Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo almış değilimdir muhtemelen de az vermişim,hani 70leri görmenin mutluluğunu yaşayamadım aklinialirimsmile

yaşarsın canım merak etme sen çok sabır gösterdin buzamana kadar arada böyle şeyler iyidir..hatta bence yemen çok da yararlı olabilir vücudu şaşırtmak gerek arada detoks nasılsa fazla yemek de öyle iyi oluyor ama kısa süreli tabii yerimseniben

İnşallah öle kısa süreli bi fetret devridir ve yarından tezi yok geçer gider :Saruboceq::Saruboceq: Bayrama kaa 2-3 kilo versek bari yyaa :çok üzgünüm:

Ben bugünn saat 4 gibi tartıldım 120.3 dedi o kadar aç susuz olmama rağmen mafoldumben
Ben de midemin büyümüş olmasından şüpheleniyorum bilmiyorumkismile ramazanda aldım başımı gittim :gitme:
Bu akşam iftara davetliydik yedimmmm yedimmmm yedimmmmm :sinifsinif:

3 kaşık çorba
3 kaşık pilav
1 dilim su böreği
8 tane yaprak sarma
1 tavuk baget fırında
2 tane kadayıf dolması
2 bardak kola
1 ince dilim yaş pasta

Midem kesinlikle büyümüş benim bu ne ya yazınca farkettim dünyayı yemişiz :1no2:

Dövmeyin tamam bu geceden itibaren k-flex yemeye başlıyorum sahurda benneyaptımki verdiğim kiloları geri almak istemiyorum :sinifsinif: mafoldumben :gitme: :gitme: :1no2:

Benm gitmem gerek çok sayın +90 ahalisi..BAna dua edin yemiyimm yyaa hadi yiyim de kararında yiyim saldırmayayım hiçbir şeye bilmiyorumkismile İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan

Benm gitmem gerek çok sayın +90 ahalisi..BAna dua edin yemiyimm yyaa hadi yiyim de kararında yiyim saldırmayayım hiçbir şeye bilmiyorumkismile İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan

iyi geceler canım..geçicidir merak etme fazla yemezsin mide öyle hemen büyümez ama ben midemin büyüdüğünü düşünüyorum :çok üzgünüm:

ben de az önce 3 kaşık çikolata yedim klava:

Tamam işte o benim .üstelik makyajsın en sade halim...onayladım baharım..kapım açık.gelenler varsaopuyorumnanaktan

fazla bir şey yememişsin.ekmek yok.ama tuzlu peynir seni çok susatmazmı?

bende yediklerimi yazayım 1 hurma
1 kepçe mercimek çorbası biraz tavuk azıcık patates kızartması bolca pilav ekmek yok :):))

bu aralar sahurda bişey yemiyom 24 saatte 1 yemek yiyorum:)

iyi geceler çıtırlar.bu gün pek keyfim yok..içm bir hüzün dolu..
ne annem nede kardeşlerim.doğum günümü kutladı senağlam
insan evladının doğum gününü unuturmu??????
üstelik ilk çocuğuyum ve de tek kızım,çok mu duygusalımmm

tatlım doğum gününmü bugün :

nice mutlu senelereeeeeeeeee yeni yaşın sana bol bol mutluluk getirsin hüzünlenmekte haklısın ama yalnız değilsinki biz varızz tabi kabul edersenn olumunekankayizsmile

Doğum günün kutlu ve de mutlu olsun yine yeniden!!opuyorumnanaktan a.s.
Annem de bizimkini unuttu yalnız değilsin,hem de iki taneyiz yani birimizinkini unutsa öbürümüzünkü hatırla da kutla değil mi cıks :umursamaz:

zeynep ablacim dogum gunun kutlu olsun dunde kutlamistim demek bugunmus ben yanilmisim tum omrun mutlu olsun saglikli uzun olsun insallah!

buarada facene bi bakarsan biraz once seni ekledim kabul edersen sevinirim ablacima.s.

bademcan nassin neler yaptin sen neler okudum olmas kuzum sen yersen bi noluruz bugunluk ok ama yarina sIki diyete devam bayrama 72 kilo olacaksinnn:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…