Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bademcan sukur kavusturana:1hug:

merusCAN dün tam sana mesaj yazarken bilgisayar kilitlendi yazmdaı bir şey ben de kapatmak zorunda kaldım daha yazamadım :sinifsinif: Evde inşaat işi bitti sayılır ve biz temizliğe başladık :sinifsinif: Hani seviniyorum da;ama zorlanıyoruz açıkcası..Dün kalan üç halıyı yıkadık ve halı yıkama faslı bitti,badana fayanslar,kapı pencere ve yerleştirme kaldı, o kaaacık sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

Kızımı göz doktoruna götürdüm..Enfeksiyon başlangıcı imiş,batmanın nedeni ondan kaynaklanıyormuş...

Steril göz damlası ve jel verdi...Ama damlatmak mesele,gözlerini açşa hallolcakta..:))))

Geçmiş olsun çıtır YENAm a.s. Bizim okul 20 Eylülde açılıyornmuş;sonrası dersler,staj,kps kursu falann kafamçokkarıştı

günaydın kızlar... uzun zamandır yazamıyorum...ama yazdıklarınızı takip ediyorum. bu oruç bozdu beni. çok halsizim. çok susuyorum. çünkü gün içinde sürekli dışarı çıkmak zorunda olduğum için çok terliyorum fena yani. geçen gün resmen su komasına girdim. allah hepimize kolaylık versin. öpüyorum hepinizi.

selam kızlarrrrr.bendede gereksiz bir sürü kilo var yaaa ((( 3,5 ay sonra evleniyorum.insilün direncim yüksek ,diğer değerlerimde yüksek troidden dolayı.ben ne yapacağım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.geçen ay tedavıye başladım 1 ayda 7 kg verdim ama 3,5 ayda daha kaç kg verebilirimmm (((

GünaydınlaRR Ben evden dışarı pek çıkmıyorum;ama ben de her gün su komasına giriyorum..İftara yakın tüm iç organlarımın yanıp kavrulduğunu hissediyorum sankii..Hani 30 gün yemesen mühim değil de susuzluk zorluyor hakket.. kafamçokkarıştı

Slm izmirlimm Ayda 7 kilo En kötü ihtimal bi 15 kiloverirsin;ama tabi kaç kilosun,boyun kaç,yaşın??CADIARZU

Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür üyeyim fakat forum o kadar kapsamlı ve zengin içerikliki hala ne nerde çok iyi anlayabilmiş değilim :)

Malesef bende 90 kilo üzeriyim, 4 yıl süren kısırlık tedavisi ve akabinde 2 sezeryan doğum ile kilolarıma kilo katıp, tosun gibi oldum masallah.. benimde hayatım başarısızlıklarla dolu diyet denemeleriyle gecti her deneme direncimide kırıp gecti maalesef..

Yaklaşık 3 ay önce spor beraberinde hafif bir diyetle 7 kilo kadar verdim ve devam ediyorum, yaz döneminde spora ara verme durumunda kaldım.. bu zaman diliminde de haftada 2-3 gün yürüyüş yapar egrersizden uzak kalmam diyordum fakat öyle olmadı arkadaşlar, sol topuğumda beni oldukça rahatsız eden bir ağrı oluştu, yürüyüşü bırakmama rağmen halen sızlama var.. fazla kilolarla yürüyüş yapılmaması gerektiğini duymuştum demek sadece duymak değil dinlemekte gerekiyormuş ( korkudan Dr. a gidemedim, kesin kilolarıma laf edecek)

Artık burada sizlerleyim inşallah, motivasyon konusunda üzerine tanımıyorum buradaki paylaşımların..

Hepinize selamlar, saygılar ve başarılar..sengözlerimebaksanab

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Fazla kilolu insanların yapabileceği en güzel spor yürüyüş değil mi yyaaw,nasıl yürüyüş yapmamak gerek..Kime inancaz biz,nasıl kilo vercez CADIARZU

Hoşbuldum badem, teşekkür ederim :)

Fazla kilolu insanlar spor yapmalı evet ama.. yürüyüşte, zaten fazla kilodan yorulmuş, bizleri taşımaktan usanmış ve yanlış olmasın ama, her 1 kiloyu 10 kilo etkisiyle taşıyan şu ayacıklarımız ne yapsın garibanlar :)

Tabi bu, kilosu 3-5 kilo fazla olanlar için gecerli değil, benim gibi 30 dan fazla ağırlığı olanlar için gecerli.

Anneme de doktoru, bu fazlalıkla sakın yürüme.. seni fizik tedavi bile kurtaramaz demişti. Sanırım bizler için en uygunu bisiklet ve aeriobik hareketleri..

