Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gurbetci arkadasim nasilsin burda daha iki saat var iftara sizin de okadardir dimi baya zor geciyor bence.diyetini yasam tarzina getirmene sevindim canim darisi basima

mrb meruse sagol iyim.. b ugün orucuma ara vermek zorunda kaldim malum :)
allah yardimcimiz olsun zor ya bu sene
evet ya$am yeme tarzimi degistirdim bugün farkettim benim gercekten düsüncelerim degismis nefsime acayip hakimim
farkindayim
bugün anneme gittim tel actim asag in meydanda oturalim diye
gittimki ablamda gelmis bankda oturalim diye bende oturmak istedim ve tam otururken icimden gecirdim sigmicam yine diye ama ne göriyim anam sigdim ben kücücük kaldim annemin ablamin yaninda
iste böyle kücük anlar ama büyük etki yapiyo merusecim
bikmak yok yola devam!!!!!!!!!
ben cok güzelim ve bu kg lar bana yakismiyooo diyin kizlar :)

selam kızlara.s.
1gündür giremedim hiç düzgünce nete, burayada hiç yazamadım. amayazamasamda heeeep aklımdasınız hepiniz:asigim:

benim diyet fena değil orta gidiyor.
diyeti yerine oturtmaya, diyete alışmaya çalışıyorum.
cuma günden beride hiç tartılmadım dahaa.s aslında acaba yüksek çıkarmı korkusuylada tartılmadım galibaCADIARZU evet evet öyleeesempatiksalakcinni
geçmişide şuan okuyamadım ama bi ara okurum mutlaka.
akşam misafir gelicek o yüzden gitmem gerekli, gelebilirsem gece gelirim yine canlar.
hepinizi kocaman öpüyorumŞeniz
iyi akşamlar...

ben olsam iptal ettirir kesinlikle evimden içeri sokmazdım o kadar para ver değişik renk ya işleri doğru düzgün yapsınlar ya hiç yapmasınlar

Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:

doydum galiba ama mide bulantısı ve baş dönmesi yaşayınca 3 miürdüm eriği yedim ee neredesiniz ya kızlar az yemek isteğimden değil diyetisyenim listesinde var ama işte gel görki canım hiç yemek istemiyor bıktım onu yemem bunu yemem zıkkım zıkkım diye dolaşan annemin laflarından ama ne edersin içim almıyor ama sahurumu gayet güzel yapıyorum

ben olsam iptal ettirir kesinlikle evimden içeri sokmazdım o kadar para ver değişik renk ya işleri doğru düzgün yapsınlar ya hiç yapmasınlar
Fayanslara uyunca ve de annem başımda kötülük olmasın,işimiz geçikmesin diye kabul ettik..Ama başının etini yidim adamın klava:

cok guzel anlatmissin canim insallah bedenlerimiz daha da kuculecek kendimize guvenimiz buyuyecek insallahopuyorumnanaktan

elbette bir tanem iyiki varsınız..

zeynep ablacim dogum gunun kutlu olsun dunde kutlamistim demek bugunmus ben yanilmisim tum omrun mutlu olsun saglikli uzun olsun insallah!

buarada facene bi bakarsan biraz once seni ekledim kabul edersen sevinirim ablacima.s.

yok yavrum ben anlış alarm vermişim..ben face de ekledim.ama senin adın değildi sanki.tekrar bakayım.bu aralar çok dalgınım kusuruma bakmayınn

iyi ki varsınız çıtırlarım,İYİ kİ varsınızzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gecmis olsun sana canim su ramazan gununde kim kaldirabiliyorki biyerlerini:uhm:

estagfurullah ne kusuru zeynep ablam.ama galiba baskasini eklemisin bana msj gelmedi

badem iyi yapmışsın anlasın hatasını neyseki böle bişey olsa yaptıracağım kişi tanıdık fayanslar ve dolaplar konusunda yani adamla kavga eder değiştirirdim ben hayırlı olsun cnm güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…