HERKESE İYİ GECELER.......Çok iyi olur canım.....Birde halden anlayan tatlı bir insansa diyetisyen çok başarılı olacağına eminim....kızlar bende yakın bir vakitte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. kilo verme çabalarımın sonuçları, diyetisyen eşliğinde daha iyi olacak gibime geliyor.
bakalım hayırlısı.
Haklısın aile saadetini tehlikeye atmamak lazım.BEYZUSçum filmler inan çok güzeldi hele Eşrefpaşalılar...
İzlemeni isterim,sonrada görüşünü belirtirsin...
Tatlı deme bana..eşim oruç nedeniyle her akşam tatlı istiyor,zaten kendisi ve çocuklar birer tatlı canavarı..
Halim yaman,bildiğin gibi değil..Onlardan olmasa hiiç yüzüne bakmıycam o kadar iradeliyim yani..:roflol:.Ama gel görki aile saadeti naaparsın..:roflol:
MEsela bugünde kalburabastı yapıcam istiyorlar diye..:roflol:.
Kalburabastı yapacak birde ....Ayyyy bayılazaaaam şimdi....Bende isterem....
Geçmiş olsun canım.Umarım önemli bir şey değildir.Çok sıcak ve terden dolayı hassaslaşmıştır belki....İki-üç günden beri kızım gözünde batma olduğunu ve çok rahatsız ettiğini söylüyor bugün saat 15:00 e randevu aldım..Bakalım ne olucak..
Tebrik ederim canım.Maaşallah....sevgili arkadaslarim bendeniz yaklasik 2,5kg vermis bulunuyorum gecen pazartesinden yani oruc basladigindan beri :) kg su an 94,6
sahurum: 2 dilim kizartilmis ekmek arasina krem peynir ve 1 dilim kasar
1,5litre su
Baharcım bende irmikli bir tarif var..Bu tarifi ilk deniycem dün gazetede görünce çok yapmak istedim...Nasıl olur bilmiyorum garanti veremem..
TARÇINLI KALBURABASTI
1 paket margarin
3 su bardağı un
1 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 adet limon kabuğu rendesi
1 paket kabartma tozu.
İçine ceviz ama evde yok ben kullanmıycam..:))
ŞERBETİ İÇİN
2,5 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2,5 SU BARDAĞI SU
1/4 LİMON SUYU
1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN ben tarçınıda eklemeyi düşünmüyorum çünkü o zaman limonun aromasını yok eder..Limon yerine tarçın olabilir ama...
Hey Allahım üşenmemiş birde tarif veriyor.Yoldan çıkmak üzereyim.....
KArbonatmı..?? Bende hint yağı deniycem...
Tebrikler canım.Allah devamını nasip etsin kolaylıkla ver kiloları inşallah....kızlar nasılsınız bugün itibari ile 113.7 kiloyum yani başlarken 117 kiloydum buraya ticker yaptıktan sonra yine kilo almıştım bu arlar çok dikkat ettim ve 113.7 oldum cum bende bildirim hakkı kazandım bu arada tickeri nasıl değiştirebilirim
merhaba arkadaşlar
günlerdir okuyorum sizi...bende kararlıyım bu kez kiloları vericem....sizleri görünce azim ettim....
En iyisi iftara yakın tartılmak canım.Kendimizi aldatmak gibi gelebilir ama morale de ihtiyacımız var değilmi....En azından ramazan boyunca böyle yapmalı.öyle sürekli oynuyor ben iftardan sonra tartılıyorum bir bakıyorum 97 şimdi 95 bende her öğlen tartılmayı düşünüyorum aynı saatte çok degişiklik olmaz diebilmiyorumkismile
Çok yağlı bir tost değilse üzülme bence;çünkü sonrası gayet iyi devam etmiş.Sporda yapmışsın.Daha ne olsun....slm kızlar
Buğün sabah nefis bi kokuyla uyandım abim tost yapıodu ve ne yazıkki ben o tostu yedim.Çok büyük bir vicdan azabıyla 40'koşu bandında yürüdümm.
Ögle:
7 kaşık fasulye
1 kase cacık
5 kaşık makarna
1 kase çorba
Ara:
1 tane aktivia yoğurt
1 fincan türk kahvesi
Ramazan diye çok gelmiştir.Birden yiyoruz ve mide doluyor aniden ve fazla yedik hissine kapılıyoruz.Bence çok yememişsin ve zararlı bir şeyler de yok menünde...ben çok yedimklava: offfff
5 kaşık çorba
5 tane ızgara köfte
1 kaşık pilav
1 kase cacık
2 tane hurma
Bravo Zalimiciğim.Kıvırdın sen bu işi maaşallah....taze fasulye 6kaşık
bulgur 3kaşık
yogurt 3kaşık
1dilim ekmek
Hoşbuldum Zeynepciğim.......Tek ablayla yürümez bizim topik en az iki abla lazım dedim ve hasretinizede fazla dayanamadım geldim işte.İşin doğrusu sizleri özledim canlarım benim....hep tek başıma kalıyorum.Beyzusum dönmüşsün.hoş geldin birtanem..
Geçmiş olsun canım.Umarım şu anda çok daha iyisindir....Sağol ablacım sabahtan beri karanfil çiğnniyorum zaten ama şimdi biraz hafifledi çok zonklmıyor ağrımadan uykuya dalabilirsem tam süper olacak sempatiksalakcinni
Bende merak ediyorum...Çok ta iyi kilo veriyordu;umarım devam ediyordur.Carnivaleden haberi olan var mı acaba ya ???
Hiçbir açıklama yapmadan çıktı gitti ben çok merak ediyorum kendisini ne oldu acaba ...
Umarım tez zamanda geri gelir.
Birde TURSARİ yi merak ediyorum.O da yok ortalarda...Özledim....
sagol canim..insallah ya ,,hepberaber veririrz bu kilolari.....simdi araya ramazan girdi valla insanin cani herbirsey istiyor..benim bir ay misafirim vardi yatili yengemler ve yengemin 4 cocugu var ama 47 kilo,,yigiyor yigiyor hic kilo almiyor ona bakip bakip sinirlerim bozuldu valla...ohaoldumsmile
Bir ay misafirmi ağırladın canım sen ya...Allah kolaylığını vermiştir;gerçi insan sevdiklerini ağırlarken ağır gelmiyor......
Yeyipte kilo almayanlar işte hayatta tek kıskandığım insanlar.Allahım keşke bizde öyle olsak......
Son düzenleme: