Sen KH diyeti mi yapıyorsun sutem??:uhm:
Günaydın Kızlar
Bugün canım çok sıkkın mutsuzum sevgilim işlerinin yoğunluğu nedeniyle 10 gündür bana ilgi göstermiyor mafoldumben mafoldumben ya çalışıyor ya da uyuyor :gitme: çok özledim onu :sinifsinif: regl olacağım için biraz daha duygusalım galiba ve biraz daha hırçın ... Gece sahurda ağlaya ağlaya uyudum çünkü içimi acıtıyor ilgisizliği mafoldumben
Sutem dediğin karbonhidrat diyetini okudum ama pek birşey anlamadım ben benim yediğim birçok şeyin puanı yok orda onun puanlarını nasıl öğrenebilirim. Ayrıca ilk sayfalarda bir kız 2-3 gün deneyin falan yazmış su kaybı yapıyormuş yazıyordu pek net değilim deneme konusunda açıkçası ama dediğin selintepeyi bulayım onunla konuşayım ben bi :uhm: tekrar teşekkür ederim a.s.
nabaher kizlar?? bugün pazar ben gurbette oldugumdan canim skiliyor,burasi hep skici,tr gibi degil yani...krizlerden dolayi isimden de oldum ,simdi bosum moral sifir yanii...birde ramazan girdi diyet yapamiyorum pek,canim neler istiyor neler bir bilseniz??ne yapicagimhic bilmiyorum güzellerim ya..
Bahar nasılsın..??
Bende regl oldum,duygusallık ve hırçınlık tavan yaptı ama bunu açığa çıkarmamak için sürekli iş yapıyorum...:)))
Bahar nasılsın..??
Bende regl oldum,duygusallık ve hırçınlık tavan yaptı ama bunu açığa çıkarmamak için sürekli iş yapıyorum...:)))
selam kızlar ben buranın çok eski ve değişmez üyesiyim malesef her çabam sonuçsuz kalıyor ve her dönüşümde daha kilolu oluyorum yani yoruldum ve yoruldukça bırakıp daha geriden başlıyorum bu sene tatilde oğlum için şu kaydıraklı otellerden birine gittik kaydıraklar için merdiven çıkmam lazım malum ölüyorum sandım e 40 kilo fazlayı yukarı çıkart (4-5 kat gibi) bir çırpıda aşağı in ve başa dön tam bir kabustu yani ben bir kere çıkana kadar insanlar 3-4 kez çıkıp indiler anlayacağınız ne moral kaldı ne nefes tabiki böyle durumlarda herzaman olduğu gibi bu sefer kesin zayıflamalı ve seneye buraya en az 20 kilo az gelmeliyim dedim fazlam 40 kiloda o kadar vafimki durumum 20 kiloyada çoktan razıyım şimdi ne yapacağım nasıl yapacağım diye düşünüyorum öyle olsunki bu sefer kesin olsun bıkmayayım yarıda bırakmayayım neyse başınızı şişirdim bazen şu haplardan felan mı alsam diyorum offf kötüyüm çok kötüyümm ne yapacağım ben
Bugün dört gözle beklediğimiz mutfak dolapları geldi vee bizim seçtiğimiz renk değil mafoldumben Bir de adam sizin seçtiğiniz ren k bu diye idaa etti çıldırttı bei..Allahtan fayanslarla tesadüfen uydu ve ramazan ramazan kötülük çıkmasın diye taktırıyoruz :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?