Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nazire olsun çıtır YENA!! a.s.
Basit yaşayacaksın. BASİT
Mesela susayınca su içecek kadar basit...
Dört çıkacak, ikiyi ikiyle çarptığında.
Tek düğmesi olacak elindeki cihazin;
tek bir düğme, tek bir cümle gibi...
Sevince lafı dolandırmadan soylediğin
'seni seviyorum' gibi.
Basit bir öpücük yetecek sana...
Basit, sıcak bir öpücük;
ve o opücükle dolacak tüm günlerin,
tüm düşlerin.
O öpücük için yapacaksın hayatının kavgasını,
öpücük için yiyeceksin hayatının dayağını.
Kabak çekirdeği verecek sana
rakamların veremediği mutluluğu.
El yazısıyla yazılmış eğri büğrü bir mektup olacak
en değerli kağıdın -hep yanında taşıdığın, atmaya kıyamadığın.
İki harekette giyiniverecek,
iki harekette soyunuvereceksin.
Kısacık olacak uyanman,
ve yola çıkman arasında geçen süre;
Kısacık olacak sıcacık kollara dolanman ve
yolculuklara çıkman arasında geçen süre.
Kendin bile anlayabileceksin yazdıklarını;
bakışların bile anlatabilecek kendini.
Beklentilerin de basit olacak:
Kaf Dağı'nın önünde bekleyecek mutluluklar.
Bir ıslıkta bulabileceksin en uzun dostluk romanını;
ya da bir damla gözyaşı yaşatacak sana en ucuz
aşk romanını.
Pankreasının sağlığına dua edeceksin
kapatırken gözlerini.
Zafer işareti yapacaksın tuvaletten çıkarken.
Bir kaşarlı tost olacak aradığın
nasıl oturacağını
bilemediğin sofrada,
parmakların en kıymetli çatalın.
Yine, aynı parmaklar çözecek en karmaşık
denklemleri.
İskender'in kılıcı duracak avukat rehberinin yanında.
Bir filarmoni orkestrası veremeyecek sana
kontrplak bir gitarda doğru basılmış bir 'fa diyez'in
mutluluğunu.
Makyajı ilk 'a' sına kadar bilmen yetecek.
Temizlik kokacak en pahalı parfümün.
'Bilmiyorum' diyebileceksin bilmediğinde ve
Çok normal olacak 'onu da' bilemeyişin.
Tek dereden su getirmen yetecek,
bir 'istemiyorum' diyebilmeye,
Ne durduğu farketmeyecek abanın altında.
Saatin, sadece saati gosterecek,
Telefonunu sadece telefon etmek için kullanacaksın,
Küçük bir not defteri olacak 'bilgini' en hızlı 'sayan'.
Basit yaşayacaksın, basit.
Sanki yaşamın bir gün sona erecekmiş gibi
basit...
.

Nazım Hikmet Ran

Hahahaha birde can babadan olsun bakalım...:))))))

Bağlanmayacaksın

Bağlanmayacaksın bir şeye
Öyle körü körüne
“O olmazsa yaşayamam” demeyeceksin
Demeyeceksin işte
Yaşarsın çünkü
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki
Çok sevmeyeceksin mesela
O daha az severse kırılırsın
Ve zaten genellikle o daha az sever seni
Senin O’nu sevdiğinden.

Çok sevmezsen çok acımazsın
Çok sahiplenmeyince
Çok aitte olmazsın hem
Çalıştığın binayı
Masanı, telefonunu, kartvizitini
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.

Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları
Mesela kuzey yıldızı
Senin yıldızın olacak
“O benim” diyeceksin
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin..
Mesela gökkuşağı senin olacak

İllede bir şeye ait olacaksan,
Renklere ait olacaksın,
Mesela turuncuya,
Yada pembeye,
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden
Çok ait olmadan yaşayacaksın
Senin değillermiş gibi davranacaksın
Hem hiçbir şeyin olmazsa
Kaybetmekten de korkmazsın
Onlarsızda yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın
Çok eşyan olmayacak mesela evinde
Paldır küldür yürüyebileceksin
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin

Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat
İlişik yaşayacaksın
Ucundan tutarak..

zeyneeppçim gel gayrı hediyelerinlen seni bekliyoruz ağaç olduk...Mumlarda bitmek üzere üflemeni bekliyoruz..:))

