Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim haklisin aferin bendensin :) ya$am tarzi edinmemiz gerek ben cok sükür edindim ve bu yoldan beni kimse $ettiremez caydiramaz :) erisin yaglaRRRRR

zeynep ablacığım doğum günün kutlu olsun..sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara a.s.

iyi akşamlar herkeze bende faceten bir kaç arkadaşı ekledim çiğdemden aldım baharı zalimiyi sutemi zeynep abla sanada arkadaşlık isteği yolladım kabul edersen sevinirim bu arada ben gül apaydın eklemek isteyen olursa .......

yena canım geçmiş olsun kızına kıyamam aman kuzucuklar hasta olmasında..

bademcik olayı hakikattende ırsi heralde bende senin gibi bir çocukluğumdan bütün kışı iğne yiyerek geçiriyordum bademciklerim berbattı drlar kesinlikle ameliyat diyorlardı ben hastaneyi ayağa kaldırıyordum çok çektim çok şimdi kızımda çok sık bademciklerinden hastalanıyor

sutem canım sana selintepenin çok büyük faydası oluyor değilmi çok güzel bilgiler veriyor arada girip okuyorum bende bir anda hırslanıyorum yazdıklarını okuyunca ama her yazısını takip edemiyorum

bende iiyim ablacığım tşk ederim:):)

benide ekliyebilirsin cnm seçil çelik olarak ( secil_celik0074@hot. mailim)

eşim banada çikolata almış .allahtan gezmekteydik orada açtım paketi paylaştırdım herkeze yoksa çok daha fazla kalori alacaktım zaten gezmektede 3 tane minicik tulumba tatlısı yedim ama pişman değilim çünki günlerdir canım çok istiyordu şuruplu tatlı evdede yapmıyordum daha çok yerim diyee.....

siyahbeyazim seninle yine gorusemedik nassin canim dis agrin daha iyidir insallah kocaman opuyorum seni

evet canım görüşemedik yine ( oysa seni çook özlemiştim benn Şeniz dişim bugün de ağrıdı ama şiddetli değildi dayanabildim çok şükür..bakalım tedavi iyi sonuç verir inşallah..sen de ne var yok tatlım..artık kilo vermeyi sormuyorum okuduysan geçmişi ben de veremiyorum vermeyi bırak almaya başladım gibi ( biz bayramdan sonra ancak spor destekli tam gaz tekrar başlayabilirsek sonuç alabileceğiz gibi zor bünyeler işte

sutem canım sana selintepenin çok büyük faydası oluyor değilmi çok güzel bilgiler veriyor arada girip okuyorum bende bir anda hırslanıyorum yazdıklarını okuyunca ama her yazısını takip edemiyorum

gül selin öyle harika bir insanki anlatamam okadan sabirli yani helal olsun cok zaman ayiriyo baya bi kafa patlatiyo sana nasil yardim edebilir diye
aslinda varya kgsu 100den fazla olanlar icin cok uygun gibime geliyo kb diyeti
ben yasam tarzi yaptim artik diyet diyemem.
arkadaslik teklifin icin tskler :)

evet canım okadar hırslandırıyorki insanı yazdıkları ile birde uzman olmuş artık sizlere çok yardımcı oluyor .bende bir ara katılayım dedim sonra yapamazsam diye vazgeçtim ama arada merak ediyorum acaba neler anlatmış yine diye girip okuyorum ne demek canım kaç aydır burada aile olduk artık...

selin kim kızlar? merak ettim yazdıklarınızı okuyunca

aslinda 1hafta denesen bakalim nasil tepki vereceksin
sadece 1 hafta KB yeme..... okadar kolayki kg veermek aslinda aahhaaahh ben bu kafami nerelere vursam
cok gec kaldim kg vermekle yazik senelerime yazik giyemediklerime yazik neler neler var daha......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…