SlmlaRR zeynep ablaarada bir kendini şımartmak iyidir.pazartesi yeniden şevkle başlarsın..:teselli:
Yarın benim doğum günüm.53 olacağım....yıllar nasıl da geçmişşş..
kızlar size müjdeli bir haberim var''
eşim de bayağı değişmeler var.hemde 2 gündür bayağı farkediliyor.akşam benimle elele yemeğe geldi.yürümesi bile düzelmeye başladı.özelden götürdüğüm doktorun ilaçları bayağı iyi geldi.iştahı arttı.artık komşularla denize gitmeğe başladık.gidelimmi diye sorunca hemen kalkmaya çalışıyor..biraz sonra kapatacağım.migros 12 de kapanıyor..yetişmem lazım.
Yarın benim doğum günüm.53 olacağım....yıllar nasıl da geçmişşş..
kızlar size müjdeli bir haberim var''
eşim de bayağı değişmeler var.hemde 2 gündür bayağı farkediliyor.akşam benimle elele yemeğe geldi.yürümesi bile düzelmeye başladı.özelden götürdüğüm doktorun ilaçları bayağı iyi geldi.iştahı arttı.artık komşularla denize gitmeğe başladık.gidelimmi diye sorunca hemen kalkmaya çalışıyor..biraz sonra kapatacağım.migros 12 de kapanıyor..yetişmem lazım.
İyiyim yyaaw şükür,günlerdir öle karışık karmaşık müthiş mutlu,müthiş sinirli falan ortaya karışık bir modda bulunuyorum sempatiksalakcinni Sen nassın??Badem erisin yaglaRR anam zemuszemus
nasilsin?
İyi gecelerr,Allah rahatlık versin opuyorumnanaktancanlarım ben bugün erken yatıcam, o yüzden birazdan çıkmak zorundayım:1no2:
kendinize çook iyi bakın, hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan
görüşürüz, iyi geceler..
Allah bozmasın inş :Saruboceq:bademcim ben iyim allahima binlerce kez sükür saglikliyim huzurluyum karnim tok sirtim pek cocuklarim saglikli filan falan iste :) yani mutluyum
lunaazullNaber dostumm?? zemuszemus
İyi gibiyim,konuşmaktan zevk aldığım bir arkadaşım pazar gününe kaa nete giremeyecekmiş ona üzüldümm :sinifsinif:iyiyim çıtırım sen nasılsın????kaydirigubbakcemile5
İyi gibiyim,konuşmaktan zevk aldığım bir arkadaşım pazar gününe kaa nete giremeyecekmiş ona üzüldümm :sinifsinif:
Sizle idare etmek mi,siz olmazsa olmazımsınız zati yavriiim :1rolleyeskıyamam sanaaaaa
bizimle idare edicen artık bilmiyorumkismileaklinialirimsmile
Sizle idare etmek mi,siz olmazsa olmazımsınız zati yavriiim :1rolleyespuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?