Ben kolamı içmeye başladım kusura bakma..PAstayıda kestaneli aldım severmisin bilmem,istemezsen muzlu,çikolatalıylan değiştireyim....:))))

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun zeynep ablaa.s.

sana ait birşey var facede mucks

Son düzenleme:
Sen KH diyeti mi yapıyorsun sutem??:uhm:

ba$tan diyet olarak dü$ünüyodum artik degil yeme tarzimi degi$tirdim ve cok mutluyum hic pismanliklarim yok yemegimi yedikten sonra o gicik $i$lik hissetme olayimda yok. cok mutluyum. diyetlikden cikti ya$am tarzi oldu benim icin yoksa diyet cekilmez bikar insan.

Günaydın Kızlar

Bugün canım çok sıkkın mutsuzum sevgilim işlerinin yoğunluğu nedeniyle 10 gündür bana ilgi göstermiyor mafoldumben mafoldumben ya çalışıyor ya da uyuyor :gitme: çok özledim onu :sinifsinif: regl olacağım için biraz daha duygusalım galiba ve biraz daha hırçın ... Gece sahurda ağlaya ağlaya uyudum çünkü içimi acıtıyor ilgisizliği mafoldumben

Sutem dediğin karbonhidrat diyetini okudum ama pek birşey anlamadım ben benim yediğim birçok şeyin puanı yok orda onun puanlarını nasıl öğrenebilirim. Ayrıca ilk sayfalarda bir kız 2-3 gün deneyin falan yazmış su kaybı yapıyormuş yazıyordu pek net değilim deneme konusunda açıkçası ama dediğin selintepeyi bulayım onunla konuşayım ben bi :uhm: tekrar teşekkür ederim a.s.

günaydın kızlar opuyorumnanaktantombulkelebekim üzülme işlerinin yoğunluğundan yoruluyordur streslidir o da belki..sen de haklısın ama kendini bukadar üzme lütfen umarım yakın zamanda işleri biraz rahatlar da sevgilin seninle istediğin şekilde ilgilenebilir

nabaher kizlar?? bugün pazar ben gurbette oldugumdan canim skiliyor,burasi hep skici,tr gibi degil yani...krizlerden dolayi isimden de oldum ,simdi bosum moral sifir yanii...birde ramazan girdi diyet yapamiyorum pek,canim neler istiyor neler bir bilseniz??ne yapicagimhic bilmiyorum güzellerim ya..

slm maralca
göz gezdirdim sizin topiğe yazdıkların dikkatimi çekti
üzülme canım
sevdiğin konulara vakit ayır
istediğin şeyleri ye ama az az ye
opuyorumnanaktan

Bahar nasılsın..??

Bende regl oldum,duygusallık ve hırçınlık tavan yaptı ama bunu açığa çıkarmamak için sürekli iş yapıyorum...:)))

Bugün dört gözle beklediğimiz mutfak dolapları geldi vee bizim seçtiğimiz renk değil mafoldumben Bir de adam sizin seçtiğiniz ren k bu diye idaa etti çıldırttı bei..Allahtan fayanslarla tesadüfen uydu ve ramazan ramazan kötülük çıkmasın diye taktırıyoruz :1no2:

Öncelikle Zeynep ablacım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle hep mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeni dilerim...

Arkadaşım biliyorum ilgisizlik zor ama sebebini sende biliyorsun işte, iş yoğunluğu diyorsun yoksa kim sevdiğine ilgi göstermek istemez ki? Demi canım. Sakın ama sakın üzmeyesin kendini. Gözyaşına gelince, ne yaparsın ben de bugün olmadık şeylere hürüldedim

Arkadaşım, biz de oruçtan Türkiyedeyiz de ne oluyor, sıcaklardan dışarı burnumuzu çıkaramıyoruz ki. Ramazanda diyetler zaten çok mükemmel gidemiyor maalesef. İşi de Rabbim verir İnşallah...

Bahar nasılsın..??

