Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy benim uykum gelmeye başladı, gözlerim yavaş yavaş kapanmaya başladımirmirmirmir
sahurada yarım saat kaldı.

Bu akşam iki film izledim,türk filmi...Tek kelimeyle harikaydı,yapanların emeğine sağlık...

ay-lav-yu ve eşrefpaşalılar.. Eğer benim gibi türk yapımlarını seviyorsanız...kesinlikle tavsiye ederim...Cıvık cıvık popüler olmayan sözde oyuncular yerine tiyatro kökenli gerçek oyuncuların oynadığı iki yapım..Tek kelimeyle nefisti...Hele eşrefpaşalılardaki müzikte çok hoştu damar bir parça ile final yapıldı...
Mmmmmmmmm bayıldım ya....

sendemi sahurculardansın tatlımmm)::):)

hepinize iyi geceler sahuru yapma vakti geldii rabbim oruç tutan herkese bu sıcaklarda dayanma gücü bol bol sabır versinn yarın akşama ben iftara davetliyim bakalım neler yapıcam bu hafta saldım gidiyorum:):)

seçilcim,BEYZUSçum Allah rahatlık versin....

Öpüyorum sizi şap şup..:)

Sağol canımmmmm...Sizlerde çoook tatlısınız.Burda tatlı olmayan yok ki....
Allahım aklım fikrim tatlıda.....Güzel bir şey söylemek isterken ilk aklıma gelen TATLI...
Ama doğruya doğru tatlı tombişleriz....
saçımı maffettim eğdim önüme kestim nihehahah bir ara kuaföre giderim sıkıldım kestim delilik var bende kesin arkadaşım demişti katlı oluyor diye en azından toplanabiliyor artık
Allah iyiliğini versin inşallah senin.Sende benim gibi kesme meraklısısın galiba.Laf aramızda kalsın.ilkokuldayken el işi dersinde öğretmen görmeden saçımın önünü keserdim.Saçımın önü oğlan çocuğu gibi hep dik dik dururdu.
Alışkanlık halini alınca annem çareyi şaplakta buldu.Şaplağı yeyince perdeleri kesmeye başladım.Birde babaannemin yeleğini kesmiştim.Nedense perde ve yelek için şaplak yememiştim...Neden acaba.Belki bir sorunum olduğunu düşünüp rahat bırakmışlardır.Merak ettim şimdi.Anneme sorayım bir ara.İşte böyle ben çok uslu ve uyumlu bir çocuktum.delikafaduldendelikafadulden

ben yorum yazıom ama çıkmıyoo nedennnnnnnnnnn

dedemi kaybettim beyzus ablam mekanı cennet olur inşallah

seni çok özledim istanbuldaysan eğer bir iftar yapalımmı
Amin inşallah canım.....
İstanbuldayım hayatım ama teravih nedeniyle pek bir yere gidemiyorum;sanki teraviye gidemezsem ramazanı iyi geçirmedim gibi geliyor.Ramazanda olamazsa bile;ki olmasını çok isterim bayramdan sonra mutlaka görüşelim.Biliyorsun ablan artık emekli istediğin zaman istediğin yere gelirim.Bu arada bende seni çok özledim canım...

BEYZUS geç kaldın canım....

Geldim hayatım geldim......
Bahsettiğin filmi görmek isterim.Sen beğendiysen tamamdır.Bu konuda seni tek geçerim....

Seçil,Yena iyi geceler canlarım.....
Birara Nursena geldi...Hemen gitti.....Yine gelir inşallah......
Yarın görüşmek üzere güzeller...

Saçlarım için yorum yapan herkese teşekkür ederim opuyorumnanaktan

zalimi canım ben polen içiyorum da dediğin şekilde saçıma sürüyorum da ama henüz bir faydasını görmedim :sinifsinif:

Beyzuş ablacım sarımsak yağıyla kür yapıp kullanıyorum saçıma o iyi gelecek galiba. Ama dediğin ısırgan otlu şampuanı da alacağım a.s

zalimicim üniversiteye hazırlanırken bana da gelmişlerdi upuuzunnnn ve gür olan o saçlarımı attım önüme iki makasla omuzuma kadar kestim -tatlicadiarzu- Allahtan benimki dümdüz olmuştu kaydirigubbakcemile3 Bazen insana geliyor yapsam nolur ki diyorsun kaybedecek birşeyin yoksa gözün kara oluyor yapıveriyorsun aklinialirimsmile birşey olmaz kökü sende yerimseniben

Günaydın Hatunlar

Aklım çok karışık ya kilo verme haricinde maddi açıdan sıkıntıdayım çalışmamak kötü birşey ayrıca sevgilimle aram limoni biraz ... Canım sıkılıyor öyle yerli yersiz ...

Rejimime sarılıp sporuma tekrar başlamam lazım benim bu şekilde olmuyor. Mutsuzlaştım aklım karışıyor ramazanda kilo alacağım diye de kendi kendimi yiyorum.

Allah yardımcımız olsun.

amin.

hayırdır neden limonu sevgilinle aran canım? istersen anlat, anlatınca birazda olsa rahatlarsın hem.:1hug:

kızlar bende yakın bir vakitte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. kilo verme çabalarımın sonuçları, diyetisyen eşliğinde daha iyi olacak gibime geliyor.

bakalım hayırlısı.

amin.

hayırdır neden limonu sevgilinle aran canım? istersen anlat, anlatınca birazda olsa rahatlarsın hem.:1hug:

İş evlilik konuşmaya gelince ister istemez kırgınlık oluyor :çok üzgünüm: ama düzelir yani sıkıntı yok sadece üzülüyor insan :çok üzgünüm:

kızlar bende yakın bir vakitte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. kilo verme çabalarımın sonuçları, diyetisyen eşliğinde daha iyi olacak gibime geliyor.

bakalım hayırlısı.

Yaşadığın şehir diğer olarak geçiyor nerde yaşıyorsun canım iyi bir diyetisyen varsa tabiki git senin için çok iyi olur Erzurumda diyetisyen namına birşey olmadığı için ben gidemiyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…