bademcan sukur kavusturana:1hug:
Kızımı göz doktoruna götürdüm..Enfeksiyon başlangıcı imiş,batmanın nedeni ondan kaynaklanıyormuş...
Steril göz damlası ve jel verdi...Ama damlatmak mesele,gözlerini açşa hallolcakta..:))))
günaydın kızlar... uzun zamandır yazamıyorum...ama yazdıklarınızı takip ediyorum. bu oruç bozdu beni. çok halsizim. çok susuyorum. çünkü gün içinde sürekli dışarı çıkmak zorunda olduğum için çok terliyorum fena yani. geçen gün resmen su komasına girdim. allah hepimize kolaylık versin. öpüyorum hepinizi.
selam kızlarrrrr.bendede gereksiz bir sürü kilo var yaaa((( 3,5 ay sonra evleniyorum.insilün direncim yüksek ,diğer değerlerimde yüksek troidden dolayı.ben ne yapacağım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.geçen ay tedavıye başladım 1 ayda 7 kg verdim ama 3,5 ayda daha kaç kg verebilirimmm (((
Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür üyeyim fakat forum o kadar kapsamlı ve zengin içerikliki hala ne nerde çok iyi anlayabilmiş değilim :)
Malesef bende 90 kilo üzeriyim, 4 yıl süren kısırlık tedavisi ve akabinde 2 sezeryan doğum ile kilolarıma kilo katıp, tosun gibi oldum masallah.. benimde hayatım başarısızlıklarla dolu diyet denemeleriyle gecti her deneme direncimide kırıp gecti maalesef..
Yaklaşık 3 ay önce spor beraberinde hafif bir diyetle 7 kilo kadar verdim ve devam ediyorum, yaz döneminde spora ara verme durumunda kaldım.. bu zaman diliminde de haftada 2-3 gün yürüyüş yapar egrersizden uzak kalmam diyordum fakat öyle olmadı arkadaşlar, sol topuğumda beni oldukça rahatsız eden bir ağrı oluştu, yürüyüşü bırakmama rağmen halen sızlama var.. fazla kilolarla yürüyüş yapılmaması gerektiğini duymuştum demek sadece duymak değil dinlemekte gerekiyormuş ( korkudan Dr. a gidemedim, kesin kilolarıma laf edecek)
Artık burada sizlerleyim inşallah, motivasyon konusunda üzerine tanımıyorum buradaki paylaşımların..
Hepinize selamlar, saygılar ve başarılar..sengözlerimebaksanab
Boyum 170 ,kilom 107 ,yaşım 31(((( işim çok zor çokkkk
Hoşbuldum badem, teşekkür ederim :)
Fazla kilolu insanlar spor yapmalı evet ama.. yürüyüşte, zaten fazla kilodan yorulmuş, bizleri taşımaktan usanmış ve yanlış olmasın ama, her 1 kiloyu 10 kilo etkisiyle taşıyan şu ayacıklarımız ne yapsın garibanlar :)
Tabi bu, kilosu 3-5 kilo fazla olanlar için gecerli değil, benim gibi 30 dan fazla ağırlığı olanlar için gecerli.
Anneme de doktoru, bu fazlalıkla sakın yürüme.. seni fizik tedavi bile kurtaramaz demişti. Sanırım bizler için en uygunu bisiklet ve aeriobik hareketleri..
zeynep abla hakikattende sizin oralarıda muhteşem özellikle suyu geçen hafta nazı dra getirdik edremite çeşmeden eğilipte su içmeyi özlemişim buz gbiydi tertemiz biz maalese f 3 senedir çeşmeden su içemioruz .altınoluğa 12 sene önce balayı için gelmiştim diyeceksinki neden altınoluk çünki ben aynı eve gelin gelmiştim evde 30 kişi misafir vardı bende antalyaya bodruma gitsem 3 günde döneceğim en iyisi yakın bir yerde daha uzun kalaım diye düşündüm 20 gün kalmıştık çok güzeldi.tam sizlere mesj yazarken komşumla kızı geldiler.arabayka köye su doldurmaya gittik.sonra tepedeki çay bahçesinde oturup koruk suyu içip altınoluğu seyrettik.muheşemdiiiimutlaka buraya gelmeğe çalışın.
selam canım ama naz kucağımdaydı iki dakika bakıp çıktım görmedim canım yazını genelde naz kucağımda oluyor yazdırmıyor okuyup çıkıyorumSadece derin ablam varmışş..slmlaRR derin abla!!
:bbo: AAhh ben dizlerime ayacıklarıma ne eziyetler ettim 30 kilo fazlalıkla bir bilsenn kaydirigubbakcemile3 Sağolsunlar koyvermediler kendilerini;ama daha eziyet etmicem onlaraa gram fazlalık yüklemicem :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?