Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynep abla tsk ederim cok mutluyum anlatamam insallah böyle devam eder
bugünki menüm: 1 tabak brokolli corba 1 tabak pirincsiz ispanak 1 tavuk kotlet

Yarın benim doğum günüm.53 olacağım....yıllar nasıl da geçmişşş..
kızlar size müjdeli bir haberim var''
eşim de bayağı değişmeler var.hemde 2 gündür bayağı farkediliyor.akşam benimle elele yemeğe geldi.yürümesi bile düzelmeye başladı.özelden götürdüğüm doktorun ilaçları bayağı iyi geldi.iştahı arttı.artık komşularla denize gitmeğe başladık.gidelimmi diye sorunca hemen kalkmaya çalışıyor..biraz sonra kapatacağım.migros 12 de kapanıyor..yetişmem lazım.

Eşinin rahatsızlığı ne tam olarak bilmiyorum;ama Allah şifasını versin inşallah ablamm :Saruboceq: Yeni yaşın da hayırlı ve de uğurlu olsun :lepi:

zeynep abla cook sevindim insallah dahada düzelir

gecen tv altinoluku gösterdiiler sizin baskani gördüm pek ho$ adam efendi biri iftarlik verdigi yerleri gösterdilerdi

hoşgeldin zeynep ablamŞeniz
eşin içinde çooook sevindim, inşaallah hep iyi gelişmeler olur bundan sonrada...

ayrıcaaa nice hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı seneler temennisiyle, iyiki doğduuuun, iyiki varsın ablacım...Şeniza.s.a.s.a.s.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUN.......opuyorumnanaktan

canlarım ben bugün erken yatıcam, o yüzden birazdan çıkmak zorundayım:1no2:
kendinize çook iyi bakın, hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan
görüşürüz, iyi geceler..

bademcim ben iyim allahima binlerce kez sükür saglikliyim huzurluyum karnim tok sirtim pek cocuklarim saglikli filan falan iste :) yani mutluyum

kızlar hepinize merhaba nasılsınız keyifler nasıl?

benim bu haftaki kilo grafiğim nasıl hiç bilmiyorum,

çünkü kızlarım geldi ve tartıyı onlardan sakladım....

onlardan saklayınca benimde olduğu yerden çıkartıp tartılmak aklıma gelmiyorr..

artık yarın öğrenicem kilo verdim mi aldım mıı??

ama almışım gibi geliyor birde regl oldum onun şişkinliği var, yarın kesin yüz karası olurum mafoldumben

ondan sonra hafta tam gaz devam ama

zaten benim kilo verme durumum öyle bir hafta alıp öbür hafta vermek nasıl bir düzense anlamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…