aslinda 1hafta denesen bakalim nasil tepki vereceksin
sadece 1 hafta KB yeme..... okadar kolayki kg veermek aslinda aahhaaahh ben bu kafami nerelere vursam
cok gec kaldim kg vermekle yazik senelerime yazik giyemediklerime yazik neler neler var daha......
Pregantçım kesin ırsi biliyomusun bu bademcik olayı..İnan ben 18 yaşıma kadar neler çektim bademciklerimden anlatamam...Yediğim iğnelerin haddi hesabı yok..Çok kötü oluyordum ben...
Babam sağlık memuru idi,doktorların her hastalığımda ameliyat demesine karşı çıktı..
18 imden sonra birdaha bademciklerim şişmedi ..:)))
Ama kronik faranjitim var...
Haa ne diicektim unuttum, kızımda 5.5 yaşında bademcik ve geniz eti ameliyatı oldu..:))))))
slmlarrrrrr herkeseeeee
ağır bir iftar yemeğinden sonra patlıcağımı hissediyorum beni istediğiniz kadar döverek kalori yakabilirsinizzz kaydirigubbakcemile3
Tamam sutem atıyım kendimi aleme,sabah ne olacak diye düşünen kahraman olamaz sempatiksalakcinniKal bu gece badem gitme braKKK bo$veRRRRRR :) at kendini aleme
Sen KH diyeti mi yapıyorsun sutem??:uhm:cok $ansliyiz $ansliyim okadar cok dua aliyoki bizden insallah istedigi dilegi gerceklesir
kesinlikle dene bak cok hosuna gidecek cünki aciktikca yiceksin hatta hep yiyin diyo kendisi valla :)
Sahurda uyanamadık işte,eva de bir çok ust geleceğinden tutmadım..Ama oruç tutmakla tutmamakla alakalı değil iştahım açıldı yine eyvahedigeldismile
yenaaaaaaaaaaaaaa
ellerine sağlık liste süper biz bu hafta tartılamadık evde olmadığımız için bu arada ben seni çok özledim güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) aklinialirimsmile
slmlarrrrrr herkeseeeee
ağır bir iftar yemeğinden sonra patlıcağımı hissediyorum beni istediğiniz kadar döverek kalori yakabilirsinizzz kaydirigubbakcemile3
sutem canım sana selintepenin çok büyük faydası oluyor değilmi çok güzel bilgiler veriyor arada girip okuyorum bende bir anda hırslanıyorum yazdıklarını okuyunca ama her yazısını takip edemiyorum
İyi geceleRR,esen kal şen kaLL!!hoşgeldin yenaaa
ama ben yatıyorum artık iyi geceler herkeze bu bir rekorrrrrr 11 de yatan ben bu gece burada yım ama artık dayanamayacağım
hoşgeldin yenaaa
ama ben yatıyorum artık iyi geceler herkeze bu bir rekorrrrrr 11 de yatan ben bu gece burada yım ama artık dayanamayacağım
Yok meruseCAN yanlış anlar mıyım,mühim değil olumunekankayizsmilebademcan kusura bakma oyle pat diye gittim face den annem babam geldilerdi oyuzden canim benim yalnis anlamamisindir insallah
iyi geceler çıtırlar.bu gün pek keyfim yok..içm bir hüzün dolu..
ne annem nede kardeşlerim.doğum günümü kutladı senağlam
insan evladının doğum gününü unuturmu??????
üstelik ilk çocuğuyum ve de tek kızım,çok mu duygusalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?