slm kızlar bende diyet grubunuza katılmak istiyorum.111 kiloyum ve 1.62 boyundayım 26 yaşındayım.Çocukluğumdan beri kilolarımla başım belada.Buyıl 5 Haziranda diyetisyene başladım 117.5 kiloydum bu sefer başparmak istiyorumve sizleden kuvvet almak istiyorum:)Önce diyet günlüğü yazdım bu sitede sonra anladım ki tek başına değilm grupla başarmak daha kolay bu arada ismimi yazmayı unuttum herkese mrb ben ünzile
Bugün babamı beyaz eşyacıya götürdüm,set üstü ocak,elektrik süpürgesi,rondo,aspiratör aldırdım zemuszemus Evi yenilioruz eşyalar eski kalmasın dedik yerimseniben Sonra da süpergenin hatrına trafı sildim süpürdüm..Ama daha temizlik işinin yarısı bile bitmedi mafoldumben Koskoca yaz tatilim heba oldu :umursamaz: Sen nasılsın başladın mı antibiyotiğe??Ağrın falan geçmiştir inşallah :Saruboceqbadem daha uyuyor musun? temizlik işlerine mi daldın canım nerelerdesin?
Bu akşam iki film izledim,türk filmi...Tek kelimeyle harikaydı,yapanların emeğine sağlık...
ay-lav-yu ve eşrefpaşalılar.. Eğer benim gibi türk yapımlarını seviyorsanız...kesinlikle tavsiye ederim...Cıvık cıvık popüler olmayan sözde oyuncular yerine tiyatro kökenli gerçek oyuncuların oynadığı iki yapım..Tek kelimeyle nefisti...Hele eşrefpaşalılardaki müzikte çok hoştu damar bir parça ile final yapıldı...
Mmmmmmmmm bayıldım ya....
kızlar nasılsınız bugün itibari ile 113.7 kiloyum yani başlarken 117 kiloydum buraya ticker yaptıktan sonra yine kilo almıştım bu arlar çok dikkat ettim ve 113.7 oldum cum bende bildirim hakkı kazandım bu arada tickeri nasıl değiştirebilirim
ya 3 defa yazdım kimse beni kaale almıyor sizce neden ben bu kadar eğlenirken kahkahalara boğulurken kimse bişey yazmıyor neyse belki önemsiz ama en azından yazmış olayım sinameki kaynatıp zeytinyağı ile karıştırdım 1 saat saçımdabekledim pamucak oldu saçlarım
Merhabamerhaba arkadaşlar
günlerdir okuyorum sizi...bende kararlıyım bu kez kiloları vericem....sizleri görünce azim ettim....
tombulkelebekim ben maysıta falan saçımın rengi açılsın diye papatya kaynatıyordum..Halamda bol miktarda mevcuttu istedim..Papatya getiriken ısırgan da getirmiş birer tutam atıp kaynatıyordum 10-15 dk, saçımı o suyla ıslayıp güneşte bekliyordum saçımda duruyordu işte o papatyalı ısırganlı su 7-8 saat..Müthiş olmuştu saçlarım;parlak,canlı,kepeksiz ve bakınca ""saçına ne yaptın" diyordu insanlar..Öneririm dökülmeye de iyi geleceğine eminim yerimseniben
Olur olur,annene iste,olmadı aktarlarda falan da vardır ısırgan yyaaw bulursunbayanssulusmileIsırgan iyi diyorlar da nerden bulcam ki anneme diyim memleketten gelirken toplasın getirsin bizim memlekette heryer ısırgan aklinialirimsmile papatya yok ama olsun ısırgan yeter herhalde sempatiksalakcinni
MerhabaHoşgeldin..Gitsin kilolaRR hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
Hee sormazsam olmaz kaydirigubbakcemile3 Yaş,şimdiki kilo hedef kilo,boy,diyet ve ppor geçmişi?? CADIARZUbu sorum sana hustun olumunekankayizsmile
Sadece okumayla bite 2 kilo gitmiş oh oh sositososito Bir de yazsan ouououu sırnaşık şey Şu sitede kimse zayıf olmak istemiy zati,balık etlilik bil kâfi nedense kaydirigubbakcemile3saol canım...gidecek kilolar bende böyle hissediyorum....
soruların acevap veriyorum bademcim....yaşım:33.... şimdiki kilo 103(105 idi sizi okumaya başladığımdan beri dikkat ediyorum yediklerime...103 oldu)....hedef kilo 75....boy 1.65...çok zayıf olmak istemiyorum....balık etli olmak daha güzel....
Sadece okumayla bite 2 kilo gitmiş oh oh sositososito Bir de yazsan ouououu sırnaşık şey Şu sitede kimse zayıf olmak istemiy zati,balık etlilik bil kâfi nedense kaydirigubbakcemile3
Ben de hiç tatı yemiyordum ki dün yarım MAXİMUS indirdim mideye kaydirigubbakcemile3 Önce kızdım kendime neen yidin o maximusu diye;ama sonra tebrik ve takdir ettim zira hepsini de yiyebilirdim sempatiksalakcinniböyle olmaz dedü bana diyetisyen hiç sebze yemiyom diye kızdı 6 kaşık sebze yiyeceksin 3 kaşıkta makarna bugur birini 1 yada 2 dilim ekmekle ve bol salata 1 köfte 2 ara öğünüm var 1i sade meyve biride süt +meyve veya sadece tatlı oda sütlü olmak kaydıyla patatesteki nişasta yüzünden pek önermiyoruz dedi ama şaşırıyor 3 -4 kere anca tatlı yedim ben hiç şeker girmiyor vicuduma çayda sütte kahvede yok tatlıda yemiyorum ama fazlaca meyve yiyorum sahurdada 4dilim ekmek peynir (tuzsuz )veya lor domates biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?