Kızlar benim tiroid üst sınırda b da saçı döker mi acaba?
iftarı yaptık allah kabul etsin :) ama ben bugün maşallah baya abarttım bakalım nasıl toparlıcam :):)
bi kaç gündür gelemiyorum gelenler oldu saolsunlar başsağlığı biraz ihmal ettim kusura bakmayın beyzus ablam dönmüşşşşşşşşşşş öyle duydumm:):)
slm kızlar bende diyet grubunuza katılmak istiyorum.111 kiloyum ve 1.62 boyundayım 26 yaşındayım.Çocukluğumdan beri kilolarımla başım belada.Buyıl 5 Haziranda diyetisyene başladım 117.5 kiloydum bu sefer başparmak istiyorumve sizleden kuvvet almak istiyorum:)Önce diyet günlüğü yazdım bu sitede sonra anladım ki tek başına değilm grupla başarmak daha kolay bu arada ismimi yazmayı unuttum herkese mrb ben ünzile
inşallah böyle gitmeye devam eder meyracım
geçmişi okuduysan bugün dişçiye gittim antibiyotik,gargara ve ağrı kesici verdi..pazartesiye kadar düzenli kullanmam gerek paartesi de randevu verdi dolgu ile başlayacak..sonrasında 3 tane de kaplama var sökülüp tekrar yapılacak...çürüklerim hayli yanii..bayramı dişçide kutlarım gibi bu gidişle :çok üzgünüm:
slm kızlar bende diyet grubunuza katılmak istiyorum.111 kiloyum ve 1.62 boyundayım 26 yaşındayım.Çocukluğumdan beri kilolarımla başım belada.Buyıl 5 Haziranda diyetisyene başladım 117.5 kiloydum bu sefer başparmak istiyorumve sizleden kuvvet almak istiyorum:)Önce diyet günlüğü yazdım bu sitede sonra anladım ki tek başına değilm grupla başarmak daha kolay bu arada ismimi yazmayı unuttum herkese mrb ben ünzile
Merhaba canım;Şeniz
Görmemişim kusura bakma.....eyvahedigeldismile
Sahur hazırlamak için çıktım tekrar gelemedim......
İnşallah ramazanı kilo bakımından zararsız ziyansız atlatırız hep birlikte....Sonrada ciddi
bir atılım gerekiyor...Benden tüm gençlere bir tavsiye :SAKIN KİLOLARI İLERİ YAŞLARA BIRAKMAYIN CANLARIM........
Gençken hem vermesi kolay hemde ilersi için hazırlık olur.Zaman çok çabuk geçiyor;anlamıyoruz bile....İleri yaşlarda bacak ağrısımı istersin,terleme mi istersin,yere oturunca kalkamamak mı istersin hepsi gelip bizi buluyor..Aman derim bir an önce kilolar gitsin inşallah.....:Saruboceq:
sağol bitanem olumunekankayizsmileŞeniz inşallah çok acı çekmeden biter gider..
eğer abiye istiyorsan Kızılayda Ekol, Mine, Seçil ve Atatürk bulvarı üzerinde bir çok büyük beden mağazası var. eğer biraz daha spor bişiler istersen ama aynı zamanda şık Antares'te C&A ve MAX süper elbiseler var a.s.
benim böbreklerim agriyo yaw susuzlukdan simdi iciyorum ama fayda etmiyoki cok susuz kaliyorum cok agriyo böbreklerim
saçımı maffettim eğdim önüme kestim nihehahah bir ara kuaföre giderim sıkıldım kestim delilik var bende kesin arkadaşım demişti katlı oluyor diye en azından toplanabiliyor artık
Merhaba canım;Şeniz
Görmemişim kusura bakma.....eyvahedigeldismile
Sahur hazırlamak için çıktım tekrar gelemedim......
İnşallah ramazanı kilo bakımından zararsız ziyansız atlatırız hep birlikte....Sonrada ciddi
bir atılım gerekiyor...Benden tüm gençlere bir tavsiye :SAKIN KİLOLARI İLERİ YAŞLARA BIRAKMAYIN CANLARIM........
Gençken hem vermesi kolay hemde ilersi için hazırlık olur.Zaman çok çabuk geçiyor;anlamıyoruz bile....İleri yaşlarda bacak ağrısımı istersin,terleme mi istersin,yere oturunca kalkamamak mı istersin hepsi gelip bizi buluyor..Aman derim bir an önce kilolar gitsin inşallah.....:Saruboceq:
ben yorum yazıom ama çıkmıyoo nedennnnnnnnnnn
dedemi kaybettim beyzus ablam mekanı cennet olur inşallah
seni çok özledim istanbuldaysan eğer bir iftar yapalımmı
ya 3 defa yazdım kimse beni kaale almıyor sizce neden ben bu kadar eğlenirken kahkahalara boğulurken kimse bişey yazmıyor neyse belki önemsiz ama en azından yazmış olayım sinameki kaynatıp zeytinyağı ile karıştırdım 1 saat saçımdabekledim pamucak oldu saçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?