:bbo: AAhh ben dizlerime ayacıklarıma ne eziyetler ettim 30 kilo fazlalıkla bir bilsenn kaydirigubbakcemile3 Sağolsunlar koyvermediler kendilerini;ama daha eziyet etmicem onlaraa gram fazlalık yüklemicem :Saruboceq::Saruboceq:

Yaşında etkisi olabilir tabi, seni bilemem ama ben 36 yaşındayım yerimseniben, eskiden benide etkilemezdi yürümeyi severim ve kiloma rağmende oldukça tempolu yürüyebilirim.. ama şimdi böyle oldu, sanırım gençliğimde yaptığım şu fazlalıkla yürüme hatasının acıları çıkıyor, sırf bu yüzden spor yapmam engellenirse çok üzülücem.. umarım fazla gec kalmamışımdır.. aman sizlerde dikkat edin, gençlikte insan kendine çok güveniyor.. Fazla kilolarla lütfen yürümeyin.

Günaydın Kızlar

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz...

Diş ağrımdan ötürü dün gece kalktığım sahurda hiçbirşey yemeden tekrar uyudum oruç tutmadım bugün. sabah baskülü görmüşken tartılayım dedim 120 kg. Allahtan hala 120 deyim inşalllaaahhh ramazan içinde artmaz bu kilo ama kilo verebilirmiyim bilmiyorum açıkçası ... İftar topunu duyunca neye saldıracağımı şaşırıyorum hala neyse stres yapmamak lazım o zaman kilo verilmiyor. Yavaşşşş yavaş ramazandan sonra son sürat kilo vermeye devam edeceğiz artıkın sporumuzla beraber =)

mrb kızlar.naıslsınız.
bana da doktorum yürüyüş önerdi.hareket mutlaka yap hatta 1 saat yürüyüş yeterli günde yediklerine de dikkat edersen dedi.ama en az 1 saat i tamamla dedi.
bak şimdi kafam karıştı.inşallah bişeycikler olmaz.kafamçokkarıştı

tam sizlere mesj yazarken komşumla kızı geldiler.arabayka köye su doldurmaya gittik.sonra tepedeki çay bahçesinde oturup koruk suyu içip altınoluğu seyrettik.muheşemdiiiimutlaka buraya gelmeğe çalışın.
zeynep abla hakikattende sizin oralarıda muhteşem özellikle suyu geçen hafta nazı dra getirdik edremite çeşmeden eğilipte su içmeyi özlemişim buz gbiydi tertemiz biz maalese f 3 senedir çeşmeden su içemioruz .altınoluğa 12 sene önce balayı için gelmiştim diyeceksinki neden altınoluk çünki ben aynı eve gelin gelmiştim evde 30 kişi misafir vardı bende antalyaya bodruma gitsem 3 günde döneceğim en iyisi yakın bir yerde daha uzun kalaım diye düşündüm 20 gün kalmıştık çok güzeldi.
Sadece derin ablam varmışş.. slmlaRR derin abla!!
selam canım ama naz kucağımdaydı iki dakika bakıp çıktım görmedim canım yazını genelde naz kucağımda oluyor yazdırmıyor okuyup çıkıyorum
:bbo: AAhh ben dizlerime ayacıklarıma ne eziyetler ettim 30 kilo fazlalıkla bir bilsenn kaydirigubbakcemile3 Sağolsunlar koyvermediler kendilerini;ama daha eziyet etmicem onlaraa gram fazlalık yüklemicem :Saruboceq::Saruboceq:

benim yine zamanında 50 kiloydu fazlalıklar ve o zamanlar yürüyüşe başlamıştım ve aşırı ayak bileği ağrısı ile yürüyüşü yarıda bırakmıştım yürüyemiyordum okadar canım yanıyordukii.....

bu arada ben daha düzelemedim ilaçlarımı alıyorum antibiyotıkte bitmez üzere ama aşırı öksürük var göğsümden hırıltı şeklinde geliyor çok berbatım orucum kaldı ona üzülüyorum

hepinize merhabalar çıtır adayları nasılsınız nasıl gidiyor diyet dün eşimle evlilik yıldönümümüzdü biraz fazla kaçırdık kaçırdık diyorum çünkü eşimde bana destek olmak için o da diyete girdi dün kutlama için pasta almış malesef ondan yedik ama kilomu korumuşum ekmek yemedim çünkü 3 yıl bitti 4 yıla girdik dışarı çıkmak istemedik çünkü dışardaki yemekler aklımızı başımızdan alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…