Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu,keyifli ve hafif haftasonu diliyorum...

BEYZUSçum alem face görsün diyosunda çokda tehlikeli yaa..Berfo 8. sınıfıda bitirsinde sonra,
Kötü ve şişko anne diicem kızıcaksın...:))))))

Zeynepçim kızımın gözü iyi çok şükür, damlanın bayağı faydası oldu, ama damlatma esnasında evdeki patırtıyı ,ggürültüyü görmeni isterim..:))).

Son düzenleme:
çok uzuuuun bir aradan sonra tekrar slm...bizden kimler var diye bi bakiim dedim....nasılsınız kızlar

Oooooo cimcime hoşgeldinn..Nasılsın.??ben hala burdayım ve hala şişkoyum..:roflol:.

Ben 81 kıloyum banada yardım edıııın boyum 1.70

Aslında yardıma pek ihtiyacın yok..Olsa olsa hafif kilolusun bu boy ve kiloda...:)

çok sağol yenacım. boğaz enfeksiyonu yine. 2 ay önce olmuştu daha. doktor dedi ki bu kadar sık olmaya devam ederse ilerde bademcik ameliyatı olmak zorunda kalabilir ben de olmuştum küçükken.

Pregantçım kesin ırsi biliyomusun bu bademcik olayı..İnan ben 18 yaşıma kadar neler çektim bademciklerimden anlatamam...Yediğim iğnelerin haddi hesabı yok..Çok kötü oluyordum ben...
Babam sağlık memuru idi,doktorların her hastalığımda ameliyat demesine karşı çıktı..
18 imden sonra birdaha bademciklerim şişmedi ..:)))
Ama kronik faranjitim var...

Haa ne diicektim unuttum, kızımda 5.5 yaşında bademcik ve geniz eti ameliyatı oldu..:))))))

bademim yani tutman tutmamandan daha hayırlıydı her anlamda nettin guzu ya ballar haşhaşlar ooohh

bademim yani tutman tutmamandan daha hayırlıydı her anlamda nettin guzu ya ballar haşhaşlar ooohh
Sahurda uyanamadık işte,eva de bir çok ust geleceğinden tutmadım..Ama oruç tutmakla tutmamakla alakalı değil iştahım açıldı yine eyvahedigeldismile

slmlarrrrrr herkeseeeee

ağır bir iftar yemeğinden sonra patlıcağımı hissediyorum beni istediğiniz kadar döverek kalori yakabilirsinizzz kaydirigubbakcemile3

yenaaaaaaaaaaaaaa

ellerine sağlık liste süper biz bu hafta tartılamadık evde olmadığımız için bu arada ben seni çok özledim güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) aklinialirimsmile

iftarda bamya şehriye çorbası 1 avuç ekmek yedim çok susamışım ya bol su ve sonunda tatlı yicem puding

hey allahım noluyonuz ya kendinize gelin bayram geliyor accuk kaldı haberiniz ola yani olsun azcık ya ama bu nedir hep ye hep ye iftarı zehir ediyorsunuz kendinize benim aklıma bile gelmiyorda doktorum tarafından cezalıyım bayrama kadan kilo almaman ve mümkün olduğunca vermemek gerekiyormuş yada az vermek zamanla işi oluyor hanımın ne edek oda şaşırıyor yemediğime hiç tatlı mesela aylar oluyor tatlı yemeyeli bugün puding yicem bir yaşam standardı haline geetirin zayıflamak değilde daha sağlıklı rahatsız olmadan şu günleri geçirmek için aklınıza diyet kelimesini getirmeyin mümkün olduğunca ölçüleri az koyun sofranıza kii gerisini almamaya söz verin kendinize 3kaşık bamya 1 kase çorba zorla ekmek bu kadar

Değil mi "heeyyy Allah'ım noluyozz" :uhm::uhm:

ben bademin sabah yaptığı şeyi iftar sonrası yaptım tatlıya dayanamıyorum ne yapayımklava:
Benim de tatlıyla hiç alakam yoktur aslında hani hiç aramam,çikolata müstesna..Sanırım kilo verdikçe bir güven gelio kendime ondan yiyorum ben böylee...Amaaaann nasıl unuturumm :kedi: Bugün tartıldım sabah nasıl olsa gece yemedim diye tartı 81.1 dedi akannehir

canım 79.8 iftar öncesi ise merak etme o sabah ki kilomuzdan bile düşük bir değer çıkıyor okadar kilo almış olamazsın mümkün değil..ben bu sabah tartıldım 65.6 diyordu ona bakarsan kaldı ki iki ay önce diyete başladığımda 66.4 idim ozaman hiç kilo vermemiş oluyorum :çok üzgünüm:

Kilo almış değilimdir muhtemelen de az vermişim,hani 70leri görmenin mutluluğunu yaşayamadım aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…