Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baharcım bende onu diicektim sana,neden çalışmıyorsun diye...yanılmıyorsam iş için Erzurumda kaldığını söylemiştin...

Yaşadığın şehir diğer olarak geçiyor nerde yaşıyorsun canım iyi bir diyetisyen varsa tabiki git senin için çok iyi olur Erzurumda diyetisyen namına birşey olmadığı için ben gidemiyorum mafoldumben

Üniversite hastanesi endokrin bölümüne gitmeni tavsiye ederim canım...İstersen bir dene..

Son düzenleme:

segilinle aranızın limoni olmasına üzüldüm ama herşey düzelir zamanla tatlım üzülme sadece herşey üst üste gelmiş gibi sen de anladığım kadarı ile sıkma canını..inşallah herşey yoluna bir an önce gireropuyorumnanaktan

BEYZUSçum filmler inan çok güzeldi hele Eşrefpaşalılar...
İzlemeni isterim,sonrada görüşünü belirtirsin...

Tatlı deme bana..eşim oruç nedeniyle her akşam tatlı istiyor,zaten kendisi ve çocuklar birer tatlı canavarı..

Halim yaman,bildiğin gibi değil..Onlardan olmasa hiiç yüzüne bakmıycam o kadar iradeliyim yani..:roflol:.Ama gel görki aile saadeti naaparsın..:roflol:

MEsela bugünde kalburabastı yapıcam istiyorlar diye..:roflol:.

Son düzenleme:
İki-üç günden beri kızım gözünde batma olduğunu ve çok rahatsız ettiğini söylüyor bugün saat 15:00 e randevu aldım..Bakalım ne olucak..

Aslında uzun biraz hikaye benim ablam burda okuyordu üniversiteyi kazandığım sene babamı kaybettim bende burayı kazandım ailecek buraya yerleştik. İş derken turkcell call centerda çalışıyordum ablamda burda çalışıyor kardeşimde burda üni okuyor işi bıraktım kendi mesleğimde de iş bulamıyorum. Şimdi kariyerden birkaç başvuru yaptım belki olur :sinifsinif:

Ben çalışmadığım için şuan sigortam yok :çok üzgünüm: Orda sigortam olmasa da bakarlar mı acaba bilmiyorumkismile daha önce cildiyeye gitmiştim bana bir ampul şeklinde ilaç vermişti sigorta karşılamıyordu 89 TL falandı alamadım valla o fiyata :dilcikar:

Bak aklıma gelmişken sorayım belki aranızda bir bilen vardır.

Ben babamın sigortasından yararlanıyordum emekli sandığı kendim çalışırken onu kapattırdım kendi sigortamı kullandım işi bıraktıktan sonra babama dönmek istedim dönemiyormuşum :uhm: öyle dediler. Ama bekar kızlar evlenene kadar babaya bağlı olamıyor mu ya fisfisfis

Son düzenleme:

Kalburabastı mı delikafadulden

Aman Allahım ne diyorsun Yenacım yaaa :1no2: bende ramazanın başından beri sayıklıyorum bak aklıma düşürdün bendemi yapsam:1rolleyes:

tarifini verirmisin internette aramıyım şimdi :dance:

Saçım için yeni bir maske buldum onu yaptım şimdi.

Yağlı saçlar için bu maske ( benim saçlarım çok yağlı ya bugün fön çektirsem yarın saçım yağ içinde kalıyor : ))

5 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı karbonat
1 yemek kaşığı limon suyu taze sıkılmış

karıştırıp saçıma sürdüm 40 dakikanın dolmasını bekliyorum. Umarım işe yarar.

Başın sağolsun canım..Keşke iş bulmadan işini bırakmasaydın..Sağlık olsun inşallah bulursun,güzel yurdumun yaptığı güzelliklerden biri işte,kendi mesleğinde iş bulamama..(

Ben evleninceye kadar babamın üzerinden ( emekli sandığı idi ) Doktora gittim...

