Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar bayanlarr
nasılsınız?
iş çıkışı 1,5 saat yürüdüm.akşamda çok ağır olmayan birşeyler yedim.vicdanım rahat ama karnım hala aç
kaydirigubbakcemile5

Sevincen tabi ya ne yapacan bana tartı 80 kilosun dese mutluluktan kafayı yerim herhalde -tatlicadiarzu-

kızlaaar ben geldiiimŞeniz
yaa 1gündür düzgün bi giremedim nete yaaa:1no2:
neyse sonunda geldim ya değilmii?=))

hemen öğünlerimi yazıyım önce;cokacimcoook

kahvaltı;
1su bardağı süt

öğle yemeği;
1su bardağı süt
1kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1haşlanmış yumurta
6yemek kaşığı taze fasülye yemeği
domates, bolca yeşil biber
8yemek kaşığı kuru fasülye yemeği

ara öğün;
15tane üzüm
1dilim ekmek

akşam yemeği;
6yemek kaşığı taze fasulye yemeği
1su bardağı süt
1küçük kase salata
bolca yeşil biber
1dilim ekmek
4yemek kaşığı kuru fasülye yemeği

şimdi 20dk sonrada son ara öğünümü yiyeceğim, onuda yazıyım;

son ara öğün;
1su bardağı süt
15tane üzüm (çekirdeksiz sarı üzüme bayılıyorum)

evet canım bencede.
bakalım bana neler verecek diyetisyen, kaç kalorilik vericek...

Kızzzlllaaaaaarrr :1rolleyes:

Bunu daha önce duyanınız veya paylaşanınız olmuştur mutlaka ben de ilk KK başlarken okumuştum bir sayfada geçen gün bir diyetisyen televizyonda anlattı boshayallersmile bilmeyenler duymayanlar için aktarıyorum.olumunekankayizsmile

Metabolizma hızlandıran yağ yakımını arttıran bir kür hihoyyyt

2 tane elma ( yeşil tercih sebebi)
1 tane limon
1 dal kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
3 lt su

20-25 dakika kaynatılıp gün içinde 4 su bardağı içilebilir. Hazırlanan kür 3 gün içinde tüketilmeli mutlaka yerimseniben

Tane karabiber bulursam yapacağım da bulamıyorum :1no2:

aynen beyzuscuğum benim dururmum da farklı değil ki okadar zor verdim de 19 kilo..bırakınca 3-4 ayda aldım 11 kilosunu geri (

11kiloyu geri almak sen 3-4ayda:1shok::1shok::çok üzgünüm:
ayyy korktum ben yaaa, çokca veripte tekrar hemen o verdiklerini geri almaktan yaaa:çok üzgünüm::sm_confused:

canımm üzülme yaa...
benimde ilerde düğünüm var ve şuan benimde 30kg fazlalığım var.
kilolar alınırda verilirde zamanla, kilo dert değil.
sen sağlıklı evlen, mutlu huzurlu evlende kiloyu dert etmeee, amaaan bende başta düşündüm şimdi düşünmüyorum kilomu falan, sorun kategorisine koymuyorum artık kilomu:roflol:, salladım gitsin....
tatlı canını bu kadar sıkmaya değmez canımcım benim:1hug:Şeniz

Düşündüm de 3-4 gündür yediğim kase kase kuru üzüm lebleb yarın tartıda göremeyeceğim 79lu kilolara değer mi?? Siz söyleyin kızlarr,ona göre bugün de yicem kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım aramızaaaaŞeniz

sende hoşgeldin canım aramızaopuyorumnanaktan

sakin ol canımyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeŞeniz

Düşündüm de 3-4 gündür yediğim kase kase kuru üzüm lebleb yarın tartıda göremeyeceğim 79lu kilolara değer mi?? Siz söyleyin kızlarr,ona göre bugün de yicem kaydirigubbakcemile3

onu en iyi sen bilirsin canım, zaten 2-3gündür yiyorum bugün yemesemde olabilir canım çok çekmiyo diyosan, bence yeme...lmaz:

onu en iyi sen bilirsin canım, zaten 2-3gündür yiyorum bugün yemesemde olabilir canım çok çekmiyo diyosan, bence yeme...lmaz:
vee yedim,bir çay bardağı kaaa ancaktır yediğim lebleb-üzüm..Yanında da lipton form şeftali sempatiksalakcinni Perhiz?? Turşu?? kaydirigubbakcemile3

vee yedim,bir çay bardağı kaaa ancaktır yediğim lebleb-üzüm..Yanında da lipton form şeftali sempatiksalakcinni Perhiz?? Turşu?? kaydirigubbakcemile3

:roflol:

demek için istiyormuş canım, ihtiyacın varmış yemeye, afiyet bal şeker olsun canım benimolumunekankayizsmile

:roflol:

demek için istiyormuş canım, ihtiyacın varmış yemeye, afiyet bal şeker olsun canım benimolumunekankayizsmile
Sağol yavriim Allahtan bugün son leblebi yedim yarın yeme olasılığım yokbenneyaptımki Pişman değilim,olsa yarın da yerdim sırnaşık şey

YENA'cığım kızına geçmiş olsun.yaa şu çocuklar hastalanmasın.çok üzülüyorum.gülümsün sizin aranızda yalnız değilim.ama benim yaşıma uygun biri olunca rahatlıyorum.yoksa kendimi kızlarının arkadaşlarıyla sohbetine katılan anneler var ya..öyle hissediyorum.
yolun düşerse gel.senide götürelim..
DERİN'ciğim aramızda topu topu kaç saat var.ben hergün 2.5 saatte istanbulda işe giderdim.al kızınıda gel.ikinci balayı yaparsınız.
Mabell.izmirlipımar.celinselin hoşdeldiniz..
Tombullkelebeğim.dişhastaneleri var.orada bayağı ucuz diş ücretleri..yvarucuğum TAKMA KAFANA TOKADAN BAŞKA!!!!!!!!!!
Mruse,Maralca,BADEMİM.MEYRA....SELAMLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…