Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Carnivaleden haberi olan var mı acaba ya ???

Hiçbir açıklama yapmadan çıktı gitti ben çok merak ediyorum kendisini ne oldu acaba ...
Umarım tez zamanda geri gelir.

merhaba arkadaslarim..nasilsiniz? ben diyeti biraktimbu aralar ama yinededikkat etmeye calisiyorum tabi...suanda ..arkadaslar tr.izine gidicegim nasipse,ekimde,,ozamana kadar 10kilo vermek istiyorum ama verebilirmiyim bilemiyorum ya...nedesiniz verirmiyim acebbb

Carnivaleden haberi olan var mı acaba ya ???

Hiçbir açıklama yapmadan çıktı gitti ben çok merak ediyorum kendisini ne oldu acaba ...
Umarım tez zamanda geri gelir.

carnivalden haberim yok fazla tanimiyorumda zaten ben birde tombiisimi merak ettim bu ayin 14 ne kadar tatil yapip donecegini yazmisti oda kayipakannehir

merhaba maralca neden veremiyesinki bak masallah simdiye kadar nekadar guzel vermissin yine verirsin trkyedekilerini soyle bir soke et insallahakannehirbayanssulusmile

merhaba maralca neden veremiyesinki bak masallah simdiye kadar nekadar guzel vermissin yine verirsin trkyedekilerini soyle bir soke et insallahakannehirbayanssulusmile

sagol canim..insallah ya ,,hepberaber veririrz bu kilolari.....simdi araya ramazan girdi valla insanin cani herbirsey istiyor..benim bir ay misafirim vardi yatili yengemler ve yengemin 4 cocugu var ama 47 kilo,,yigiyor yigiyor hic kilo almiyor ona bakip bakip sinirlerim bozuldu valla...ohaoldumsmile

aaah ah oyleleri yokmu dovesim geliyorkötükedihüsoklava:ben iki cocuk dogurdum on nere arka nere belirsiz dagildim gittim doguruppta manken gibi kalanlar birdi istedigini yiyebilenler.aman neyse sen simdiye kadar nasil verdin neler yaptin?

aaah ah oyleleri yokmu dovesim geliyorkötükedihüsoklava:ben iki cocuk dogurdum on nere arka nere belirsiz dagildim gittim doguruppta manken gibi kalanlar birdi istedigini yiyebilenler.aman neyse sen simdiye kadar nasil verdin neler yaptin?

al benden de okadar canım..sinir oluyorum öyle yeyip yeyip zayıf kalanlara kötükedihüso

valla canim ,ben cok zor kilo veren biriyim ,su icsem yariyor diyenlerdenim yaniimafoldumben,ama haftanin 4 günü felan yürüdüm birer saat,ve cok az yedim,ama simdilerde yürümeyide biraktim malum misafirlerim vardi felan derken cikamadim pek yürüyüse...simdilerde diyeti biraktim ama lahana corbasina baslamak istiyorum ayin 20 sinde..bakalim...

mafoldumben
al benden de okadar canım..sinir oluyorum öyle yeyip yeyip zayıf kalanlara kötükedihüso

bir gelse soyle zayiflayip basardigimiz gun oh be deyipte rahat uyku cekecegimiz gunler ne guzel olur yatiyorum kalkiyorum kabus bu kilolar ruyalarima bile giriyor kiz sorma trkiye gitmis oluyorum her defasinda tan=biki kiloluyum yine nasil uzuluyorum nasil yine sisman kaldim aralarinda diye dusun yani nekadar etkiliyor hayatimi:1no2:aglamak geliyor icimde oooff off:çok üzgünüm:

ben de hayal ediyorum canım hep o güzel günleri ama gelecek illa ki gelecek..biz istediğimiz için gelecek..ama bugünlerde biraz umudumuzu kaybetmemiz doğal ramazan dolayısı ile kilo almadan geçirelim ramazanı yeter gibi.sonra tam gaz devam inşallah :Saruboceq: çünkü ben ramazanda spor hiç yapamıyorum mafoldumben

bende hic yapmiyorum inan evin isi cocuklardi derken aksam yemektan sonra bitiyorum artik kolumu kaldiracak gucum kalmiyor hayirlisiyla gecseydi mubarek ramazan insallah tam gaz dedigin gibi devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…