tabi bunu söylemekten utanıyorum artık polenkötükedihüso

selamlar beyzuş ablaa.s.Şeniz
bi sen onlien olunca bi merhaba diyim dedimyerimseniben

Merhaba canım;Şeniz

Görmemişim kusura bakma.....eyvahedigeldismile

Sahur hazırlamak için çıktım tekrar gelemedim......

İnşallah ramazanı kilo bakımından zararsız ziyansız atlatırız hep birlikte....Sonrada ciddi

bir atılım gerekiyor...Benden tüm gençlere bir tavsiye :SAKIN KİLOLARI İLERİ YAŞLARA BIRAKMAYIN CANLARIM........

Gençken hem vermesi kolay hemde ilersi için hazırlık olur.Zaman çok çabuk geçiyor;anlamıyoruz bile....İleri yaşlarda bacak ağrısımı istersin,terleme mi istersin,yere oturunca kalkamamak mı istersin hepsi gelip bizi buluyor..Aman derim bir an önce kilolar gitsin inşallah.....:Saruboceq:

merhaba canim nasilsin biraz daha iyi oldun insallahopuyorumnanaktan

geçmişi okuduysan bugün dişçiye gittim antibiyotik,gargara ve ağrı kesici verdi..pazartesiye kadar düzenli kullanmam gerek paartesi de randevu verdi dolgu ile başlayacak..sonrasında 3 tane de kaplama var sökülüp tekrar yapılacak...çürüklerim hayli yanii..bayramı dişçide kutlarım gibi bu gidişle :çok üzgünüm:

Canım geçmiş olsun.....

Tresan ın ısırgan otlu şampuanı bana çok iyi gelmişti;birde yaklaşık 500 ml şampuanın içine 4-5 sarımsak rendeleyip kullanıyorsun...Bunu kk da görüp ablam uyguladı çok faydasını gördü.Dene istersen......(yıkanırken çok sarımsak kokuyor ama duştan çıktıktan 15-20 dakika sonra koku yok oluyor)

canim ya insallah cabuk gecer disciden korktugumu hic bireyden korkmam neler cektim allahim yardimcin olsun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…