Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bayram sonra bir deniyeyim bakalım neler yapmam gerektiğinide selintepeden öğrenirim o zaman çok güzel anlatıyor dediğin gibi harika bir insan herkeze uzun uzun bilgiler veriyor hatta her diyetle ilgili bilgiyi sizler için topluyorum diye yazmıştı geçen hafta sizin için çok uğraşıyor çok şanslısınız

cok $ansliyiz $ansliyim okadar cok dua aliyoki bizden insallah istedigi dilegi gerceklesir
kesinlikle dene bak cok hosuna gidecek cünki aciktikca yiceksin hatta hep yiyin diyo kendisi valla :)

aaaa inanmıyorum ya. ben de çocukken devamlı penisilin yerdim. ameliyat oldum da kurtuldum. hoş, bademcik vücudun sigortası diyorlar ama. oğlumuyn aynı şeyleri yaşamasını istemem ya. işallah bidaa hasta olmas.

pregant geçmiş olsun oğluna benim kızmda geçen hafta bademcikleri iltihaplanmıştı antibiyotik kullandığımız halde geçmedi şu an hala öksürüğü devam ediyor

hoşgeldin yenaaa
ama ben yatıyorum artık iyi geceler herkeze bu bir rekorrrrrr 11 de yatan ben bu gece burada yım ama artık dayanamayacağım

Sahurda uyanamadık işte,eva de bir çok ust geleceğinden tutmadım..Ama oruç tutmakla tutmamakla alakalı değil iştahım açıldı yine eyvahedigeldismile

nazardır nazar...:))

yenaaaaaaaaaaaaaa

ellerine sağlık liste süper biz bu hafta tartılamadık evde olmadığımız için bu arada ben seni çok özledim güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) aklinialirimsmile

Ehuehuehu nedennnn..:)))) buluşalım,koklaşalım MSN de..:)))

slmlarrrrrr herkeseeeee

ağır bir iftar yemeğinden sonra patlıcağımı hissediyorum beni istediğiniz kadar döverek kalori yakabilirsinizzz kaydirigubbakcemile3

İkimize geliyor zopalar..:)) Başını koru..:)))klava: klava: klava: klava: klava:

sutem canım sana selintepenin çok büyük faydası oluyor değilmi çok güzel bilgiler veriyor arada girip okuyorum bende bir anda hırslanıyorum yazdıklarını okuyunca ama her yazısını takip edemiyorum

Merak ettim baayanı yaa...Beslenme uzmanımı..??.Kendisylen nasıl konuşabiliriz...bilgilendirimisiniz lütfen...

hoşgeldin yenaaa
ama ben yatıyorum artık iyi geceler herkeze bu bir rekorrrrrr 11 de yatan ben bu gece burada yım ama artık dayanamayacağım

İyi geceler canım....Naz'ın yeni fotoları yokmu derinn.?? MErak ediyorum nasıl olmuş cimcime.?? bir ara yüklede gözümüz gönlümüz açılsın..

Son düzenleme:
Ben de gider
Sahuru da yaptık yatmadan yapıyoruz,menemen yaptık üç dilim kadar ekmekle yedim cokacimcoook
4buçuk gibi de su içeriz tamammm..
iyi gecelerr,esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan

Büyük usta Nazım'ın bayıldığım şiirlerinden biriyle tekrar doğum günün kutlu olsun....a.s.

YAŞAMAYA DAİR

Yaşamak şakaya gelmez,
büyük bir ciddiyetle yaşayacaksın
bir sincap gibi mesela,
yani, yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden,
yani bütün işin gücün yaşamak olacak.

Yaşamayı ciddiye alacaksın,
yani o derecede, öylesine ki,
mesela, kolların bağlı arkadan, sırtın duvarda,
yahut kocaman gözlüklerin,
beyaz gömleğinle bir laboratuvarda
insanlar için ölebileceksin,
hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için,
hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken,
hem de en güzel en gerçek şeyin
yaşamak olduğunu bildiğin halde.

Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı,
yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin,
hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil,
ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için,
yaşamak yanı ağır bastığından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…