1 kase şehriye çorbası içtim
Sağolasın yavriimm opuyorumnanaktanah canim ya uzuldum valla benimde basima gelmisti her baktigimda nasil uzulurdum bir bilsen benimki tamamen bi felaketti neyseki sizinkiler fayansa uymus.saglik olsun gule gule kulanin canimopuyorumnanaktan
Fayanslara uyunca ve de annem başımda kötülük olmasın,işimiz geçikmesin diye kabul ettik..Ama başının etini yidim adamınben olsam iptal ettirir kesinlikle evimden içeri sokmazdım o kadar para ver değişik renk ya işleri doğru düzgün yapsınlar ya hiç yapmasınlar
mrb meruse sagol iyim.. b ugün orucuma ara vermek zorunda kaldim malum :)
allah yardimcimiz olsun zor ya bu sene
evet ya$am yeme tarzimi degistirdim bugün farkettim benim gercekten düsüncelerim degismis nefsime acayip hakimim
farkindayim
bugün anneme gittim tel actim asag in meydanda oturalim diye
gittimki ablamda gelmis bankda oturalim diye bende oturmak istedim ve tam otururken icimden gecirdim sigmicam yine diye ama ne göriyim anam sigdim ben kücücük kaldim annemin ablamin yaninda
iste böyle kücük anlar ama büyük etki yapiyo merusecim
bikmak yok yola devam!!!!!!!!!
ben cok güzelim ve bu kg lar bana yakismiyooo diyin kizlar :)
Ben de geldimm
elbette bir tanem iyiki varsınız..tatlım doğum gününmü bugün :
21 ağustost ama ben cuma 21 sanıyordum..nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım..sağolun canlarımopuyorumnanaktan
nice mutlu senelereeeeeeeeee yeni yaşın sana bol bol mutluluk getirsin hüzünlenmekte haklısın ama yalnız değilsinki biz varızz tabi kabul edersenn olumunekankayizsmile
zeynep ablacim dogum gunun kutlu olsun dunde kutlamistim demek bugunmus ben yanilmisim tum omrun mutlu olsun saglikli uzun olsun insallah!
buarada facene bi bakarsan biraz once seni ekledim kabul edersen sevinirim ablacima.s.
Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:
elbette bir tanem iyiki varsınız..
yok yavrum ben anlış alarm vermişim..ben face de ekledim.ama senin adın değildi sanki.tekrar bakayım.bu aralar çok dalgınım kusuruma bakmayınn
iyi ki varsınız çıtırlarım,İYİ kİ varsınızzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?