Bayram sabahı 70lere inmiş olsam kafi boshayallersmilebademcan nassin neler yaptin sen neler okudum olmas kuzum sen yersen bi noluruz bugunluk ok ama yarina sIki diyete devam bayrama 72 kilo olacaksinnn:dance:
hey allahım noluyonuz ya kendinize gelin bayram geliyor accuk kaldı haberiniz ola yani olsun azcık ya ama bu nedir hep ye hep ye iftarı zehir ediyorsunuz kendinize benim aklıma bile gelmiyorda doktorum tarafından cezalıyım bayrama kadan kilo almaman ve mümkün olduğunca vermemek gerekiyormuş yada az vermek zamanla işi oluyor hanımın ne edek oda şaşırıyor yemediğime hiç tatlı mesela aylar oluyor tatlı yemeyeli bugün puding yicem bir yaşam standardı haline geetirin zayıflamak değilde daha sağlıklı rahatsız olmadan şu günleri geçirmek için aklınıza diyet kelimesini getirmeyin mümkün olduğunca ölçüleri az koyun sofranıza kii gerisini almamaya söz verin kendinize 3kaşık bamya 1 kase çorba zorla ekmek bu kadar
Erisin yağlaRRR!!canim haklisin aferin bendensin :) ya$am tarzi edinmemiz gerek ben cok sükür edindim ve bu yoldan beni kimse $ettiremez caydiramaz :) erisin yaglaRRRRR
Ben geldim yine yenidenKopamıyorum sizden yahu!! opuyorumnanaktan
beyzus ablammmmmmm hg nasılsınnn
iyi geceler çıtırlar.bu gün pek keyfim yok..içm bir hüzün dolu..
ne annem nede kardeşlerim.doğum günümü kutladı senağlam
insan evladının doğum gününü unuturmu??????
üstelik ilk çocuğuyum ve de tek kızım,çok mu duygusalımmm
bende iiyim ablacığım tşk ederim:):)Hoşbuldum ŞEÇİLCİĞİM;
İyiyim canım sağol.....
Sabahları yürüyüşe başladım.Uzun süredir ara verdiğim için bacaklarım feci ağrıyor.İlaç sürdüm oturdum bakıyorum topiğimin güzellerine....
Sende iyisin değilmi canım......
iyi akşamlar herkeze bende faceten bir kaç arkadaşı ekledim çiğdemden aldım baharı zalimiyi sutemi zeynep abla sanada arkadaşlık isteği yolladım kabul edersen sevinirim bu arada ben gül apaydın eklemek isteyen olursa .......
yena canım geçmiş olsun kızına kıyamam aman kuzucuklar hasta olmasında..
bademcik olayı hakikattende ırsi heralde bende senin gibi bir çocukluğumdan bütün kışı iğne yiyerek geçiriyordum bademciklerim berbattı drlar kesinlikle ameliyat diyorlardı ben hastaneyi ayağa kaldırıyordum çok çektim çok şimdi kızımda çok sık bademciklerinden hastalanıyor
siyahbeyazim seninle yine gorusemedik nassin canim dis agrin daha iyidir insallah kocaman opuyorum seni
sutem canım sana selintepenin çok büyük faydası oluyor değilmi çok güzel bilgiler veriyor arada girip okuyorum bende bir anda hırslanıyorum yazdıklarını okuyunca ama her yazısını takip edemiyorum
gül selin öyle harika bir insanki anlatamam okadan sabirli yani helal olsun cok zaman ayiriyo baya bi kafa patlatiyo sana nasil yardim edebilir diye
aslinda varya kgsu 100den fazla olanlar icin cok uygun gibime geliyo kb diyeti
ben yasam tarzi yaptim artik diyet diyemem.
arkadaslik teklifin icin tskler :)
evet canım okadar hırslandırıyorki insanı yazdıkları ile birde uzman olmuş artık sizlere çok yardımcı oluyor .bende bir ara katılayım dedim sonra yapamazsam diye vazgeçtim ama arada merak ediyorum acaba neler anlatmış yine diye girip okuyorum ne demek canım kaç aydır burada aile olduk artık...
selin kim kızlar? merak ettim yazdıklarınızı okuyunca
selin kim kızlar? merak ettim yazdıklarınızı okuyunca
tamam seçil canım ekliyorum senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?