hoşgeldin canımŞeniz nasılsın?
İyiyim meyracım,sen nasılsın..??
Ne güzel kilo veriyorsun...:lepi:seni heyecanla takip ediyorum..
Bu akşam iki film izledim,türk filmi...Tek kelimeyle harikaydı,yapanların emeğine sağlık...
ay-lav-yu ve eşrefpaşalılar.. Eğer benim gibi türk yapımlarını seviyorsanız...kesinlikle tavsiye ederim...Cıvık cıvık popüler olmayan sözde oyuncular yerine tiyatro kökenli gerçek oyuncuların oynadığı iki yapım..Tek kelimeyle nefisti...Hele eşrefpaşalılardaki müzikte çok hoştu damar bir parça ile final yapıldı...
Mmmmmmmmm bayıldım ya....
sendemi sahurculardansın tatlımmm)::):)
:))) Evet canım,naber,toparlandınmı..?
çok teşekkürler güzel fikirlerin için beyzuş ablaa.s
canım ablacım beniiiimŞeniz
seni tanıyalı çok az oldu ama, gerçekten çok sevdim seni şimdidenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bence çoook tatlı birisin
sevgilerr... a.s.a.s.a.s.
Allah iyiliğini versin inşallah senin.Sende benim gibi kesme meraklısısın galiba.Laf aramızda kalsın.ilkokuldayken el işi dersinde öğretmen görmeden saçımın önünü keserdim.Saçımın önü oğlan çocuğu gibi hep dik dik dururdu.saçımı maffettim eğdim önüme kestim nihehahah bir ara kuaföre giderim sıkıldım kestim delilik var bende kesin arkadaşım demişti katlı oluyor diye en azından toplanabiliyor artık
Amin inşallah canım.....ben yorum yazıom ama çıkmıyoo nedennnnnnnnnnn
dedemi kaybettim beyzus ablam mekanı cennet olur inşallah
seni çok özledim istanbuldaysan eğer bir iftar yapalımmı
Bu akşam iki film izledim,türk filmi...Tek kelimeyle harikaydı,yapanların emeğine sağlık...
ay-lav-yu ve eşrefpaşalılar.. Eğer benim gibi türk yapımlarını seviyorsanız...kesinlikle tavsiye ederim...Cıvık cıvık popüler olmayan sözde oyuncular yerine tiyatro kökenli gerçek oyuncuların oynadığı iki yapım..Tek kelimeyle nefisti...Hele eşrefpaşalılardaki müzikte çok hoştu damar bir parça ile final yapıldı...
Mmmmmmmmm bayıldım ya....
BEYZUS geç kaldın canım....
Günaydın Hatunlar
Aklım çok karışık ya kilo verme haricinde maddi açıdan sıkıntıdayım çalışmamak kötü birşeyayrıca sevgilimle aram limoni biraz ... Canım sıkılıyor öyle yerli yersiz ...
Rejimime sarılıp sporuma tekrar başlamam lazım benim bu şekilde olmuyor. Mutsuzlaştım aklım karışıyor ramazanda kilo alacağım diye de kendi kendimi yiyorum.
Allah yardımcımız olsun.
amin.
hayırdır neden limonu sevgilinle aran canım? istersen anlat, anlatınca birazda olsa rahatlarsın hem.:1hug:
kızlar bende yakın bir vakitte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. kilo verme çabalarımın sonuçları, diyetisyen eşliğinde daha iyi olacak gibime geliyor.
bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?