Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende yakın bir vakitte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. kilo verme çabalarımın sonuçları, diyetisyen eşliğinde daha iyi olacak gibime geliyor.

bakalım hayırlısı.
HERKESE İYİ GECELER.......Çok iyi olur canım.....Birde halden anlayan tatlı bir insansa diyetisyen çok başarılı olacağına eminim.... Haklısın aile saadetini tehlikeye atmamak lazım.
Kalburabastı yapacak birde ....Ayyyy bayılazaaaam şimdi....Bende isterem....

İki-üç günden beri kızım gözünde batma olduğunu ve çok rahatsız ettiğini söylüyor bugün saat 15:00 e randevu aldım..Bakalım ne olucak..
Geçmiş olsun canım.Umarım önemli bir şey değildir.Çok sıcak ve terden dolayı hassaslaşmıştır belki....

sevgili arkadaslarim bendeniz yaklasik 2,5kg vermis bulunuyorum gecen pazartesinden yani oruc basladigindan beri :) kg su an 94,6
sahurum: 2 dilim kizartilmis ekmek arasina krem peynir ve 1 dilim kasar
1,5litre su
Tebrik ederim canım.Maaşallah....
Tebrikler canım.Allah devamını nasip etsin kolaylıkla ver kiloları inşallah....
merhaba arkadaşlar
günlerdir okuyorum sizi...bende kararlıyım bu kez kiloları vericem....sizleri görünce azim ettim....

öyle sürekli oynuyor ben iftardan sonra tartılıyorum bir bakıyorum 97 şimdi 95 bende her öğlen tartılmayı düşünüyorum aynı saatte çok degişiklik olmaz diebilmiyorumkismile
En iyisi iftara yakın tartılmak canım.Kendimizi aldatmak gibi gelebilir ama morale de ihtiyacımız var değilmi....En azından ramazan boyunca böyle yapmalı. Çok yağlı bir tost değilse üzülme bence;çünkü sonrası gayet iyi devam etmiş.Sporda yapmışsın.Daha ne olsun....
ben çok yedim klava: offfff
5 kaşık çorba
5 tane ızgara köfte
1 kaşık pilav
1 kase cacık
2 tane hurma
Ramazan diye çok gelmiştir.Birden yiyoruz ve mide doluyor aniden ve fazla yedik hissine kapılıyoruz.Bence çok yememişsin ve zararlı bir şeyler de yok menünde...
taze fasulye 6kaşık
bulgur 3kaşık
yogurt 3kaşık
1dilim ekmek
Bravo Zalimiciğim.Kıvırdın sen bu işi maaşallah....
hep tek başıma kalıyorum.Beyzusum dönmüşsün.hoş geldin birtanem..
Hoşbuldum Zeynepciğim.......Tek ablayla yürümez bizim topik en az iki abla lazım dedim ve hasretinizede fazla dayanamadım geldim işte.İşin doğrusu sizleri özledim canlarım benim....
Sağol ablacım sabahtan beri karanfil çiğnniyorum zaten ama şimdi biraz hafifledi çok zonklmıyor ağrımadan uykuya dalabilirsem tam süper olacak sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun canım.Umarım şu anda çok daha iyisindir....
Carnivaleden haberi olan var mı acaba ya ???

Hiçbir açıklama yapmadan çıktı gitti ben çok merak ediyorum kendisini ne oldu acaba ...
Umarım tez zamanda geri gelir.
Bende merak ediyorum...Çok ta iyi kilo veriyordu;umarım devam ediyordur.
Birde TURSARİ yi merak ediyorum.O da yok ortalarda...Özledim....

Bir ay misafirmi ağırladın canım sen ya...Allah kolaylığını vermiştir;gerçi insan sevdiklerini ağırlarken ağır gelmiyor......
Yeyipte kilo almayanlar işte hayatta tek kıskandığım insanlar.Allahım keşke bizde öyle olsak......

