Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun 2 ay önce ben de diş kökündeki diş eti iltihabından bayağı çektim. 3 gün uyumadım. bence geciktirmeden doktora git. çünkü ben geciktirdim ve 3 gün diş ağrısı çektim. sonra da doktora git gel çilesi...

Canım benim çok geçmiş olsun dişçi yolu göründü mü bugün?

:bbo: AAhh ben dizlerime ayacıklarıma ne eziyetler ettim 30 kilo fazlalıkla bir bilsenn kaydirigubbakcemile3 Sağolsunlar koyvermediler kendilerini;ama daha eziyet etmicem onlaraa gram fazlalık yüklemicem :Saruboceq::Saruboceq:

Evet bende öyle ve öğrendim 30 kilo fazlası olan insalar senede ayak kemiklerine tam 1500 ton basıyorlarmış.

bu arada kime kilo bildirimi yapıcaz kızlar.
off bu ne sıcaktır ya.oturdugum yerde daraldım.öf pöf.akannehir

Evet canım ya çok sıcak...

selam kızlar benide alın aranıza size kendimi tanıtayım
doğumdan 122 kilo olarak çıktım.bebeğim şimdi 10 aylık bende 10 kilo verdim.10 gündür diyetteyim.4 kilo daha verdim nasıl oldu anlamadım ama
yediklerim
sabah 1 bardak süt
11:00'da 1 meyve
saat 14:00'de 1 kase yoğurt içine kepekli etimek
17:00'da 1 meyve
akşam iş dönüşü evde 1 kase çorba veya 2 bardak ayran
kısacası hiçbirşey yemiyo sayılırım.
çok sıkı diyetteyim

Aramıza hoşgeldin ve beben analı babalı,mutlu mesut büyüsün inş Ne zamandır böyle besleniyorsun,akannehirHiçbir şey yemiyor sayılmanın ötesinde hiçbir şey yemiyorsun lmaz: lmaz: Böyle bir diyete bünyen ne kadar katlanabilir,iradeni ne kaa koruyabilirsin ki :umursamaz:

Yavriim dişçiye git bence de vakit kaybetmeden günlerce diş ağrısı çekeceğine git kurtull olumunekankayizsmile Allah şifa versin :Saruboceq:

merhaba kızlar opuyorumnanaktan tombul kelebekim ihmal etmeden gir dişçiye diş ağrısı çok zor tatlım..ben bu hafta kilo aldım sanırım kendimi daha ağır hissediyorum ve spor da yapamıyorum zaten

Dişimin içi oyulmuş çürük yok gördüğüm kadarıyla ama zonkluyor ağrı kesiciyle geçiştiriyorum bir ara yine ağırmıştı 2 günde geçmişti sigortam olmadığı için şimdi dişçiye gidip dünyanın parasını dökemem :umursamaz: param yok ki zaten bilmiyorumkismile :sinifsinif: :1no2:

Posta çeki hesabımın kartını kaybetmişim 2 saattir delidana gibi dolanıyorum evin içinde bakmadığım yer çanta içi kalmadı çok sinirliyim çooookkk benneyaptımki geçen gün banka kartı aramaktan delirmiştim bugün ptt kartı aramaktan delirdim müşteri hizmetlerini arıyorum biz müşteri numaranızı göremiyoruz diyor kötükedihüso sanki biz salağız bilmiyoruz ekranda anamızın örekesine kadar her bir b..u gördüğünüzü kötükedihüso ben yıllarımı verdim o mesleğe

Bugünlerde çok asabiyim çok sinirliyim regl olacağım galiba offf dişim de zonkluyor zaten kafayı yememek işten değil :mymeka:

Eski çalıştığım şirkete uğradım bugün çalışanlardan biri sen kilo almışsın dedi yüzün şiş görünüyor dedi Çok üzgünüm çoook bende saçımı toplama şeklimdendir baskül hala aynı gösteriyor dedim Çok üzgünüm çoook tabi kızaraaakkk Bu milletin derdi ne bizim kilolarımızla yaaa şeytan diyor ki gebert hepsini kötükedihüso bende kilomla dalga geçenler için içimden diyorum ki ya benim gibi olursun ya da benim gibisini bulursun :mymeka:

Senin gibisini buluyor da daha ne yyaaw,fıstık gibi kızsın kiloları da verince oooooooooooooo bayanssulusmile

hoşbulduk canım yaklaşık 10 gündür bu şekilde besleniyorum.yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama ne yapıyım canıma tak etti artık.yediklerimi biraz arttırmaya çalışıcam

hoşbulduk canım yaklaşık 10 gündür bu şekilde besleniyorum.yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama ne yapıyım canıma tak etti artık.yediklerimi biraz arttırmaya çalışıcam

Hani arttırmak bir yana bir şeyler ye Canına tak ettiği için,bu defa son diyet deneyimin olsun diye düzenli besleneceksin başka yolu yokk guclubacismile

Arkadaşım aramız hoş geldin. Çok aç kalmak çözüm değil yalnız, bugün hangi diyetisyene gidersen git en az 5 öğün az az yemek verirler.

cokacimcook
İFTAR İki kaşık pilav,üç kaşık pat yemepi,bir kase salata
Bir saat sonra 9-10 parça kavun

Senin gibisini buluyor da daha ne yyaaw,fıstık gibi kızsın kiloları da verince oooooooooooooo bayanssulusmile

kendisi 35 yaşına gelmiş 1.70 boyunda 60 kilo adam karısıda 1.50 boyunda 40 kilo birşey o ne anlamış kadın dediğin tuttunmu ele gelecek kaydirigubbakcemile3 :roflol: 1 dirhem et bin ayıp örtermiş :dilcikar: babaaanneem söyler hep eskiden zayıf olan kızları gelin diye almazlarmış hastalıklı diye a.s tamam ben gereğinden çok şişmanım ama zayıflıycam herkeste kapatacak çenesini bugün çok asabiyim ya :uhm:

Babaannem de bana hükümet gibisin ttüüütüüü maşallah derdi sempatiksalakcinni Son dönem hükümeti gibi yayılmacı bir politika izleme nedenim o çocukluk bilinçaltısı olsa gerek kaydirigubbakcemile3 Ben bugün tartıldım ve tarı bana 80.5 kilosun dedi şakkıdı Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…