Bende regl oldum,duygusallık ve hırçınlık tavan yaptı ama bunu açığa çıkarmamak için sürekli iş yapıyorum...:)))

Arkadaşım sorma bende şiştim iyice benimkide yakındır, daha şimdiden başladı sıkıntıları, kadın olmak ne zor değil mi!

selam kızlar ben buranın çok eski ve değişmez üyesiyim malesef her çabam sonuçsuz kalıyor ve her dönüşümde daha kilolu oluyorum yani yoruldum ve yoruldukça bırakıp daha geriden başlıyorum bu sene tatilde oğlum için şu kaydıraklı otellerden birine gittik kaydıraklar için merdiven çıkmam lazım malum ölüyorum sandım e 40 kilo fazlayı yukarı çıkart (4-5 kat gibi) bir çırpıda aşağı in ve başa dön tam bir kabustu yani ben bir kere çıkana kadar insanlar 3-4 kez çıkıp indiler anlayacağınız ne moral kaldı ne nefes tabiki böyle durumlarda herzaman olduğu gibi bu sefer kesin zayıflamalı ve seneye buraya en az 20 kilo az gelmeliyim dedim fazlam 40 kiloda o kadar vafimki durumum 20 kiloyada çoktan razıyım şimdi ne yapacağım nasıl yapacağım diye düşünüyorum öyle olsunki bu sefer kesin olsun bıkmayayım yarıda bırakmayayım neyse başınızı şişirdim bazen şu haplardan felan mı alsam diyorum offf kötüyüm çok kötüyümm ne yapacağım ben

selam nasılsınız benim listede başlangıç kilom yazılmamış 117 kilo ile başladım şuan 113.7 kiloyum düzeltebilirseniz sevinirim

Bahar nasılsın..??

Nasılım bilmiyorum Yenacım :sinifsinif: iyi de değil kötü de değil :sinifsinif:
Sevgilim gönlümü alacağına daha çok kırdı beni ama gerçekler acı adam çalışmak zorunda ve bugün bana çalışmak zorunda olduğunu çok sert şekilde resmen kafama vura vura anlattı 3-5 saat surat astım ama onu o kadar çok seviyorum ki çok şirin ya şebeklik yaptı yine güldürdü beni aramız iyi şimdi. Ama nedense iyiyim diyemiyorum açlıktan belki de oruç tuttu beni galiba :sinifsinif: bugün karbonhidrat diyetiyle alakalı selintepeyli çok detaylı konuştum ve o kadar ilgili ki kendi sıkıntısı gibi dinleyip bıkmadan usanmadan satırlarca cevap yazıyor karbonhidrat diyetine başlayacağım ama ramazandan sonra şimdi başlarsam sıkılıp bırakmaktan korkuyorum boshayallersmile

Çok acıktım bugün dün gece sahurda sadece içine şeftali doğradığım 1 kase k-flex yemiştim ondan çok acıktım galiba :sinifsinif:

Regl olacakmıyım olmayacakmıyım onu da net bilemiyorum arada bir ağırıyor kasıklarım sonra geçiyor birde benimki hiç günü gününe olmaz 3-5 gün oynuyor umarım olurum.

Bir de kilo almışım galiba çok canım sıkkın en az 1 kg almışımdır yüzüm şişti sanki gıdığım büyüdü gibi geliyor bana kilo alıyorum galiba of !!! dertler derya olmuş ben de bir sandal yani Yenacım :sinifsinif:

Ne dertliymişim ben ya bilmiyorumkismile akşam akşam kafanı şişirdim sempatiksalakcinni

iftarda kuru fasulye var buram buram kaçmak istiyorum alında severim ama iftarda canım sadece çorba istiyor yemek kavgası etmeye başladık annemle zıkkım zıkkım diye diye dolanıyor :roflol: babamda var nasıl kaçacağım ki yemekten 2 kase çorba içsem şiştim şiştim diye kalkarım sofradan yani inşş. ha bide pilav turşu cacıkta var ama hiç birini yemek istemiyorum

slm canim evet sende bendensin hep boyle olaylardan sonra kafam dank eder benimde simdiye kadar yemeseydim ne guzel zayif olur tadini cikartirdim derim pisman olurum ama sonra yine devam ederim yemeye yillardir ne diyetler denedim sorma gitsin.haplara gelince hic deneme bile faydasi yok zararindan baska yani.allah hepimizin yardimcisi olsun insallah!

ah canim ya uzuldum valla benimde basima gelmisti her baktigimda nasil uzulurdum bir bilsen benimki tamamen bi felaketti neyseki sizinkiler fayansa uymus.saglik olsun gule gule kulanin canimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…