Son düzenleme:
beyzus hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan inşallah dediğin gibi fazla değildir yediklerim ve bana kilo olarak geri dönmez çok korkuyorum çünkü ben zaten çok zor kilo veriyorum :çok üzgünüm:

ayy kızlar selaaam
ay çok uykum var, hiç enerjim kalmadı, misafir vardı akşam ondan hiç gelemedim yeni gittiler. hemen uyumak istiyorum, çünkü gözlerim kapanıyo, yarın görüşürüz canlarımm öpüyorumŞenizmirmirmirmir

beyzus hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan inşallah dediğin gibi fazla değildir yediklerim ve bana kilo olarak geri dönmez çok korkuyorum çünkü ben zaten çok zor kilo veriyorum :çok üzgünüm:

Hoşbuldum canım.....
Fazla değil emin ol.....Stres yapma...Stres kilo vermemizi engelliyor....
Bende zor veriyorum kiloyu.İlk başladığımda iyi gidiyor.Sonra azalıyor ve çok sıkı diyet yapsamda veremediğim günler geliyor arkasından.Tamda bu zamanlarda sabırlı olup daha fazla sporla desteklememiz lazım biliyorum ama sabredemiyorum ve diyeti bozuyorum...Hoooop başa sarıyorum tekrardan ....Yoruldum artık.Yinede başka elem keder vermesin Rabbim buna da şükür.

aynen beyzuscuğum benim dururmum da farklı değil ki okadar zor verdim de 19 kilo..bırakınca 3-4 ayda aldım 11 kilosunu geri (

diyetisyen önerisi beyzuşum:kedi:artık yapabiliyorum derken gazın yemek arasında fazla su içmekten olduğunu öğrendim ve kabızlığında

tam sizlere mesj yazarken komşumla kızı geldiler.arabayka köye su doldurmaya gittik.sonra tepedeki çay bahçesinde oturup koruk suyu içip altınoluğu seyrettik.muheşemdiiiimutlaka buraya gelmeğe çalışın.

hepimiz hosbulduk zeynep ablam senin intrnet benide sevmiyor galiba hic cevabin gelmiyor:çok üzgünüm:

aşkkolsun merusem..ben bazan burda çıldırıyorum.sadece okuyorum.gece ikiden sonra biraz hızlanıyor ve bağlanıyor.daha eski olan bilir bu konudaki şikayetlerimi.
geçen Beyzusuma özel mesaj yazdım.bir türlü gönderemedim.en sonunda kapattım..cevap tuşuna basıyorum.yarıya kadar yeşil yanıp,orda kalıyor..CADIARZU

tam işte bağlantı oldu dedim.herkeslerrr gitmişşşşşşşş.
nan aşkolsunn size.
kızlar gittigidiyordan terletici kemer aldım.o kadar uydurukkii terletmiyor.ne kadar kandırıkçı bunlarr.
Beyzusum aslan kankam.ohh çok şükür geldi.kendimi çokk iyi hissediyorum.gerçi bizim çıtırlarr çok nazik ve saygılı.amma ben kendimi çok yaşlı hissediyorum..

merhaba arkadaşlar
günlerdir okuyorum sizi...bende kararlıyım bu kez kiloları vericem....sizleri görünce azim ettim....

Hoşgeldin aramıza...a.s.Çook sevindim,bende İzmirde bir tek şişko ben ve zalimiyiz sanıyordum..:)))

Film izlemeyi çok seviyorsun anladığım kadarıyla,ben de çok severim severdimm boshayallersmile Düşündüm de bu yaz sadece "yüreğine sor"u izledim bilmiyorumkismile Yazık bana yyaaw..:kedi:

Evet bademcim çok severim film izlemeyi..Tiyatroyuda çok severim ama bayağı oldu gitmeyeli...

Senin okul ne zaman açılıyor..?

Isırgan iyi diyorlar da nerden bulcam ki anneme diyim memleketten gelirken toplasın getirsin bizim memlekette heryer ısırgan aklinialirimsmile papatya yok ama olsun ısırgan yeter herhalde sempatiksalakcinni

Baharcım papatya aktarda vardır kesin..

Sadece okumayla bite 2 kilo gitmiş oh oh sositososito Bir de yazsan ouououu sırnaşık şey Şu sitede kimse zayıf olmak istemiy zati,balık etlilik bil kâfi nedense kaydirigubbakcemile3

Taş çatlasa balık etli oluruz heralde..:))) O yüzden kimsenin gözü sıfır bedende diil,ne kaddann tok gözlüyüz..:))))

tam sizlere mesj yazarken komşumla kızı geldiler.arabayka köye su doldurmaya gittik.sonra tepedeki çay bahçesinde oturup koruk suyu içip altınoluğu seyrettik.muheşemdiiiimutlaka buraya gelmeğe çalışın.

