Günaydın Hatunlar
Aklım çok karışık ya kilo verme haricinde maddi açıdan sıkıntıdayım çalışmamak kötü birşeyayrıca sevgilimle aram limoni biraz ... Canım sıkılıyor öyle yerli yersiz ...
Rejimime sarılıp sporuma tekrar başlamam lazım benim bu şekilde olmuyor. Mutsuzlaştım aklım karışıyor ramazanda kilo alacağım diye de kendi kendimi yiyorum.
Allah yardımcımız olsun.
Yaşadığın şehir diğer olarak geçiyor nerde yaşıyorsun canım iyi bir diyetisyen varsa tabiki git senin için çok iyi olur Erzurumda diyetisyen namına birşey olmadığı için ben gidemiyorum mafoldumben
Günaydın Hatunlar
Aklım çok karışık ya kilo verme haricinde maddi açıdan sıkıntıdayım çalışmamak kötü birşeyayrıca sevgilimle aram limoni biraz ... Canım sıkılıyor öyle yerli yersiz ...
Rejimime sarılıp sporuma tekrar başlamam lazım benim bu şekilde olmuyor. Mutsuzlaştım aklım karışıyor ramazanda kilo alacağım diye de kendi kendimi yiyorum.
Allah yardımcımız olsun.
Baharcım bende onu diicektim sana,neden çalışmıyorsun diye...yanılmıyorsam işi için Erzurumda kaldığını söylemiştin...
Üniversite hastanesi endokrin bölümüne gitmeni tavsiye ederim canım...İstersen bir dene..
BEYZUSçum filmler inan çok güzeldi hele Eşrefpaşalılar...
İzlemeni isterim,sonrada görüşünü belirtirsin...
Tatlı deme bana..eşim oruç nedeniyle her akşam tatlı istiyor,zaten kendisi ve çocuklar birer tatlı canavarı..
Halim yaman,bildiğin gibi değil..Onlardan olmasa hiiç yüzüne bakmıycam o kadar iradeliyim yani..:roflol:.Ama gel görki aile saadeti naaparsın..:roflol:
MEsela bugünde kalburabastı yapıcam istiyorlar diye..:roflol:.
Aslında uzun biraz hikaye benim ablam burda okuyordu üniversiteyi kazandığım sene babamı kaybettim bende burayı kazandım ailecek buraya yerleştik. İş derken turkcell call centerda çalışıyordum ablamda burda çalışıyor kardeşimde burda üni okuyor işi bıraktım kendi mesleğimde de iş bulamıyorum. Şimdi kariyerden birkaç başvuru yaptım belki olur :sinifsinif:
Ben çalışmadığım için şuan sigortam yok :çok üzgünüm: Orda sigortam olmasa da bakarlar mı acaba bilmiyorumkismile daha önce cildiyeye gitmiştim bana bir ampul şeklinde ilaç vermişti sigorta karşılamıyordu 89 TL falandı alamadım valla o fiyata :dilcikar:
Bak aklıma gelmişken sorayım belki aranızda bir bilen vardır.
Ben babamın sigortasından yararlanıyordum emekli sandığı kendim çalışırken onu kapattırdım kendi sigortamı kullandım işi bıraktıktan sonra babama dönmek istedim dönemiyormuşum :uhm: öyle dediler. Ama bekar kızlar evlenene kadar babaya bağlı olamıyor mu ya fisfisfis
Kalburabastı mı delikafadulden
Aman Allahım ne diyorsun Yenacım yaaa :1no2: bende ramazanın başından beri sayıklıyorum bak aklıma düşürdün bendemi yapsam:1rolleyes:
tarifini verirmisin internette aramıyım şimdi :dance:
Saçım için yeni bir maske buldum onu yaptım şimdi.
Yağlı saçlar için bu maske ( benim saçlarım çok yağlı ya bugün fön çektirsem yarın saçım yağ içinde kalıyor :))
5 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı karbonat
1 yemek kaşığı limon suyu taze sıkılmış
karıştırıp saçıma sürdüm 40 dakikanın dolmasını bekliyorum. Umarım işe yarar.
sevgili arkadaslarim bendeniz yaklasik 2,5kg vermis bulunuyorum gecen pazartesinden yani oruc basladigindan beri :) kg su an 94,6
sahurum: 2 dilim kizartilmis ekmek arasina krem peynir ve 1 dilim kasar
1,5litre su
Baharcım bende irmikli bir tarif var..Bu tarifi ilk deniycem dün gazetede görünce çok yapmak istedim...Nasıl olur bilmiyorum garanti veremem..
TARÇINLI KALBURABASTI
1 paket margarin
3 su bardağı un
1 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 adet limon kabuğu rendesi
1 paket kabartma tozu.
İçine ceviz ama evde yok ben kullanmıycam..:))
ŞERBETİ İÇİN
2,5 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2,5 SU BARDAĞI SU
1/4 LİMON SUYU
1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN ben tarçınıda eklemeyi düşünmüyorum çünkü o zaman limonun aromasını yok eder..Limon yerine tarçın olabilir ama...
KArbonatmı..?? Bende hint yağı deniycem...
Bahar buda denenmiş kalburabastı tarifi.:))))
1 su baradağı süt
2 su bardağı çiçek yağı
yarım su bardağı irmik
yarım su bardağı şeker
Kabartma tozu
4,5 su bardağı un
Şerbetinin ölçülerini bilmiyorum..göz kararı yapıldı hep...
Aaa bu çok kolaymış ve hafife benziyor paket margarin yok en azından ben bunu yapayım ablam irmiğe bayılıyor umarım güzel olur ve ablam beğenir :1rolleyes:
Şerbet olayını diğer verdiğinin şerbetinden yapsam olur mu acaba eyvahedigeldismile
İstersen 3 su bardağı yap diğer ölçüde un daha az çünkü..
Hadi bakalım umarım güzel olur...:))
kızlar nasılsınız bugün itibari ile 113.7 kiloyum yani başlarken 117 kiloydum buraya ticker yaptıktan sonra yine kilo almıştım bu arlar çok dikkat ettim ve 113.7 oldum cum bende bildirim hakkı kazandım bu arada tickeri nasıl değiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?