Kilo almış değilimdir muhtemelen de az vermişim,hani 70leri görmenin mutluluğunu yaşayamadım aklinialirimsmile
İnşallah öle kısa süreli bi fetret devridir ve yarından tezi yok geçer gider :Saruboceq::Saruboceq: Bayrama kaa 2-3 kilo versek bari yyaa :çok üzgünüm:yaşarsın canım merak etme sen çok sabır gösterdin buzamana kadar arada böyle şeyler iyidir..hatta bence yemen çok da yararlı olabilir vücudu şaşırtmak gerek arada detoks nasılsa fazla yemek de öyle iyi oluyor ama kısa süreli tabii yerimseniben
Benm gitmem gerek çok sayın +90 ahalisi..BAna dua edin yemiyimm yyaa hadi yiyim de kararında yiyim saldırmayayım hiçbir şeye bilmiyorumkismile İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan
Ben bugünn saat 4 gibi tartıldım 120.3 dedi o kadar aç susuz olmama rağmen mafoldumben
Ben de midemin büyümüş olmasından şüpheleniyorum bilmiyorumkismile ramazanda aldım başımı gittim :gitme:
Bu akşam iftara davetliydik yedimmmm yedimmmm yedimmmmm :sinifsinif:
3 kaşık çorba
3 kaşık pilav
1 dilim su böreği
8 tane yaprak sarma
1 tavuk baget fırında
2 tane kadayıf dolması
2 bardak kola
1 ince dilim yaş pasta
Midem kesinlikle büyümüş benim bu ne ya yazınca farkettim dünyayı yemişiz :1no2:
Dövmeyin tamam bu geceden itibaren k-flex yemeye başlıyorum sahurda benneyaptımki verdiğim kiloları geri almak istemiyorum :sinifsinif: mafoldumben :gitme: :gitme: :1no2:
zeynep abla ben faceden arkadaşlık isteği gönderdim bilmiyorumkismile profil resminde senden genç senden çıtır olmasın bir hatun vardı zaten 1 tane zeynep barutçuoğlu çıktı umarım sensindir bilmiyorumkismile
ilk defa pisi pisine sahur yaptım hemide tek başıma
kimseyi uyandıramadım
4 defa kaldırmaya gittim ama nafile
yarını yesinler bakalım
3 buçuktan 5e 10 kalaya harika bir sahur
3 domates bol tuzlu tulum peyniri
işkence ediyorum sanki kendime
peynirsemişim galiba iftar sahur peynir yedim
üstüne bol su 1e yakın armut yine su ve ezan okundu bıraktım
(olmadı benide yeseydin) dediğinizi duyar gibiyim :roflol:
"o gün ilk taşı günahsız olanınız atsın"kaydirigubbakcemile3
:umursamaz: o taş burdan değildir kaydirigubbakcemile3ilk taşı kim attııııııııııııııııııııııııı :):):) sırtıma denk geldiğini düşünüyorumm:)
:umursamaz: o taş burdan değildir kaydirigubbakcemile3
iyi geceler çıtırlar.bu gün pek keyfim yok..içm bir hüzün dolu..
ne annem nede kardeşlerim.doğum günümü kutladı senağlam
insan evladının doğum gününü unuturmu??????
üstelik ilk çocuğuyum ve de tek kızım,çok mu duygusalımmm
Doğum günün kutlu ve de mutlu olsun yine yeniden!!opuyorumnanaktan a.s.iyi geceler çıtırlar.bu gün pek keyfim yok..içm bir hüzün dolu..
ne annem nede kardeşlerim.doğum günümü kutladısenağlam
üselik ilk çocuğuyum ve de tek kızım,çok mu duygusalımmm
iyi geceler çıtırlar.bu gün pek keyfim yok..içm bir hüzün dolu..
ne annem nede kardeşlerim.doğum günümü kutladı senağlam
üstelik ilk çocuğuyum ve de tek kızım,çok mu duygusalımmm
Doğum günün kutlu ve de mutlu olsun yine yeniden!!opuyorumnanaktan a.s.
Annem de bizimkini unuttu yalnız değilsin,hem de iki taneyiz yani birimizinkini unutsa öbürümüzünkü hatırla da kutla değil mi cıks :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?