- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
Babaannem de bana hükümet gibisin ttüüütüüü maşallah derdi sempatiksalakcinni Son dönem hükümeti gibi yayılmacı bir politika izleme nedenim o çocukluk bilinçaltısı olsa gerek kaydirigubbakcemile3 Ben bugün tartıldım ve tarı bana 80.5 kilosun dedi şakkıdı Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şakkıdı
:içelim: Açlık içi,n su için kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar bayanlarr
nasılsınız?
iş çıkışı 1,5 saat yürüdüm.akşamda çok ağır olmayan birşeyler yedim.vicdanım rahat ama karnım hala aç kaydirigubbakcemile5
İnşallah sana da bir gün 80 der :Saruboceq: :lepi: Bana 68 dese kafayı bile yemem,daha hiç bişi yemem sempatiksalakcinniSevincen tabi ya ne yapacan bana tartı 80 kilosun dese mutluluktan kafayı yerim herhalde -tatlicadiarzu-
en iyisini yaparsın meyracım en güzeli diyetisyenle sadece yağdan giden kayıp ben gitmeyip azalttım yediklerimi veremedim ama gittim her ay 4 kilo vercen diyo ben 5 kilo veriyorum 1800 kalorilik liste verdi bana benim listem çok azdı ona göre dediğimde bana eğer verseydin su ve kastan kaybederdin dedi boşuna eziyet etmişim vücuduma yani en güzeli tahillerine boyuna yaşına kilona bakarak verdiği liste bakalım sana kaç kalorilik verecek
aynen beyzuscuğum benim dururmum da farklı değil ki okadar zor verdim de 19 kilo..bırakınca 3-4 ayda aldım 11 kilosunu geri(
selam kızlarrrrr.bendede gereksiz bir sürü kilo var yaaa((( 3,5 ay sonra evleniyorum.insilün direncim yüksek ,diğer değerlerimde yüksek troidden dolayı.ben ne yapacağım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.geçen ay tedavıye başladım 1 ayda 7 kg verdim ama 3,5 ayda daha kaç kg verebilirimmm (((
Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür üyeyim fakat forum o kadar kapsamlı ve zengin içerikliki hala ne nerde çok iyi anlayabilmiş değilim :)
Malesef bende 90 kilo üzeriyim, 4 yıl süren kısırlık tedavisi ve akabinde 2 sezeryan doğum ile kilolarıma kilo katıp, tosun gibi oldum masallah.. benimde hayatım başarısızlıklarla dolu diyet denemeleriyle gecti her deneme direncimide kırıp gecti maalesef..
Yaklaşık 3 ay önce spor beraberinde hafif bir diyetle 7 kilo kadar verdim ve devam ediyorum, yaz döneminde spora ara verme durumunda kaldım.. bu zaman diliminde de haftada 2-3 gün yürüyüş yapar egrersizden uzak kalmam diyordum fakat öyle olmadı arkadaşlar, sol topuğumda beni oldukça rahatsız eden bir ağrı oluştu, yürüyüşü bırakmama rağmen halen sızlama var.. fazla kilolarla yürüyüş yapılmaması gerektiğini duymuştum demek sadece duymak değil dinlemekte gerekiyormuş ( korkudan Dr. a gidemedim, kesin kilolarıma laf edecek)
Artık burada sizlerleyim inşallah, motivasyon konusunda üzerine tanımıyorum buradaki paylaşımların..
Hepinize selamlar, saygılar ve başarılar..sengözlerimebaksanab
selam kızlar benide alın aranıza size kendimi tanıtayım
doğumdan 122 kilo olarak çıktım.bebeğim şimdi 10 aylık bende 10 kilo verdim.10 gündür diyetteyim.4 kilo daha verdim nasıl oldu anlamadım ama
yediklerim
sabah 1 bardak süt
11:00'da 1 meyve
saat 14:00'de 1 kase yoğurt içine kepekli etimek
17:00'da 1 meyve
akşam iş dönüşü evde 1 kase çorba veya 2 bardak ayran
kısacası hiçbirşey yemiyo sayılırım.
çok sıkı diyetteyim
Dişimin içi oyulmuş çürük yok gördüğüm kadarıyla ama zonkluyor ağrı kesiciyle geçiştiriyorum bir ara yine ağırmıştı 2 günde geçmişti sigortam olmadığı için şimdi dişçiye gidip dünyanın parasını dökemem :umursamaz: param yok ki zaten bilmiyorumkismile :sinifsinif: :1no2:
Posta çeki hesabımın kartını kaybetmişim 2 saattir delidana gibi dolanıyorum evin içinde bakmadığım yer çanta içi kalmadıçok sinirliyim çooookkk benneyaptımki geçen gün banka kartı aramaktan delirmiştim bugün ptt kartı aramaktan delirdim müşteri hizmetlerini arıyorum biz müşteri numaranızı göremiyoruz diyor kötükedihüso sanki biz salağız bilmiyoruz ekranda anamızın örekesine kadar her bir b..u gördüğünüzü kötükedihüso ben yıllarımı verdim o mesleğe
Bugünlerde çok asabiyim çok sinirliyim regl olacağım galiba offf dişim de zonkluyor zaten kafayı yememek işten değil :mymeka:
Düşündüm de 3-4 gündür yediğim kase kase kuru üzüm lebleb yarın tartıda göremeyeceğim 79lu kilolara değer mi?? Siz söyleyin kızlarr,ona göre bugün de yicem kaydirigubbakcemile3
vee yedim,bir çay bardağı kaaa ancaktır yediğim lebleb-üzüm..Yanında da lipton form şeftali sempatiksalakcinni Perhiz?? Turşu?? kaydirigubbakcemile3onu en iyi sen bilirsin canım, zaten 2-3gündür yiyorum bugün yemesemde olabilir canım çok çekmiyo diyosan, bence yeme...lmaz:
vee yedim,bir çay bardağı kaaa ancaktır yediğim lebleb-üzüm..Yanında da lipton form şeftali sempatiksalakcinni Perhiz?? Turşu?? kaydirigubbakcemile3
Sağol yavriim Allahtan bugün son leblebi yedim yarın yeme olasılığım yokbenneyaptımki Pişman değilim,olsa yarın da yerdim sırnaşık şey:roflol:
demek için istiyormuş canım, ihtiyacın varmış yemeye, afiyet bal şeker olsun canım benimolumunekankayizsmile
Sağol yavriim Allahtan bugün son leblebi yedim yarın yeme olasılığım yokbenneyaptımki Pişman değilim,olsa yarın da yerdim sırnaşık şey
vee yedim,bir çay bardağı kaaa ancaktır yediğim lebleb-üzüm..Yanında da lipton form şeftali sempatiksalakcinni Perhiz?? Turşu?? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?