Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızzzlllaaaarrr dişim ağırıyor yaaaa saat 5 gibi bir majezik içtim 1 saat geçti iftarda yemek yiyince yine azdı ağrısı napcam beeeen :'(

Kızzzlllaaaarrr dişim ağırıyor yaaaa saat 5 gibi bir majezik içtim 1 saat geçti iftarda yemek yiyince yine azdı ağrısı napcam beeeen :'(

canımm çook geçmiş olsun diş ağrısı öekmek çok zor bende de mevcut ( ama ben dişçiye gittim antibiyotik,gargara ve ağrı kesici verdi pazartesiye kadar iltihap bitip diş dolacak kaplama yenilenecek falan...şuan yapabileceğin en iyi şey ağrı kesici ama yarın ilk iş dişçiye gitmöeni öneririm tatlım..

şimdi de nescafe içiyorum aklıma Meruse geliyor her nescafe de bizim vazgeçilmezimiz de :asigim: meruseciğim sen de girersin umarım bu akşam..kızlar neredesiniz kimseler gelmedi daha?

iftarim: 1tabak ezogelin 2porsiyon ispanak(pirinciz ve 1kasik siviyag ile kavurdum sogani) sarmisakli yogu light cilek pudding birazdana su icmeye baslicam midem biraz dinlensin

iftarim: 1tabak ezogelin 2porsiyon ispanak(pirinciz ve 1kasik siviyag ile kavurdum sogani) sarmisakli yogu light cilek pudding birazdana su icmeye baslicam midem biraz dinlensin

eh valla supersin ben daldim yine ne varsa goturdum corba salata taos yapmistim sozde 1 tane yiyecektim 3tane yedim aaah ah kilo almadan kapatirsam ramazani iyi birsey ama aldim gibi hissediyorum kendimimafoldumben

hepimiz hoşgeldik.çıtır hanımlar nasıl gidiyor.blackandwhite'ım benim de internet çok problem.bu yüzden çoğu kişiye cevap yazamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…