Ne güzel anlatmışsın canım çekti inan..En iyisi topikçe anlaşıp hep beraber gelelim sizin tepeye ne güzel bir ortam olur...
Bu kadar çok şeyi sanalde paylaşıyoruz reelde kimbilir neler paylaşırız...

Çok üzüldüm şimdi, demek BEYZUS yokken kendini yanlız hissediyordun...:dilcikar:

Olsun hiiç önemli diil,kıskanmadımı hiiç..:roflol:.

BEYZUSSS yakaladım seni...Saçlarını altın sarısımı yapıcan.?? :))))))

Kızımı göz doktoruna götürdüm..Enfeksiyon başlangıcı imiş,batmanın nedeni ondan kaynaklanıyormuş...

Steril göz damlası ve jel verdi...Ama damlatmak mesele,gözlerini açşa hallolcakta..:))))

BEYZUSSS yakaladım seni...Saçlarını altın sarısımı yapıcan.?? :))))))
Zaten sarı canım ama küllü sarı.....Kimsecikler yoktu topikte ne yapayım takılıyordum orda bura......Sahipsiz kaldım bacıııııımmmm.....
Kızımı göz doktoruna götürdüm..Enfeksiyon başlangıcı imiş,batmanın nedeni ondan kaynaklanıyormuş...

Steril göz damlası ve jel verdi...Ama damlatmak mesele,gözlerini açşa hallolcakta..:))))

Geçmiş olsun canım.
Az önce tv de haberlerin tekrarını izlerken gördüm İstanbulda göz enfeksiyonu yayılıyormuş.Demek ki İzmir de nasibini almış...
Canım;Dr mutlaka söylemiştir ama yine de söylemeden edemeyeceğim:Kızın yüzünü silerken 2 havlu kullansın.Sol ve sağ tarafı ayrı ayrı havlularla silsin ve bunları birbirine karıştırmasın....Gözler birbirini enfekte etmeğe devam ediyor havlu aracılığı ile.Biri iyileşmişken diğerinden tekrar enfeksiyon alabiliyor.Uygulama zor gelebilir ama sağlıklısı bu....İnşallah kısa zamanda geçer....

Bilgilerin için çok sağol canım....Muhtemelen uygular çünkü canı çok tatlı...yada zorla uygulattırırım...Kötü ve şişko anne...:))))

İstanbuldaki salgını bende izlemiştim...Demekki İzmire geldi..

BEYZUSçum iyi uykular,tatlı rüyalar...

Bu tabire şaka bile olsa katılmıyorum.Ne kadar sevgi dolu ve bir o kadar da beyni donanımlı bir anne olduğunu biliyorum....

YENACIĞIM;
Diyeti bırakıp löp löp yutarken çok iyiyim de ,kilolar tavan yapıp diyete girme telaşı başlayınca kendimi çok kötü hissediyorum.Doğal tabii böyle olmasıda ben biraz aceleciyim,kaba tabirle koca lazım o da bu gece lazım diyorum galiba bu da telaşımı arttırıyor. (Bu arada seni psikyatris olarak kullanıp içimi döküyorum çaktırma.Faturayı sonradan gönderirsin canım.)

Ben kilo aldıkça eşim telaşlanıyor.Bunu hissettikçe ben daha da bunalıyorum....Allahtan bu konuda zariftir hep hasta olacaksın ,tansiyonun artacak gibi laflar eder ama ben içimde bu lafları türkçeye çeviririm.

Bak bu gece ne oldu;teravihten çıktık bir obez adam motosiklete binmiş camii bahçesinden geçiyor. '''Bu ne şimdi ya ne şaçmalık.Her yere motorla gidiyor hiç yürümüyor galiba baksana davul gibi şişmiş'' dedim;ama adam çooook şişmandı.
Benim yüzü güllere gelesice kocam ne dese beğenirsin.''ÖYLE SÖYLEME CANIM BELKİ SANADA ÖYLE SÖYLÜYORLARDIR'''
ÜÜÜÜÜHHHÜÜÜÜÜÜÜ Ağlamak istiyorum......delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Oh sana anlatmak biraz rahatlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…