Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç merak etme ne kaası su ne kaası yağ-kas bilmem ne..ANI YAŞA yavriimm bayanssulusmile

akşam antibiyotiğimi içtim ama bugün dişim ağrıdı demek sadece sahur ve iftarda içerek olmayacak..ayrıca gargaramı da düzenli olarak günde 4 defa yapmam gerek sanırım pazartesi ye kadar bikaç gün ilaçları kullanmak için oruca ara vermem gerekecek:çok üzgünüm:

ama bademcim ramazanda baskül çok yanıltıcı ben iki gün önce iftar öncesi 63.1 idim ertesi sabah 63.7 bu sabah ise 65.0 mafoldumben nedeeen yaaaaaa

ama bademcim ramazanda baskül çok yanıltıcı ben iki gün önce iftar öncesi 63.1 idim ertesi sabah 63.7 bu sabah ise 65.0 mafoldumben nedeeen yaaaaaa

öyle sürekli oynuyor ben iftardan sonra tartılıyorum bir bakıyorum 97 şimdi 95 bende her öğlen tartılmayı düşünüyorum aynı saatte çok degişiklik olmaz diebilmiyorumkismile

MMmm ben cumadan bu yana tartılmadım,ben ne kaa oldum acep :uhm: Ben kendimce bir hesap yaptımdı aslında sempatiksalakcinni Gece 12de yatan yeme içmeye ara veren ben hep 8:30-9 arası tartıldım..Şimdi de 4 gibi su falan içiyorum 9 saat ilerisi 13 :lepi: -matematiğime hayranım zemuszemus- 13te tartıldığım kilom en doğru kilom olacak sanırım kaydirigubbakcemile3

kızlaaar ben geldiiim=))Şeniz

bugün ki öğünlerimi yazıyorum şimdi;
(siz oruç olunca canınız çekermi yaaa ben şimdi öğünlerimi yazınca?:çok üzgünüm: çekerse bundan sonra artık akşam toplu yazıyım bari canlarım, benim için farketmez akşamda yazabilirim)
bugün ara öğün ile birlikte menü oluşturdum, öyle yedim o yüzden ara öğünleride yazıyorum;

sabah;
domates, salatalık
3kibrit kutusu beyaz peynir
2dilim ekmek
1tatlı kaşığı zeytinyağı
15tane üzüm

ara öğün;
1dilim ekmek
15tane üzüm

öğlen;
1su bardağı süt
2kibrit kutusu beyaz peynir
4yemek kaşığı bamya yemeği
yarım havuç
salatalık, yeşil biber
2dilim ekmek

ara öğün;
1dilim ekmek
15tane üzüm

ben şimdide gidiyim geçmişi okuyup geliyim hemen canlarım

İş evlilik konuşmaya gelince ister istemez kırgınlık oluyor :çok üzgünüm: ama düzelir yani sıkıntı yok sadece üzülüyor insan :çok üzgünüm:

tamam canım sıkıntı olmaması iyi. olur öyle ufak tefek şeyler...
ben nişanlıyım şuan, 8ay oluyo nişanlanalı, başlarda bizde neler yaşadık neler...
ama hepsi geçip gitti, unutuldu şimdi hepsi.

Yaşadığın şehir diğer olarak geçiyor nerde yaşıyorsun canım iyi bir diyetisyen varsa tabiki git senin için çok iyi olur Erzurumda diyetisyen namına birşey olmadığı için ben gidemiyorum mafoldumben

konyada yaşıyorum canım.
erzurumda diyetisyen yok diye üzülme sakın canım, demokraside çareler tükenmezmişyerimseniben
ya bir yol buluruz bizde,
yada bir yol açarız.. değilmi?Şeniz

kalburabastı:roflol::roflol:

sevgili arkadaslarim bendeniz yaklasik 2,5kg vermis bulunuyorum gecen pazartesinden yani oruc basladigindan beri :) kg su an 94,6
sahurum: 2 dilim kizartilmis ekmek arasina krem peynir ve 1 dilim kasar
1,5litre su

2,5kg süperrr, tebriklerrralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende en yakın vakitte diyetisyene gidicem canım.

slm kızlar

Buğün sabah nefis bi kokuyla uyandım abim tost yapıodu ve ne yazıkki ben o tostu yedim.Çok büyük bir vicdan azabıyla 40'koşu bandında yürüdümm.

Ögle:
7 kaşık fasulye
1 kase cacık
5 kaşık makarna
1 kase çorba

Ara:

1 tane aktivia yoğurt
1 fincan türk kahvesi

en iyisini yaparsın meyracım en güzeli diyetisyenle sadece yağdan giden kayıp ben gitmeyip azalttım yediklerimi veremedim ama gittim her ay 4 kilo vercen diyo ben 5 kilo veriyorum 1800 kalorilik liste verdi bana benim listem çok azdı ona göre dediğimde bana eğer verseydin su ve kastan kaybederdin dedi boşuna eziyet etmişim vücuduma yani en güzeli tahillerine boyuna yaşına kilona bakarak verdiği liste bakalım sana kaç kalorilik verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…