Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar benim tiroid üst sınırda b da saçı döker mi acaba?

Döküyor maalesef canım;ama hormon seviyesini normal sınırda tutarsan bir şey olmuyor...

Seçilciğim merhaba canım.Evet geldim buradayım.Başka türlüsü mümkünmü zaten sizsiz olamıyorum...ŞenizŞenizŞeniz
Hayrolsun '''başsağlından ''' bahsediyorsun.Umarım çok yakın bir kayıp değildir.Bende başsağlığı dilerim.Öpüyorum...

Hoşgeldin canım ,sefalar getirdin.a.s.a.s.Allah kolaylıklar versin ...İnşallah beraber başarırız....

benim böbreklerim agriyo yaw susuzlukdan simdi iciyorum ama fayda etmiyoki cok susuz kaliyorum cok agriyo böbreklerim

geçmiş olsun, kolay gelsin ayrıca

benimde dişçiye gitmem lazım ama içimden gitmek gelmiyorbilmiyorumkismile:umursamaz:

hoşgeldin canım aramıza; bende meyraa.s Şeniz

çok teşekkürler güzel fikirlerin için beyzuş ablaa.s
canım ablacım beniiiimŞeniz
seni tanıyalı çok az oldu ama, gerçekten çok sevdim seni şimdidenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bence çoook tatlı birisin
sevgilerr... a.s.a.s.a.s.

saçımı maffettim eğdim önüme kestim nihehahah bir ara kuaföre giderim sıkıldım kestim delilik var bende kesin arkadaşım demişti katlı oluyor diye en azından toplanabiliyor artık

benim böbreklerim agriyo yaw susuzlukdan simdi iciyorum ama fayda etmiyoki cok susuz kaliyorum cok agriyo böbreklerim

böbrek sağlığı çok önemli canım, aman dikkat!!!
bence en yakın zamanda bir uzman doktora gidip muayene ol, fikirlerini al doktorun, oruç tutup tutmamak hakkındada fikirlerini al.

saçımı maffettim eğdim önüme kestim nihehahah bir ara kuaföre giderim sıkıldım kestim delilik var bende kesin arkadaşım demişti katlı oluyor diye en azından toplanabiliyor artık

hoşgeldin canım.Şeniz
kız kendi kendine ne saç kesmesi? sende. bence bi daha yapma, bi bayan için saç çok önemlidir bence canım.

ya 3 defa yazdım kimse beni kaale almıyor sizce neden ben bu kadar eğlenirken kahkahalara boğulurken kimse bişey yazmıyor neyse belki önemsiz ama en azından yazmış olayım sinameki kaynatıp zeytinyağı ile karıştırdım 1 saat saçımdabekledim pamucak oldu saçlarım

ben yorum yazıom ama çıkmıyoo nedennnnnnnnnnn

dedemi kaybettim beyzus ablam mekanı cennet olur inşallah

seni çok özledim istanbuldaysan eğer bir iftar yapalımmı

ben bugün akşam evde değildim kızlar, iftara yemeğe davetliydik bugün akşam, oraya gittik. o yüzden bu akşam hiç giremedim nete, işte 00:25 gibi girebildim ancak.a.s
halada burdayım, çıkamadımaklinialirimsmile

İyi geceler hanımlar...

Son düzenleme:

unzile, hoşgeldin aramıza....ünzil- sezen'in bayıldığım parçalarından sadece biri..:))))

Çok haklısın beyzusçum,önceleri güzel kilo veriyordum..Şimdi öylemii..

Yaşla çok alakası var..bir an önce kurtulmalıyız bu pis yağlardan...

ben yorum yazıom ama çıkmıyoo nedennnnnnnnnnn

dedemi kaybettim beyzus ablam mekanı cennet olur inşallah

seni çok özledim istanbuldaysan eğer bir iftar yapalımmı

Bende isteremmm..-tatlicadiarzu-

zalimi sinameki bildiğimiz sinamekimi..:)))) Saçına neden sürdün..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…