Hiç merak etme ne kaası su ne kaası yağ-kas bilmem ne..ANI YAŞA yavriimm bayanssulusmilesahurda baya patates kızartması yedim ama hiç ekmek yemedim kızlar
akşamda tavuklu şehriye çorbası içicem ama yanında kendime tatlı izni verdim güllaç götürcem bu akşam:)
bu arada az önce tartıldım 95 ti keşke gerçekten öyle olsaydı ne kadarı su kaybıdır yaa çok merak ediom
Bugün babamı beyaz eşyacıya götürdüm,set üstü ocak,elektrik süpürgesi,rondo,aspiratör aldırdım zemuszemus Evi yenilioruz eşyalar eski kalmasın dedik yerimseniben Sonra da süpergenin hatrına trafı sildim süpürdüm..Ama daha temizlik işinin yarısı bile bitmedi mafoldumben Koskoca yaz tatilim heba oldu :umursamaz: Sen nasılsın başladın mı antibiyotiğe??Ağrın falan geçmiştir inşallah :Saruboceqlumunekankayizsmile
Hiç merak etme ne kaası su ne kaası yağ-kas bilmem ne..ANI YAŞA yavriimm bayanssulusmile
olumunekankayizsmile Öle diorum :jeyyar:tartıda gördüğümü bilerem diosunzemuszemuszemuszemus
ama bademcim ramazanda baskül çok yanıltıcı ben iki gün önce iftar öncesi 63.1 idim ertesi sabah 63.7 bu sabah ise 65.0 mafoldumben nedeeen yaaaaaa
MMmm ben cumadan bu yana tartılmadım,ben ne kaa oldum acep :uhm: Ben kendimce bir hesap yaptımdı aslında sempatiksalakcinni Gece 12de yatan yeme içmeye ara veren ben hep 8:30-9 arası tartıldım..Şimdi de 4 gibi su falan içiyorum 9 saat ilerisi 13 :lepi: -matematiğime hayranım zemuszemus- 13te tartıldığım kilom en doğru kilom olacak sanırım kaydirigubbakcemile3ama bademcim ramazanda baskül çok yanıltıcı ben iki gün önce iftar öncesi 63.1 idim ertesi sabah 63.7 bu sabah ise 65.0 mafoldumben nedeeen yaaaaaa
İş evlilik konuşmaya gelince ister istemez kırgınlık oluyor :çok üzgünüm: ama düzelir yani sıkıntı yok sadece üzülüyor insan :çok üzgünüm:
Yaşadığın şehir diğer olarak geçiyor nerde yaşıyorsun canım iyi bir diyetisyen varsa tabiki git senin için çok iyi olur Erzurumda diyetisyen namına birşey olmadığı için ben gidemiyorum mafoldumben
BEYZUSçum filmler inan çok güzeldi hele Eşrefpaşalılar...
İzlemeni isterim,sonrada görüşünü belirtirsin...
Tatlı deme bana..eşim oruç nedeniyle her akşam tatlı istiyor,zaten kendisi ve çocuklar birer tatlı canavarı..
Halim yaman,bildiğin gibi değil..Onlardan olmasa hiiç yüzüne bakmıycam o kadar iradeliyim yani..:roflol:.Ama gel görki aile saadeti naaparsın..:roflol:
MEsela bugünde kalburabastı yapıcam istiyorlar diye..:roflol:.
İki-üç günden beri kızım gözünde batma olduğunu ve çok rahatsız ettiğini söylüyor bugün saat 15:00 e randevu aldım..Bakalım ne olucak..
sevgili arkadaslarim bendeniz yaklasik 2,5kg vermis bulunuyorum gecen pazartesinden yani oruc basladigindan beri :) kg su an 94,6
sahurum: 2 dilim kizartilmis ekmek arasina krem peynir ve 1 dilim kasar
1,5litre su
merhaba arkadaşlar
günlerdir okuyorum sizi...bende kararlıyım bu kez kiloları vericem....sizleri görünce azim ettim....
böyle olmaz dedü bana diyetisyen hiç sebze yemiyom diye kızdı 6 kaşık sebze yiyeceksin 3 kaşıkta makarna bugur birini 1 yada 2 dilim ekmekle ve bol salata 1 köfte 2 ara öğünüm var 1i sade meyve biride süt +meyve veya sadece tatlı oda sütlü olmak kaydıyla patatesteki nişasta yüzünden pek önermiyoruz dedi ama şaşırıyor 3 -4 kere anca tatlı yedim ben hiç şeker girmiyor vicuduma çayda sütte kahvede yok tatlıda yemiyorum ama fazlaca meyve yiyorum sahurdada 4dilim ekmek peynir (tuzsuz )veya lor domates biber
hoşgeldin canım aramıza; bende meyraa.s Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?