Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

50 dakika kondisyon bisikleti 307 kalori
Dambılla kol egzersizi 7 dakika 30 kalori
Mutfak temizlendi bulaşık makinası yerleştirildi.

Uykum geldi ama yaa ...

Hoşgeldin Ünzilee Grupla kilo vermek tabi daha kolay hele ki bu grup +90sa oooooo sositososito

badem daha uyuyor musun? temizlik işlerine mi daldın canım nerelerdesin?
Bugün babamı beyaz eşyacıya götürdüm,set üstü ocak,elektrik süpürgesi,rondo,aspiratör aldırdım zemuszemus Evi yenilioruz eşyalar eski kalmasın dedik yerimseniben Sonra da süpergenin hatrına trafı sildim süpürdüm..Ama daha temizlik işinin yarısı bile bitmedi mafoldumben Koskoca yaz tatilim heba oldu :umursamaz: Sen nasılsın başladın mı antibiyotiğe??Ağrın falan geçmiştir inşallah :Saruboceqlumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar
günlerdir okuyorum sizi...bende kararlıyım bu kez kiloları vericem....sizleri görünce azim ettim....

Film izlemeyi çok seviyorsun anladığım kadarıyla,ben de çok severim severdimm boshayallersmile Düşündüm de bu yaz sadece "yüreğine sor"u izledim bilmiyorumkismile Yazık bana yyaaw..:kedi:

:lepi: Allah devamını getirsin inşallah..

Seni kaale almamak sempatiksalakcinni Saçları pamucak yapan bişi nasıl önemsiz olur..Hemen yapekk..yerimseniben

Hee sormazsam olmaz kaydirigubbakcemile3 Yaş,şimdiki kilo hedef kilo,boy,diyet ve ppor geçmişi?? CADIARZUbu sorum sana hustun olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
tombulkelebekim ben maysıta falan saçımın rengi açılsın diye papatya kaynatıyordum..Halamda bol miktarda mevcuttu istedim..Papatya getiriken ısırgan da getirmiş birer tutam atıp kaynatıyordum 10-15 dk, saçımı o suyla ıslayıp güneşte bekliyordum saçımda duruyordu işte o papatyalı ısırganlı su 7-8 saat..Müthiş olmuştu saçlarım;parlak,canlı,kepeksiz ve bakınca ""saçına ne yaptın" diyordu insanlar..Öneririm dökülmeye de iyi geleceğine eminim yerimseniben

Son düzenleme:

Isırgan iyi diyorlar da nerden bulcam ki anneme diyim memleketten gelirken toplasın getirsin bizim memlekette heryer ısırgan aklinialirimsmile papatya yok ama olsun ısırgan yeter herhalde sempatiksalakcinni

Isırgan iyi diyorlar da nerden bulcam ki anneme diyim memleketten gelirken toplasın getirsin bizim memlekette heryer ısırgan aklinialirimsmile papatya yok ama olsun ısırgan yeter herhalde sempatiksalakcinni
Olur olur,annene iste,olmadı aktarlarda falan da vardır ısırgan yyaaw bulursunbayanssulusmile

Merhaba Hoşgeldin..Gitsin kilolaRR hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

saol canım...gidecek kilolar bende böyle hissediyorum....

Hee sormazsam olmaz kaydirigubbakcemile3 Yaş,şimdiki kilo hedef kilo,boy,diyet ve ppor geçmişi?? CADIARZUbu sorum sana hustun olumunekankayizsmile

soruların acevap veriyorum bademcim....yaşım:33.... şimdiki kilo 103(105 idi sizi okumaya başladığımdan beri dikkat ediyorum yediklerime...103 oldu)....hedef kilo 75....boy 1.65...çok zayıf olmak istemiyorum....balık etli olmak daha güzel....

Sadece okumayla bite 2 kilo gitmiş oh oh sositososito Bir de yazsan ouououu sırnaşık şey Şu sitede kimse zayıf olmak istemiy zati,balık etlilik bil kâfi nedense kaydirigubbakcemile3

Sadece okumayla bite 2 kilo gitmiş oh oh sositososito Bir de yazsan ouououu sırnaşık şey Şu sitede kimse zayıf olmak istemiy zati,balık etlilik bil kâfi nedense kaydirigubbakcemile3

her yaşın ve statünün bir kilosu var bence...33 yaşında evli bir çocuklu olarak 50 kilo olmak istemem.....evlendiğimde bile 65 kiloydum...şu halim için 75 iyidir....

Son düzenleme:
böyle olmaz dedü bana diyetisyen hiç sebze yemiyom diye kızdı 6 kaşık sebze yiyeceksin 3 kaşıkta makarna bugur birini 1 yada 2 dilim ekmekle ve bol salata 1 köfte 2 ara öğünüm var 1i sade meyve biride süt +meyve veya sadece tatlı oda sütlü olmak kaydıyla patatesteki nişasta yüzünden pek önermiyoruz dedi ama şaşırıyor 3 -4 kere anca tatlı yedim ben hiç şeker girmiyor vicuduma çayda sütte kahvede yok tatlıda yemiyorum ama fazlaca meyve yiyorum sahurdada 4dilim ekmek peynir (tuzsuz )veya lor domates biber

iyiki kesmişim ailede var herhalde bizim kuaförlük ne güzel olmuş annemde çok kesti bizim ve kendi saçını elinden geliyordu ona çektim herhalde çok eğlendim gece kötü duruyordu kuruyunca güzelleiti

Ben de hiç tatı yemiyordum ki dün yarım MAXİMUS indirdim mideye kaydirigubbakcemile3 Önce kızdım kendime neen yidin o maximusu diye;ama sonra tebrik ve takdir ettim zira hepsini de yiyebilirdim sempatiksalakcinni

sahurda baya patates kızartması yedim ama hiç ekmek yemedim kızlar
akşamda tavuklu şehriye çorbası içicem ama yanında kendime tatlı izni verdim güllaç götürcem bu akşam:)
bu arada az önce tartıldım 95 ti keşke gerçekten öyle olsaydı ne kadarı su kaybıdır yaa çok merak ediom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…