- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Sağol ablacım sabahtan beri karanfil çiğnniyorum zaten ama şimdi biraz hafifledi çok zonklmıyor ağrımadan uykuya dalabilirsem tam süper olacak sempatiksalakcinni
hepimiz hoşgeldik.çıtır hanımlar nasıl gidiyor.blackandwhite'ım benim de internet çok problem.bu yüzden çoğu kişiye cevap yazamıyorum..
Carnivaleden haberi olan var mı acaba ya ???
Hiçbir açıklama yapmadan çıktı gitti ben çok merak ediyorum kendisini ne oldu acaba ...
Umarım tez zamanda geri gelir.
slm citirlar ben geldim.siyahimbeyazim duydum canim sesini ama anca gelebildim varmi banada bir kupa nescafe?
merhaba arkadaslarim..nasilsiniz? ben diyeti biraktimbu aralar ama yinededikkat etmeye calisiyorum tabi...suanda ..arkadaslar tr.izine gidicegim nasipse,ekimde,,ozamana kadar 10kilo vermek istiyorum ama verebilirmiyim bilemiyorum ya...nedesiniz verirmiyim acebbb
eveeeeeeeeeetttt sana her zaman ama her zaman olur nescafem canım benim yanında da ben olurum :1hug::içelim: hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktan
merhaba maralca neden veremiyesinki bak masallah simdiye kadar nekadar guzel vermissin yine verirsin trkyedekilerini soyle bir soke et insallahakannehirbayanssulusmile
sagol canim..insallah ya ,,hepberaber veririrz bu kilolari.....simdi araya ramazan girdi valla insanin cani herbirsey istiyor..benim bir ay misafirim vardi yatili yengemler ve yengemin 4 cocugu var ama 47 kilo,,yigiyor yigiyor hic kilo almiyor ona bakip bakip sinirlerim bozuldu valla...ohaoldumsmile
aaah ah oyleleri yokmu dovesim geliyorkötükedihüsoklava:ben iki cocuk dogurdum on nere arka nere belirsiz dagildim gittim doguruppta manken gibi kalanlar birdi istedigini yiyebilenler.aman neyse sen simdiye kadar nasil verdin neler yaptin?
aaah ah oyleleri yokmu dovesim geliyorkötükedihüsoklava:ben iki cocuk dogurdum on nere arka nere belirsiz dagildim gittim doguruppta manken gibi kalanlar birdi istedigini yiyebilenler.aman neyse sen simdiye kadar nasil verdin neler yaptin?
Carnivale demişti ben giremiycem bi süre diyeCarnivaleden haberi olan var mı acaba ya ???
Hiçbir açıklama yapmadan çıktı gitti ben çok merak ediyorum kendisini ne oldu acaba ...
Umarım tez zamanda geri gelir.
al benden de okadar canım..sinir oluyorum öyle yeyip yeyip zayıf kalanlara kötükedihüso
Carnivale demişti ben giremiycem bi süre diye
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-3872.html#post14455234
Carnivale demişti ben giremiycem bi süre diye
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-3872.html#post14455234
mafoldumben
bir gelse soyle zayiflayip basardigimiz gun oh be deyipte rahat uyku cekecegimiz gunler ne guzel olur yatiyorum kalkiyorum kabus bu kilolar ruyalarima bile giriyor kiz sorma trkiye gitmis oluyorum her defasinda tan=biki kiloluyum yine nasil uzuluyorum nasil yine sisman kaldim aralarinda diye dusun yani nekadar etkiliyor hayatimi:1no2:aglamak geliyor icimde oooff off:çok üzgünüm:
ben de hayal ediyorum canım hep o güzel günleri ama gelecek illa ki gelecek..biz istediğimiz için gelecek..ama bugünlerde biraz umudumuzu kaybetmemiz doğal ramazan dolayısı ile kilo almadan geçirelim ramazanı yeter gibi.sonra tam gaz devam inşallah :Saruboceq: çünkü ben ramazanda spor hiç yapamıyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?