Bu işlerle ilgilenen birinden öğrensen keşke...Ama yanılmıyorsam artık 18 yaşına kadar bakılıyor..Öyle hatırlıyorum yeni yasa,zırt vırt diye bişeyler duymuştum medyadan...

sevgili arkadaslarim bendeniz yaklasik 2,5kg vermis bulunuyorum gecen pazartesinden yani oruc basladigindan beri :) kg su an 94,6
sahurum: 2 dilim kizartilmis ekmek arasina krem peynir ve 1 dilim kasar
1,5litre su

Baharcım bende irmikli bir tarif var..Bu tarifi ilk deniycem dün gazetede görünce çok yapmak istedim...Nasıl olur bilmiyorum garanti veremem..

TARÇINLI KALBURABASTI

1 paket margarin
3 su bardağı un
1 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 adet limon kabuğu rendesi
1 paket kabartma tozu.
İçine ceviz ama evde yok ben kullanmıycam..:))

ŞERBETİ İÇİN

2,5 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2,5 SU BARDAĞI SU
1/4 LİMON SUYU
1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN ben tarçınıda eklemeyi düşünmüyorum çünkü o zaman limonun aromasını yok eder..Limon yerine tarçın olabilir ama...

KArbonatmı..?? Bende hint yağı deniycem...

sevgili arkadaslarim bendeniz yaklasik 2,5kg vermis bulunuyorum gecen pazartesinden yani oruc basladigindan beri :) kg su an 94,6
sahurum: 2 dilim kizartilmis ekmek arasina krem peynir ve 1 dilim kasar
1,5litre su

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bahar buda denenmiş kalburabastı tarifi.:))))

1 su baradağı süt
2 su bardağı çiçek yağı
yarım su bardağı irmik
yarım su bardağı şeker
Kabartma tozu
4,5 su bardağı un

Şerbetinin ölçülerini bilmiyorum..göz kararı yapıldı hep...

Hımmm nasıl olur acaba irmikli dediğin dene güzel olursa bende yaparım opuyorumnanaktan 1 paket margarin olayı işi bozuyor lezzetli olan herşey neden sağlıksız yaaa :sinifsinif:

Saç maskesini internetten buldum yenacım karbonatın bu kadar kötü koktuğunu yeni farkettim insanın içini kaldırıyor sarımsaktan kötü yani şimdi yıkadım saçlarımı havlum sarılı saç kremi kullanmadım 3 kez şampuanladım inşallah farkeder :1rolleyes:

Aaa bu çok kolaymış ve hafife benziyor paket margarin yok en azından ben bunu yapayım ablam irmiğe bayılıyor umarım güzel olur ve ablam beğenir :1rolleyes:

Şerbet olayını diğer verdiğinin şerbetinden yapsam olur mu acaba eyvahedigeldismile

kızlar nasılsınız bugün itibari ile 113.7 kiloyum yani başlarken 117 kiloydum buraya ticker yaptıktan sonra yine kilo almıştım bu arlar çok dikkat ettim ve 113.7 oldum cum bende bildirim hakkı kazandım bu arada tickeri nasıl değiştirebilirim

İstersen 3 su bardağı yap diğer ölçüde un daha az çünkü..

Hadi bakalım umarım güzel olur...:))

İstersen 3 su bardağı yap diğer ölçüde un daha az çünkü..

Hadi bakalım umarım güzel olur...:))

Tamam öyle yapayım peki irmikli olana ceviz fındık falan koyabiliyormuyuz ???

Bu aarada saçlarımı taradım kuruttum keçe gibi olmuştu valla zor taradım birde saçlarımı düzleştirdi birazcık galiba bakalım kaç günde yağlanacak saçlarım bilmiyorumkismile

Tebrik ederim canım olumunekankayizsmile devamı gelir umarım kaydirigubbakcemile2

Weight Loss - Diet Ticker

buradan yeni ticker yapabilirsin kaydirigubbakcemile5

Sabah iki aile başlayınca yarım bıraktığım kondisyon bisikletimin tepesine gidiyorum 105 kalori yakmıştım gidip 500 yapayım onu mutfak temizlenecek bulaşık makinası yerleşecek ev toplanacak çooook işim var çooookkkk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…