çok uzuuuun bir aradan sonra tekrar slm...bizden kimler var diye bi bakiim dedim....nasılsınız kızlar
Ben 81 kıloyum banada yardım edıııın boyum 1.70
çok sağol yenacım. boğaz enfeksiyonu yine. 2 ay önce olmuştu daha. doktor dedi ki bu kadar sık olmaya devam ederse ilerde bademcik ameliyatı olmak zorunda kalabilirben de olmuştum küçükken.
Sahurda uyanamadık işte,eva de bir çok ust geleceğinden tutmadım..Ama oruç tutmakla tutmamakla alakalı değil iştahım açıldı yine eyvahedigeldismilebademim yani tutman tutmamandan daha hayırlıydı her anlamda nettin guzu ya ballar haşhaşlar ooohh
Aslm cimcime81çok uzuuuun bir aradan sonra tekrar slm...bizden kimler var diye bi bakiim dedim....nasılsınız kızlar
slmlarrrrrr herkeseeeee
ağır bir iftar yemeğinden sonra patlıcağımı hissediyorum beni istediğiniz kadar döverek kalori yakabilirsinizzz kaydirigubbakcemile3
"o gün ilk taşı günahsız olanınız atsın"kaydirigubbakcemile3slmlarrrrrr herkeseeeee
ağır bir iftar yemeğinden sonra patlıcağımı hissediyorum beni istediğiniz kadar döverek kalori yakabilirsinizzz kaydirigubbakcemile3
Allah korusun,ağzından yel alsın :Saruboceq:kızla rbenim iştahım açıldı son bikaç gündür midem büyüdü mü ki yinekafamçokkarıştı
Değil mi "heeyyy Allah'ım noluyozz" :uhm::uhm:hey allahım noluyonuz ya kendinize gelin bayram geliyor accuk kaldı haberiniz ola yani olsun azcık ya ama bu nedir hep ye hep ye iftarı zehir ediyorsunuz kendinize benim aklıma bile gelmiyorda doktorum tarafından cezalıyım bayrama kadan kilo almaman ve mümkün olduğunca vermemek gerekiyormuş yada az vermek zamanla işi oluyor hanımın ne edek oda şaşırıyor yemediğime hiç tatlı mesela aylar oluyor tatlı yemeyeli bugün puding yicem bir yaşam standardı haline geetirin zayıflamak değilde daha sağlıklı rahatsız olmadan şu günleri geçirmek için aklınıza diyet kelimesini getirmeyin mümkün olduğunca ölçüleri az koyun sofranıza kii gerisini almamaya söz verin kendinize 3kaşık bamya 1 kase çorba zorla ekmek bu kadar
Benim de tatlıyla hiç alakam yoktur aslında hani hiç aramam,çikolata müstesna..Sanırım kilo verdikçe bir güven gelio kendime ondan yiyorum ben böylee...Amaaaann nasıl unuturumm :kedi: Bugün tartıldım sabah nasıl olsa gece yemedim diye tartı 81.1 dedi akannehirben bademin sabah yaptığı şeyi iftar sonrası yaptım tatlıya dayanamıyorum ne yapayımklava:
Değil mi "heeyyy Allah'ım noluyozz" :uhm::uhm: [/QUOTE
kafamçokkarıştı
Benim de tatlıyla hiç alakam yoktur aslında hani hiç aramam,çikolata müstesna..Sanırım kilo verdikçe bir güven gelio kendime ondan yiyorum ben böylee...Amaaaann nasıl unuturumm :kedi: Bugün tartıldım sabah nasıl olsa gece yemedim diye tartı 81.1 dedi akannehir
Kilo almış değilimdir muhtemelen de az vermişim,hani 70leri görmenin mutluluğunu yaşayamadım aklinialirimsmilecanım 79.8 iftar öncesi ise merak etme o sabah ki kilomuzdan bile düşük bir değer çıkıyor okadar kilo almış olamazsın mümkün değil..ben bu sabah tartıldım 65.6 diyordu ona bakarsan kaldı ki iki ay önce diyete başladığımda 66.4 idim ozaman hiç kilo vermemiş oluyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?