Günaydın Kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz...
Diş ağrımdan ötürü dün gece kalktığım sahurda hiçbirşey yemeden tekrar uyudum oruç tutmadım bugün. sabah baskülü görmüşken tartılayım dedim 120 kg. Allahtan hala 120 deyim inşalllaaahhh ramazan içinde artmaz bu kilo ama kilo verebilirmiyim bilmiyorum açıkçası ... İftar topunu duyunca neye saldıracağımı şaşırıyorum halaneyse stres yapmamak lazım o zaman kilo verilmiyor. Yavaşşşş yavaş ramazandan sonra son sürat kilo vermeye devam edeceğiz artıkın sporumuzla beraber =)
Günaydın Kızlar
Diş ağrımdan ötürü dün gece kalktığım sahurda hiçbirşey yemeden tekrar uyudum oruç tutmadım bugün. sabah baskülü görmüşken tartılayım dedim 120 kg. Allahtan hala 120 deyim inşalllaaahhh ramazan içinde artmaz bu kilo ama kilo verebilirmiyim bilmiyorum açıkçası ... İftar topunu duyunca neye saldıracağımı şaşırıyorum halaneyse stres yapmamak lazım o zaman kilo verilmiyor. Yavaşşşş yavaş ramazandan sonra son sürat kilo vermeye devam edeceğiz artıkın sporumuzla beraber =)
:bbo: AAhh ben dizlerime ayacıklarıma ne eziyetler ettim 30 kilo fazlalıkla bir bilsenn kaydirigubbakcemile3 Sağolsunlar koyvermediler kendilerini;ama daha eziyet etmicem onlaraa gram fazlalık yüklemicem :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada kime kilo bildirimi yapıcaz kızlar.
off bu ne sıcaktır ya.oturdugum yerde daraldım.öf pöf.akannehir
Aramıza hoşgeldin ve beben analı babalı,mutlu mesut büyüsün inşselam kızlar benide alın aranıza size kendimi tanıtayım
doğumdan 122 kilo olarak çıktım.bebeğim şimdi 10 aylık bende 10 kilo verdim.10 gündür diyetteyim.4 kilo daha verdim nasıl oldu anlamadım ama
yediklerim
sabah 1 bardak süt
11:00'da 1 meyve
saat 14:00'de 1 kase yoğurt içine kepekli etimek
17:00'da 1 meyve
akşam iş dönüşü evde 1 kase çorba veya 2 bardak ayran
kısacası hiçbirşey yemiyo sayılırım.
çok sıkı diyetteyim
sempatiksalakcinni 1500 ton akannehir Ayaklarım,ayaklarım..Evet bende öyle ve öğrendim 30 kilo fazlası olan insalar senede ayak kemiklerine tam 1500 ton basıyorlarmış.
.
Yavriim dişçiye git bence de vakit kaybetmeden günlerce diş ağrısı çekeceğine git kurtull olumunekankayizsmile Allah şifa versin :Saruboceq:Günaydın Kızlar
Siyahbeyaz,siyah beyaz,siyahbeyaz
kaydirigubbakcemile3 blackandwhite rumuzlu arkadaşa sesleniyorum ben orda kaydirigubbakcemile3 Sana hayalci dididğim gibi ona da siyazbeyaz diyorum yerimsenibenCanım bu ne anlam taşıyor acep?
Senin gibisini buluyor da daha ne yyaaw,fıstık gibi kızsın kiloları da verince oooooooooooooo bayanssulusmileEski çalıştığım şirkete uğradım bugün çalışanlardan biri sen kilo almışsın dediyüzün şiş görünüyor dedi Çok üzgünüm çoook bende saçımı toplama şeklimdendir baskül hala aynı gösteriyor dedim Çok üzgünüm çoook tabi kızaraaakkk Bu milletin derdi ne bizim kilolarımızla yaaa şeytan diyor ki gebert hepsini kötükedihüso bende kilomla dalga geçenler için içimden diyorum ki ya benim gibi olursun ya da benim gibisini bulursun :mymeka:
Aramıza hoşgeldin ve beben analı babalı,mutlu mesut büyüsün inşNe zamandır böyle besleniyorsun,akannehirHiçbir şey yemiyor sayılmanın ötesinde hiçbir şey yemiyorsun lmaz: lmaz: Böyle bir diyete bünyen ne kadar katlanabilir,iradeni ne kaa koruyabilirsin ki :umursamaz:
hoşbulduk canım yaklaşık 10 gündür bu şekilde besleniyorum.yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama ne yapıyım canıma tak etti artık.yediklerimi biraz arttırmaya çalışıcam
selam kızlar benide alın aranıza size kendimi tanıtayım
doğumdan 122 kilo olarak çıktım.bebeğim şimdi 10 aylık bende 10 kilo verdim.10 gündür diyetteyim.4 kilo daha verdim nasıl oldu anlamadım ama
yediklerim
sabah 1 bardak süt
11:00'da 1 meyve
saat 14:00'de 1 kase yoğurt içine kepekli etimek
17:00'da 1 meyve
akşam iş dönüşü evde 1 kase çorba veya 2 bardak ayran
kısacası hiçbirşey yemiyo sayılırım.
çok sıkı diyetteyim
Senin gibisini buluyor da daha ne yyaaw,fıstık gibi kızsın kiloları da verince oooooooooooooo bayanssulusmile
Babaannem de bana hükümet gibisin ttüüütüüü maşallah derdi sempatiksalakcinni Son dönem hükümeti gibi yayılmacı bir politika izleme nedenim o çocukluk bilinçaltısı olsa gerek kaydirigubbakcemile3 Ben bugün tartıldım ve tarı bana 80.5 kilosun dedi şakkıdı Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şakkıdıkendisi 35 yaşına gelmiş 1.70 boyunda 60 kilo adam karısıda 1.50 boyunda 40 kilo birşey o ne anlamış kadın dediğin tuttunmu ele gelecek kaydirigubbakcemile3 :roflol: 1 dirhem et bin ayıp örtermiş :dilcikar: babaaanneem söyler hep eskiden zayıf olan kızları gelin diye almazlarmış hastalıklı diye a.s tamam ben gereğinden çok şişmanım ama zayıflıycam herkeste kapatacak çenesinibugün çok asabiyim ya :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?